Jumaat, 23 April 2021

MAT SUNTUT TETAP MENYUNTUT

 


MAT SUNTUT

TETAP MENYUNTUT

Unknown commented on 

"PEMIMPIN ISLAM 

KITA DIMANA ?"

Jangan cakap sembarangan bro... Ini Mat Suntut la.... Dia sememangnya seorang yang pakar lagi handal dalam bidang suntut menyuntut ni. Masa kan dia nak pegi bersama Tun Mahathir yang dia dah suntut semasa Atuk jadi Pie Emm dulu. 


Lepas tu ada pulak Mat Sabu yang mana dia dah suntut 3-4 orang MP Amanah. Sebagai saekor Mat Suntut yang bijaksana lagi bertaraf professional, beliau tahu sekiranya beliau muncul disitu maka beliau akan disuntut secara berjemaah oleh Atuk & Ahli Amanah yang ada.

2 ulasan:

Hakimi Abdul Jabar berkata...

MENYINGKAP KEPUTUSAN MAHKAMAH PERSEKUTUAN TAHUN 2004 (2 SEPTEMBER 2004) [2004] 3 CLJ 737
- Menurut Penulisan Isham Rais TukarTiub : Isu Panas Adik Angkat Sonto d'Bontot!

Sudahpun dinyatakan secara terang oleh Mahkamah Persekutuan bahawa keterangan-keterangan Dr. Fadzil dan Tun Haniff mengesahkan penglibatan kegiatan-kegiatan homoseksual. Malahan testimoni mereka disahkan sebagai testimoni saksi-saksi jujur, boleh dipercayai dan benar.

Awanama berkata...

Mat Suntut ni ada masaalah mental yang sangat kronik agaknya.
Masa Atuk dan Mat Sabu pegi ke istana untuk menghantar memorandum, dia tak nak join.
Sibuk kat PD tu mandi laut agaknya.
Lepas tu masuk mahkamah nak cabar ordinan darurat.

Deyyy!!!! Kalu ini darurat punya hal boleh pirgi mahkamah kasi settle, itu atuk sudah lama bikin. Dia memang ada baca punya worang.

Banyak tirang-tirang ada nampak ungko punya auta! Sekarang ungko ada banyak limbab ka ato ungko memang sudah plan ini macam?

Kalo ungko singaja plan ini macam, ini ada makna ungko memang banyak "Devious" punya worang. Ini macam punya worang mana boleh jadi Pie Emm?
Kalo ungko memang banyak limbab, ini lagi confirm ungko tarak boleh jadi Pie Emm.

Sikarang ungko apa macam?