Rabu, 23 Jun 2021

LAGI SOALAN DI AKHIRAT

 

 

LAGI SOALAN

DI AKHIRAT

Unknown commented on

 "KENYATAAN SHAHIDAN 

AMAT MENARIK"

8. Kes saekor malaun bernama Shahidan pun patut disoal juga. Apa maksud dilepas tanpa bebas? adakah sebab malaon ini Dato Seri? wakil rakyat? kalau malaon ini kerja JPAM atau RELA atau sapu sampah di Arau adakah malaon ini akan terus kena jel? Kes cabul: Shahidan dilepas tanpa dibebaskan. KANGAR: Mahkamah Sesyen di sini, hari ini memutuskan Ahli Parlimen Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim dilepas tanpa dibebaskan atas tuduhan mencabul seorang remaja perempuan bawah umur pada Oktober tahun lalu. 
9. Kenapa foto waktu itu berkerusi roda? adakah sebab nak menipu atau nak raih belas kesian? 

10. selama pegang jawatan ni pernah menipu telan duit haram ke tidak malaon saekor ini? ke sana ke mari sibuk pasal akhirat pula. soalan ini terpakai kepada semua malaon seperti tengku nan fraud, shahir samad, nazri rotweller, azzzezzzz tabung haji, mahdzir khalid 20%, si zahid jawa komidi, anak tak bertuah tun razak dan lain2. 


Tapi takpa. sebab orang Arau dan Perlis amnya bodoh2 belaka dan malaon saekor ini akan tetap bertanding dalam PRU akan datang dan tentunya menang. Belum pernah dalam sejarah ADUN MP yang menipu telan duit rasuah berjuta berbilion akhirnya kena kejar dengan cangkul waktu hari penamaan calon. Malaysia contoh terbaik. Ameeennnn.

Tiada ulasan: