Isnin, 17 Februari 2020

CILAKAK AZMIN ALI

CILAKAK AZMIN ALI
SURUH  KETUA RANTING JAWAB EZAM
KAH KAH KAH
MEROSOT BETUL TARAF EZAM
KALAU KETUA CABANG KIRA OK JUGA
INI KETUA RANTING YG JAWAB
KAH KAH KAHTIDAK ADA TARIKHKATA KUNCI

DI CALONKAN


KATA TAMBAHAN

TAKDA TARIKH


----

BAGI BOCOR SEMUA


BAGI BOCOR

SEMUA BELOT

MACAM KENG

Rakan kongsi projek solar hibrid ugut dedah peranan Najib, Rosmah


PENGARAH Urusan Jepak Holdings Sdn Bhd Saidi Abang Samsudin berselish faham dengan rakan kongsinya Rayyan Radzwill Abdullah sehingga membawa kepada ancaman pendedahan mengenai penglibatan Najib dan isterinya Rosmah Mansor dalam projek solar hibrid, kata saksi.

Bekas ketua setiausaha kementerian pendidikan Madinah Mohamad ketika memberi keterangan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini berkata beliau mendapat tahu mengenai perkara itu melalui beberapa mesej WhatsApp yang diterimanya dari Rayyan antara Oktober 2017 dan Mei 2018.

Menurut Madinah, Rayyan menghantar banyak mesej yang mendakwa Saidi melakukan pelbagai kesalahan berkaitan projek solar hibrid seperti mengubah terma asal kontrak, membuat tuntutan palsu dan menipu beberapa pihak menggunakan projek berkenaan.

Saksi keenam pendakwaan dalam perbicaraan kes rasuah Rosmah itu berkata Rayyan menghantar banyak mesej kepadanya dengan harapan beliau dapat mengaturkan satu perjumpaan dengan Najib.

Madinah memberitahu mahkamah Rayyan mahu merampas kontrak projek solar hibrid daripada Saidi dan Jepak.

“Dia juga mengugut mahu dedahkan penglibatan Najib dan Rosmah dalam projek itu.

“Rayyan beritahu saya dia akan dedahkan penglibatan PM dan mem (Rosmah) dalam perolehan projek solar hibrid kepada pembangkang kalau saya tak bantu dia,” kata saksi itu kepada mahkamah.

Madinah berkata Rayyan menghantar tangkap layar mesej WhatsApp dari pembantu Rosmah, Rizal Mansor, untuk mengaitkan isteri bekas perdana menteri itu dengan projek solar hibrid jika saksi itu gagal membantunya merampas kontrak dari Saidi.

Rosmah, 69, menghadapi tiga pertuduhan rasuah, satu daripadanya kerana meminta RM187.5 juta daripada Saidi sebagai habuan membantu Jepak Holdings mendapatkan projek terbabit.

Rosmah juga dituduh menerima rasuah sebanyak RM6.5 juta daripada Saidi pada 2016 dan 2017.

Minggu lepas, Madinah memberitahu mahkamah tertuduh memintanya mempercepatkan projek yang diberi kepada Jepak Holdings itu.

Ketika membaca keterangan bertulisnya minggu lalu, Madinah yang merupakan ketua setiausaha Kementerian Pendidikan pada 2013 sehingga 2016 berkata, kejadian “menakjubkan” itu berlaku selepas beliau menghadiri majlis Yayasan Permata yang dinaungi Rosmah di Putrajaya.

Tambah beliau permintaan Rosmah itu mewujudkan “rasa tergesa-gesa” kerana kedudukan Rosmah sebagai isteri perdana menteri, yang pada pandangannya boleh mempengaruhi Najib.  – 17 Februari, 2020.


SELAMATKAN

DIRI SENDIRI

BIAR ROSMAH

BIAR NAJIB

MASUK PENJARA

KAH KAH KAH

KALAU SETIA

 BOLEH PERGI

LAWAT SEMINGGU

SEKALI

DISUNGAI BULUH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

-----

BETUL KE INI?BETUL 

KE BERITA INI?

ATAU

INI HANYA BERITA

LOKMAN ADAM

Lokman dakwa 35 MP UMNO setuju sokong Tun M

KUALA LUMPUR – Bekas Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Lokman Noor Adam mendakwa seramai 35 Ahli Parlimen UMNO bersetuju untuk menyokong Tun Dr. Mahathir Mohamad supaya dikekalkan sebagai Perdana Menteri.

