Khamis, 11 Disember 2014

PECAH BERITA SEDUNIA





PECAH 

BERITA

yb tian chua
yb saari sungip
dr. badrul amin
pak din
hishamuddin rais
menang kes ISA
di mahkamah rayuan
putar jaya

mahkamah rayuan
telah menetapkan
bahawa tahan ISA ini
wajib dibayar ganti rugi

200 ribu untuk guaman
 menurunkan dari 15 ribu
10 ribu sehari untuk 54 hari
++++



----------

26 ulasan:

Awanama berkata...

masyukkk uncle TT. Blanja ar makan ayam Indonesia jalan thambi pillay hehhee :)

Awanama berkata...

Waaaaa kayo pork cik TT ..... P la cari janda2 muda buat bini ..... Sian hang dduk sorang2 .... X ya nak patchuceng lg .... Kah kah kah

Awanama berkata...

kaya la kau isham. hahaha

DD KAYBEE berkata...

Hehehee...540 k campur 30 k plus 25 k...wow...600 k...ku congak tadi 900 k sorang..hehehehhe..belanja cendol pun jadiklahhhhh......hahahhaha

Awanama berkata...

Wauu ... masyukkk !! Tahniah utk anda semua. Hidup TT !!

Awanama berkata...

Bukan hang selalu kata mahkamah tak boleh dipercayai ka isam? Nyanyuk dah kot.

Awanama berkata...

terbaikk...
sokongan den dari bahau..
belanjo den cendol bahau pon ok tu

Awanama berkata...

Hajat satu saja
Abg Isham ..kawin ya!!!

Awanama berkata...

Alhamdullillah

Budak bahalol monggol nak bagi tau Biden USA kalau ada Akta Nyonyot , orang orang boleh buat duit jadi kaya ; bukan seksa rakyat.


Sekim 1Bahalol kan....

Johan berkata...

FUH! Pasni bertambah Kah Kah Kah bro isham. :)

Awanama berkata...

Woit sham buka dapur sendiri lah
cendoi lah engkau ni
bagus juga msia nie
boleh jadi jutawan
kah kah kah
jadi jutawan.kah kah kah

Awanama berkata...

Syabas , Ini ialah Hasutan yang hebat.

Jangan lupa beli makanan yang enak untok Jai

Awanama berkata...

Alat daulah kayakan tt? Dibayar pun bkn duit rosmah, duit rakyat gak. Harap tt kupas benda ni.. Mcm nak up mahkamah sblm humban anwar je..

Awanama berkata...

bravo.......
jengok sama anak yatim.......
kah...kah...kah....

Awanama berkata...

kih kih kih...

gumbira nampak pak tt?

jangan lupa itu mahkamah "mahkamah baginda kuin" kot?

itu undang2pun "undang2 baginda kuin" kot?

apa2 hal pun nato!

Awanama berkata...

Lebih hebat dari feqah & the geng. Syabas TT be cool.

Awanama berkata...

kojap yor kayor ko sham. tolak income tax, tolak GST, tolak itu ini, tinggal la 540 inggit...

Nazrio berkata...

duit menang kes yg Lepas ...segeLas tea pun aku tak dapat merasa...TT memang bangsa kedekut, peLoket tengkOk daLam... kemenangan ini biarpun BESAR buat anak bangsa tapi aku akan bangkit menegak_kan "akta kedekut" puLak...ka ka kaaa

Nazrio berkata...

ngko convienieance akaun apa TT...aku bagi no akaun ngko transfer jer.... semudah abcde & f...kakkakakaa

Awanama berkata...

Pakcik tt kayo

Awanama berkata...

Dapat duit juta2 ni...tolonglah bayar utang jul kulum.biar dia cari makan sama tt.takan dia tak bayor utang sampai mati.utang halam haram hidup didonia dia jawap sendirik.utang duit makcik tu bayaor le sebelum mati.pru 14 minta la deposit sama tt.

Awanama berkata...

TT Aku nasihat kat ko. .Stop melanchap duit dah banyak pegi cari bini yg halal..pas tu sesekali ko pak cu cheng..sedap siotttt

Awanama berkata...

Pak sham dh plan lama dh dgn kerajaan umno ni..lahabau btl pak sham ni...skg dh kaya dgn taktik ni....org langsung xpertikaikan....celaka btl....kahkahkah....

kampong lad berkata...

kena pi mahkamah persekutuan pulak kot?

Anak jati Jawa berkata...

time pak tt dapat duit la hangpa cerah bijik mata.. bijik peliaq habih.. masa dia dok dalam.. turun naik court ada hangpa tulong? andalah 'pejuang' melayu sejati.. pejuang mata duitan.. pejuang mata buritan.. puiiii.. apa punya turrrrrr

Unknown berkata...

Hmmm terbaikk.... Freeloaders?