Sabtu, 15 Mei 2021

TUKANG KARUT - DARI TURKI


TUKANG KARUT

DARI TURKI

Unknown commented on 

"MENUNGGU HEZBOLLAH"

Turki,Indonesia n Jordan telah bergerak


Unknown commented on

 "APAM TELAH BERLAKU"

Turki n Indonesia sudah antar tentera ke Gaza

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jordan? Turki? Indonesia? Jgn mimpi muluk2 surgawi2 je beb... Atok jgk de best! Lain tu poyo

Tanpa Nama berkata...

aku ni kalau bab baca berita pemimpin islam itu gertak,pemimpin islam ini ancam,atau lubnan lancar roket,hamas lancar itu,puak tu lancar ini...bagi aku itu semua berita munafik dari org2 munafik..mereka hanyalah pelakon yang ikut skrip utk menipu massa...kalau betul benda tu serius dah lama palestin selamat...dah lama israel gentar dgn pemimpin islam..tapi kerana pemimpin islam ni menipu..kesannya takkan ada pada israel.
kerja pemimpin islam ni menipu je,,berasal dari guru2 agama menipu,,ularmak menipu,,kerana menipu itu adalah satu perniagaan bagi mereka..dapat untung lumayan..kismis yang 2 ringgit..kalau bagi kat ularmak boleh jual RM100 sekotak,,kononnya sebab dah baca ayat quran..segala penyakit boleh sembuh,sakit jantung pun sembuh..padahal sampai masa,ularmak yg jual kismis bacaan quran tu dikejar kan ke IJN kerana sakit jantung.karomah bagi ularmak dah tak wujud, kerana hati tak suci,dalam hati ada bini orang betik besar

Tanpa Nama berkata...

Bila lak mesia nak anta sumbangan tentera ya... kalau boleh anta ke Yemen tak masalah nak ke Palestin. Ini Masanya kalau nak berjihad... mati syahid akhirat seperti fatwa Tok Serban...!