PARIS HILTON
Tanpa Nama Tanpa Nama berkata...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyA7zpoYJ8xtc1oKoclZBhuq9cI934Y9EqbCKsVUoqsbfXghUw1KK-MfH-4w9yiiLnTX0XgO5zP5oQGMRGSuwLcav9pC1m2qAWBY6SYw3CbNxd43MhqUv41uTDwrwWTcrDJaP3Q0NUO_Q/s1600/PARIS+HILTON.jpg)
ISIS ini adalah warga islam dan bercita2 murni, suci dan ikhlas utk mengISLAMkan dunia.Tuhan menjadikan bumi ini utk ISLAM sahaja.Niat suci,murni dan ikhlas ini selari dgn saranan ulama dunia iaitu parti ISLAM utk menhududkan kepala dan jubur cina dap.ISIS hanya bunuh non muslim sahaja. ya, memang benar ada juga warga muslim yg terpalit sama terbunuh secara tak sengaja. sesungguhnya melalui ISIS, allah telah memberikan sijil syahid kpd muslim2 yg terbunuh ketika itu dan akan diserahkan kpd si mati ketika malaikay maut dtg menjemput.
saya faham akan keinginan tersembunyi kalian, ISIS tak akan mbunuh paris hilton. paris hilton ini cantik, kurus dan lansing.kalo tidak, masa kan jho low bole tergoda gembira.jho low dan paris juga telah menghantar borang masuk islam. hanya jho low perlu bersunat.paris hilton tak perlu bersunat demi menjaga tahap klimak yg melimpah ruah ketika jimak.kami mohon agar berkursus kawin la dgn kami, agar kami dapat membayar segala macam kos guaman utk lawan mamat NOW tu.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYhvZNENLgT2szZRefkH5fVLEMHtfvNV0IOh6nweS5RPOAh3z2oolZ7Y6LuvKHo01OvGh8_xG5-LRLnQ43YBHMu6aG3hLY9XXiFdFQ_r3mWwEMSA-_SmIc9zrrtIJEMAf2Jy16-MqDMrk/s320/JAMIL+KHIR+-+BETULKAN.jpg)
29 Julai 2016 10:26 PG Padam
MELAYU HARBI
Inilah yang dinamakan Menteri Agama Melayu Harbi. Bukan Menteri Agama Islam. Sebab bila isu penyelewengan 1MDB ini dibuka dan dilondeh oleh Amerika, sepatutnya sebagai Menteri Agama beliau perlu mengeluarkan 'fatwa dan hukum-hakam'.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYuEoaxEyqdNpkuddnaVZ18AEofon46YuERA7RmeSaDU-EUxNpmmQtOqfTjKIZPOVZzN4vMyECdc3_MwgE3kwNpp825MXWsczzm8Uf_3rGnGhXUCnr6u9dgYywcd4c_uGbVhnf-bjhTEc/s320/JAMIL+KHIR+MAIN+GOLF+1.jpg)
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/28/16
-------------
3 ulasan:
PARIS INI PANDAI SEDUT KONTOL
Kontol kechik di sedut telan saja bila kluar besar macam NIGERIA
Tu sebab kursus kawin PARIS memang ber baloi
Melayu Melyu Cina kan kenit kenit TAUGEH saja
Yang TUTUP SERBAN KILO pun macam TAUGEH saja
Sekarang ke KRABI pulak
Tangkap SOTONG dalam JUBAH
Otak Melayu memang bahalol
Yang nak di TIPU Melayu pulak tu
GOBLOK Banget !!!!!!!
Mana pak2 aji ngan lobai2 PAS x stim bro.. lu tgk sendiri klip Paris Hilton ni..
https://youtu.be/0BiS-AT5v3k
Mata jeli wooi.. beramal ibadah la sekuat mana mau.. nanti masuk syurga, bidadari lebih cantik drpd Paris Hilton dok tunggu bergetah melompat2 melekat di dinding bilik syurga kelak.
Saja tanya: hang x mau ka Pak TT. Bukan coceng ja dah time tu.. boleh toron dan creet selama2nya yg hang mau. Syaratnya, kat dunia ni, hang x keh dapat dan tahan sabaq serta..serta.. serta..hang kene stim giler cakap arab dgn Paris Hilton..kahkahkah..
Kurus sgt...
TuLang jer semata
Sakit badan berLaga TuLang
Tak seLero aku, badak Ok
Tapi susah nak tukar
Rearrangment
Catat Ulasan