Isnin, 29 September 2014

WIRA MELAYU ISLAM KANTOI

Zulkifli Noordin mohon maaf kepada 

bekas timbalan presiden PKR

Kes saman malu Dr Syed Husin Ali terhadap  Zulkifli Noordin dan Utusan Melayu (Malaysia) Bhd selesai selepas kedua-dua defendan bersetuju meminta maaf dan menarik balik dua artikel bertajuk "Zul Noordin nafi dakwaan Syed Husin" dan "Anjing-Anjing Pencen".

Bekas timbalan presiden PKR itu mengemukakan saman RM10 juta ke atas Zulkifli kerana menulis artikel tersebut di blognya yang kemudian disiarkan Utusan Malaysia.

"Zulkifli Noordin setuju kenyataan fitnah beliau di bawah tajuk 'Anjing-Anjing Pencen' di blog beliau bertarikh 19 November, 2011 ditarik balik sepenuhnya dan beliau akan meminta maaf terhadap penggunaan perkataan 'Anjing-Anjing Pencen' kepada Dr Syed Husin Ali," kata peguam yang mewakili Syed Husin.

- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/zulkifli-noordin-mohon-maaf-kepada-bekas-timbalan-presiden-pkr#sthash.bNt9JWaf.dpuf


KAH KAH KAH

woit
apa sudah jadi
wira melayu islam
minta maaf pada sosialis komunis
hebat sosialis komunis ini

KAH KAH KAH

nota:

utang puan ainon

bila nak bayar

kah kah kah

---------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Barua betul mamat ni.masih hidup lagi ka?Kalau masih hidup jangan lupa bayar hutang Puan Ainon.nanti mati masuk neraka.kah..kah..kah...

Lawak hari selasa, kononnya pejuang melayu, tapi dicium oleh keling dan minta maaf pada sosialis pil kuda.kah..kah..kah..

INI CONTOH PEJUANG MELAYU TAHIK KUCING.KAH..KAH..KAH..