WOIT
MAT BEBAL
RUNDINGAN INI
BUKAN BN
DENGAN MADAFAKA
KAH KAH KAH
RUNDINGAN
TERBUKA ANTARA
PN DENGAN BN
KAH KAH KAH
MADAFAKA MASUK
MENCELAH NAK
MENEMPEL APA
KAH KAH KAH
KHALAS
PRN Melaka: PH sambut baik keterbukaan BN berunding
PH menyambut baik keterbukaan BN berhubung pengagihan kerusi bagi menghadapi PRN Melaka akan datang, dan menyifatkannya sebagai peluang yang wajar diteliti.
Pengarah Komunikasi PH Fahmi Fadzil berkata keterbukaan berkenaan juga wajar disantuni demi masa depan serta kestabilan politik Melaka, selain kepentingannya terhadap negara.
Fahmi yang juga Menteri Komunikasi berkata sehubungan dengan itu beberapa perkara berhubung pengagihan kerusi DUN di Melaka boleh diuruskan di peringkat negeri dan Persekutuan.
Semalam, Pengerusi BN Ahmad Zahid Hamidi berkata gabungan itu masih membuka ruang rundingan berhubung pengagihan, malah pertukaran kerusi bagi menghadapi PRN Melaka, asalkan dilakukan secara jujur dan ikhlas serta tidak menjejaskan jumlah kerusi parti masing-masing.
Ahmad Zahid turut berkata prinsip asas rundingan ialah kerusi yang dimenangi mana-mana parti perlu dihormati dan tidak diserahkan begitu sahaja kepada rakan politik.- Bernama

Pengarah Komunikasi PH boleh pergi melingkup.
BalasPadamSekarang ada jawatan sibuk komen sana sini.
Esok lusa takda jawatan, kucing meow2 pun tak peduli pada awak.
Mat bangla lagi la tak heran. Dia tak kenal pun awak orang atau tunggul kayu.
Masa itu jika orang kata PMX yang sudah jadi XPM tak hensem, awak nak pukul talipon untuk panggil polis datang tangkap?
nak dakwa dia atas salah apa? 3R?
Sementara beberapa jam ni ada jawatan, sila bodek bos selagi boleh.
Sebab nanti bos awak pun akan ikut sama melingkup sekali bila kena sapina mahkamah.