Khamis, 2 Oktober 2014

APA BOLEH JUAL AKAN DI JULABUKAN SAJE DAPAT HAJI
DAPAT SIJIL LAGI
KAH KAH KAHPERNIAGAAN AGAMA
Bengap punya soalan: semahyang boleh upahkah??? puasa boleh upahkah???? on APA BOLEH JUAL KITA JUAL
Anonymous
at 3:42 PM

Bila bangsa boleh di jual beli , agama yang tak nampak atau pegang lsgi lah senang jual beli. Mamak , upah seksa kubor berapa sen se kilo ? on APA BOLEH JUAL KITA JUAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/2/14

Bro itulah gunanya duit.hidup kita tidak penting dan yang paling penting kertas.tanpa sedari kita tebang pokok dan pokok balas balik apa manusia buat.pokok bukan suka2 berbuah kerana buah yang lazat manis berkhasiat akan kekal ditanam manusia. on APA BOLEH JUAL KITA JUAL
Anonymous
on 10/2/14


KAH KAH KAH

ini perniagaan
monopoli melayu islam
cina dan india
tak boleh masuk
kah kah kah


--------

4 ulasan:

lalok berkata...

beb..selagi kita punya kudrat, wajib kita qada segala kewajipan kita..jika kita tahu parent kita (telah meninggal) masih ada yg perlu diqadha, tanggungjawab itu jatuh ke atas anak lelaki sulung..itu jalan keluar dari masalah hutang kita dengan tuhan..sebab itu satu keperluan memiliki anak soleh..

bagaimana pula kes2 ibadah lain..semuanya ada jalan keluarnya..kita tak boleh beli keredhaan tuhan, tetapi tuhan berikan kaedah untuk mendapatkan keredhaannya..

pelik..jika agama ini ingin dibicarakan di blog ini..tetapi jika ia dapat memberi manfaat kepada agama ini..bicarakanlah..

Awanama berkata...

islam la dah commercialised

Amuraria berkata...

agama bisnes besar sudaa ! ABU !

Awanama berkata...

Toke blog ni pun bengong agama.
Penulisnya buta kayu...bab agama kosong...hidup dlm sekular.