Rabu, 26 Jun 2013

PROGRAM MALAM RESOK - SATU JEMPUTAN




SATU JEMPUTAN UNTUK SEMUA
forum fikrah dan idealoji
forum percambahan fikrah
semua dijemput  hadir
malam ini 
di dewan china 



Dengan segala hormatnya, dijemput untuk;
1- Membuat liputan berita
2- Membuat rakaman video untuk siaran umum
3- Membuat lintas langsung (live streaming) untuk tontonan umum - mohon 'link' kan capaian web live streaming anda di >>https://www.facebook.com/events/123358881206653/ untuk pengetahuan orang ramai

Forum : ISLAM, SOSIALIS, LIBERAL - PAS dimana?

TARIKH : 26/6/13 (Rabu)
MASA : 8.00-11.00mlm
TEMPAT : KL Selangor Chinese Assembly Hall (KLSCAH), Jln Maharajalela KL
Panelis:
1. Dr Mujahid Yusof Rawa - AJK PAS Pusat
2. Hishamudin Rais a.k.a Tukar Tiub - Aktivis sosial
3. Dr Nasir Hashim - Pengerusi PSM
4. Pak Khalid Jaafar - Pimpinan Pusat PKR
5. Al-Mustaqeem Mahmod Radhi - S/U Pejabat Parlimen DAP


Anjuran : Free Public Forum Malaysia (FPF)

Masuk percuma. Semua dijemput hadir.

Pertanyaan : Shake - 013 2965724

'LIKE', 'SHARE' & sebarkan
.

https://www.facebook.com/events/123358881206653/?context=create

MALAM ESOK 
TEMPAT YANG SAMA


RADIO BANGSAR UTAMA
akan membuat siaran langsung
dari dewan china
untuk warga di seluruh dunia



--------

7 ulasan:

Awanama berkata...



demokrasi-kapitalis & komunis-sosialis adalah ciptaan illuminati

hanya orang bodoh je beriman dengan sistem ini

kalau tak percaya buat la research


Awanama berkata...



Aku cabar TT nafikan sewaktu forum tu, demokrasi-kapitalis & komunis-sosialis bukan ciptaan illuminati.

kalau TT ade telor la.


Awanama berkata...



Dulu orang PAS kata islam-hadhari adalah sesat, kini ada orang2 PAS terlibat dengan fahaman islam-demokrat, islam-sosialis, islam-kapitalis, islam-komunis. Kesemua ini adalah sesat semata-mata.


Islam itu sendiri adalah sistem pentadbiran/sistem politik,

Islam itu sendiri adalah sistem pemikiran,

Islam itu sendiri adalah sistem kemasyarakatan,

Islam itu sendiri adalah sistem ekonomi,

Islam itu sendiri adalah sistem kebudayaan,

Islam itu sendiri adalah sistem kesihatan,

pendek kata, Islam adalah sistem kehidupan yg syumul.



Awanama berkata...

Politik Islam PAS adalah satu kesilapan, maklumat lanjut sila baca dua artikel ini(klik) dan ini(klik)

Awanama berkata...

anon 12:49 ptg,

kalau pun nak tunjuk terer, ok tada hal, tapi jgn tunjuk bodoh, boleh tak? salam takde apa pun takde tiba2 je lu nak cabar org, pehal? lu nye saka mengamuk dalam badan ke apa?

kalau lu nak cabar org wat sesuatu, lu bagi la lu nye nama lengkap, i/c number, add, contact number siap ngan repot polis lagi bagus, baru la org yang di cabar boleh reply accordingly. jangan lontar batu sembunyi tangan, tu baru seswai cakap lu yang takde telur!

isk, lately ni, banyak pulak lembu + langau masuk blog TT ni.rimas la gua.kalau masuk ada fakta takde hal, ni semua berebut nak tunjuk bangang.... nyampah mak! kahkahkah

p/s: 1 soalan wat anon: lu anti kapitalis? lu nye life camne? ada rumah? ada kereta? lu pinjam bank ke camne? byar ansuran bulan2? cer kongsi tips sket... hehehehe... (gua cabar lu! kahkahkah)

Awanama berkata...


ni fakta pasal kapitalis.

di jepun 30000 orang bunuh diri setiap tahun sebab hutang.

di US bersepah orang US merempat bawah jambatan sbb takde rumah.

di korea wanita dijadikan mcm takde nilai, boleh diexploit lelaki kaya.

ekonomi US pun nak lingkup tak lama lagi sebab riba-kapitalis

ekonomi europe pun nak lingkup jugak

Unknown berkata...

tanpa nama 11.59 pg.

11.59 pg org sibuk keje. ko lak layan net sembang kapitalis.

ko online ni guna duit berasaskan kapitalis, sosialis or komunis?
mungkin ko student kot..g bc buku kt library byk2 la.