Selasa, 3 Mac 2015

PERTANYAAN UNTUK NIK ABDUH






NAK TANYA

NIK ABDUH

nak tanya
apa pandangan 
nik abduh
jika minah ni
datang makan kenduri kahwin
di jerteh minggu depan
saje nak tanya
jangan cepat marah
kah kah kah

NOTA
kalau nik abduh 
tak kenal minah ni
sila tanya  pak zuhdi
kalau pak zuhdi tak tahu
sila tanya din ayam
kalau din ayam tak tahu
tanya ustaz nasa
nasa  pasti tahu
kawan nasa yang jemput
minah ni makan kenduri
kah kah kah



-------------

8 ulasan:

Awanama berkata...

makan kenduri atau kena kenduri?

Awanama berkata...

hidup tanpa sempadan macam menatang

Awanama berkata...

Ini Minah yang boleh Share Chepap dengan semua jantan jantan kan ????

Minah ini kemut kongsi semua kontol kontol kan ?????


Chepap Minah ini lah di kira BARUA.

Awanama berkata...

Kalau betina ni sudah baik dgn kwn nasa dia mesti baik dgn nasa dan klu betina ni dah jadi kwn baik nasa, mesti mat monggol pun kenal dia. Jeng jeng jeng altantuya kedua in the making!!

Awanama berkata...

buah kote keras...........
kah....kah...kah....

DD KAYBEE berkata...

Setudio rekaman bunyinya dikedap
Mujik metalica jangan ko ganggu
Paris seleton datang mengadap
Pakcik pelda bersiul bisu

Bulu dicarik di congak congak
Sampai berpeluh bukannya mengira pong
Makcik makcik pelda tersepak katak
terkezut lakinyo ke ganu berkampung

Rejeki dicari bertatah bertitih
Jarang dirumah asyik ke hutan
Kalau poket dah penuh pitih
Jom ke ganu beli tiket paris seleton

Nik abduh nik abduh nik abduh nik abduh
Janggut sebutir menyakitkan mata
Mana nik abduh mana gak nik abduh
Nuh paris seleton ajak bergumbira....kakakkakakakakaka......takder bulu ngko.....wow......kakkakakaa

Mat Tiger berkata...

who this bitch ? Nik Abduh, Zuhdi dan Nasa kenal minah sundal ni ? Itu sudah kira dahsyat Ini baru kira advance.

Awanama berkata...

Dah banyak batang yang dah " selaras ".
Ada yang selaras harga
Ada yang selaras GST
Ini ada yang selaras batang

PAS ni dah jadi Parti Agama Sex
Dulu Parti Agama Setan.
Ada juga dikenali sebagai Parti Agama Sewel.