Isnin, 21 Jun 2021

AWAS PASCA KOBID

 


AWAS

PASCA KOBID

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

https://youtu.be/zRq8dD5ZMF8

Engkau maksud video di atas ini? Aku rasa tak, sebab engkau tak pernah sentuh pun perkara ini, walaupun hari-hari membebel macam orang mabuk pasal khalwat dan dharurat.

Takut macam tikus tapi langsung tak tau pun ada obat yg mujarab dari segi angka maupun keperitan hidup samada pak dan mek bandar maupun tok dah cik di kampung.

KKM ialah kementerian kriminali malaysia kerana tak bagi obat utk selamat orang tetapi rela bagi orang sakit dan maut serta hari-hari takutkan kakak abang dan cik adik tentang bahaya yg boleh diobatkan.

Tanpa Nama berkata...

pasca covid adalah vaksin, microb telah berada dalam tubuh kita, fasa seterusnya adalah meredupkan cahaya matahari dengan kabus

Tanpa Nama berkata...

Dah saheh lagi jelas, terang tersuluh, Yankee Dodo telah menggunakan China Merah untuk menghasilkan Kobid-19.
Si celaka Antony Fauci akan dipecat di bawah Akta Pecat Fauci negara Yankee Dodo.
Pasti si Fauci ni tidak bertindak berseorangan, pasti dengan kebenaran kelulusan orang nombor satu Yankee Dodo, kalau bukan si Itek Trumpet, mungkin Obama. Kan dua orang presiden ni ada gi melawat China Merah dan Xi Jinping ada gi melawat Yankee Dodo masa Obama berkuasa.. mungkin kat situ perjanjian termetrai utk buat virus Kobid-19 ni
atau si Fauci ni bersama cukong-cukong Yankee Dodo seperti Bill Gates dan geng gunakan China Merah buat virus ni untuk cari duit melalui vaksun yang ajan dihasilkan.
Jadi tanda tanya juga nape Melinda Gates minta berpisah dengan dengan Bill Gates dalam masa ini, setelah sekian lama berkahwin dan ada sebuah yayasan bersama kononnya untuk kajian penyakit tertentu seperti kanser? Mereka dilaporkan adalah suami isteri yg intim dan sekarang berumur lebih 70 tahun. Nape pulak nak berpisah dalam umur camni?
Jurucakap Mat Biden telah mengumumkan langkah untuk meluluskan Akta Pecat Fauci.