Isnin, 8 Februari 2016

SIAPA BAYAR BIL PORN GERMAN








FACE BOOK



Ada sedikit pembetulan kepada trajedi penyaksian porno tapi tak mampu bayar di Jerman yg melibatkan ulama PAS.
Dalam versi asal dikatakan wakil DAP yg bersama dlm rombongan itu telah membayar bil ppv porno ulama PAS tersebut.
Sebenarnya, yg membayar bil porno tersebut adalah Kementrian Luar Negeri kerajaan Republik Jerman.
Dengan kata lain, bukan sahaja ulama PAS ni memalukan agama dan perjuangan Islam tetapi dia juga telah memalukan negara kerana beliau waktu itu pergi atas jemputan Kerajaan Jerman bagi mewakili Malaysia.
Tapi sbb dlm PAS beliau disembah dan didewakan sebagai ulama besar maka ahli2 PAS akan tetap menyembah beliau walaupun beliau pernah tertangkap menonton porno serta memaksa kerajaan German membayar bil ppv porno beliau.
Sekian






------------------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Apa la bodo nonton porno kat bilik hotel? Kan internet ada banyak site yang best? Wifi kat hotel selalunya free...buang karan betul pak serban sekor ni. Mungkin dia tak tau pakai laptop tak? Maklumlah, laptop kat Malaysia rata2 tak pakai abjad jawi....

Awanama berkata...

Angela Nerkel bayar BIL AL PATIN AL PORNO ke ?????

Mana pergi duit Ulamak Patin tu pergi ,????

Dapat ELAUN kan ????

Paling tidak GADAI SERBAN KILO yang penting HALAL

Kepala Otak

Mak Bapak tak ajar masa kecik kecik dulu lah tu.....

Awanama berkata...

Nyata dan jelas, dalam jubah ada siku, lutut dan pelir.

Awanama berkata...

Ini Ulamak???

Lebih tepat "usap ular lidi dalam semak" kah kah kah