Beliau mendakwa, perkara itu dipersetujui setelah kesemua Ahli Parlimen berkenaan menandatangani akuan bersumpah yang kini telah berada di tangan Dr Mahathir.

Bagaimanapun katanya, seramai lima lagi ahli Parlimen daripada parti itu enggan berbuat demikian iaitu Ahli Parlimen Pekan,  Najib ; Ahli Parlimen Gua Musang, Tuan Haji Tengku Razaleigh Hamzah; Ahli Parlimen Pasir Salak,  Tuan Haji Tajuddin Abdul Rahman; Ahli Parlimen Padang Rengas,  Tuan Haji Nazri Aziz dan Ahli Parlimen Baling,  Tuan Haji  Abdul Azeez Rahim.


NAJIB & KU LI

TAK SAIN 

KITA FAHAM

KAH KAH KAH

AZEEZ  & TAJUDIN

TAKDA SAPA

PELAWA  DIA

KAH KAH KAH

NAZREEE 

INI MESTI DAH

SAIN

LEPAS SAIN

CABUT GI PARIS

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
----------

PELAN APA NI?
INI PELAN PELAN

GOPOH GAPAH
Pelan Butoh. Tayang butoh depan orang. Konfom tokwan lepas jawatan punya, takut. abam ni kejap ingat kejap lupa. umngok dah jadi yesterday dah. hari semalam. arsenik madey dulu dah mula kick kot?
 on 
PELAN APA NI ?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 17/02/20

Tak k


----------

SENARAI GAGALIS 2019


14 FEB 2020

SENARAI  GAGALIS
LEBIH 100,000 PARA GAGALIS
DATANG MENJENGOK TUKAR TIUB
TAK SANGKA RAMAI GAGALIS
KAH KAH KAH

------------

SEMUA SOKONGSEMUA SOKONG

LANGKAH TEPAT

LANGKAH BETUL

Malaysia halang semua kapal yang pernah berlabuh di China masuki negara

PUTRAJAYA- Kerajaan menghalang semua kapal persiaran yang berlepas atau transit di mana-mana pelabuhan di China daripada memasuki Malaysia.

Perkara tersebut diumumkan oleh Timbalan Perdana Menteri  Dr. Wan Azizah Wan Ismail susulan satu kes positif Covid-19 telah dikesan ke atas penumpang kapal persiaran Westerdam semalam.


KEBAJIKAN 

KESELAMATAN

RAKYAT

DIDAHULUKAN

BUKAN 

KAUM PEMODAL

ATAU

CUKONG

-----------

KENG MUNCUL LAGI

JENG JENG JENG

KENG MUNCUL

LAGI


Rakan kongsi projek solar hibrid ugut dedah peranan Najib, Rosmah


BERITA MENYUSUL

---------

PELAN B DALAM KOTAK

PELAN B 

DALAM KOTAK
Apek ni guna plan smp - pun Tun Madey tak akan terjejas. Dlm PKR pun mcm anjing dgn kucing. Sesama menteri dok saman.Apek ni mak buat plan B bawa Ezam Kotak kempen. Bodoh apek ni siapa nak dengar Ezam Kotak cakap. Tiang pun xnak dengar..kah..kah..
Melaon Besar.. 
on 
PELAN APA NI?
Publish | Delete | Spam
Arymanchino
on 17/02/20

Gw

------------

SAPA DISITU


SAPA DISITU


---------

JUMLAH KEMATIAN MENINGKAT
AWAS

JUMLAH 

KEMATIAN

MENINGKAT


Coronavirus updates: US flies out its Diamond Princess passengers as China cases pass 70,000 –


Global death toll reaches 1,775 with first case in Taiwan, as Canada prepares to airlift its citizens from Japan cruise ship. Follow live news and latest updates
-------PELAN APA NI ?

PELAN APA NI?
Jika Madey masih liat nak lotak jawatan ..Abam ado Pelan B ..guno kuaso rakyat. Kompom Abam dah merachau-rachau ..Abam ingat 13% anak ikan yg sokong dia tu KUASA RAKYAT .. 
on 
CUKUPLAH
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 17/02/20

A


-----------

SENATOR EZAM HEBAT

HEBAT

SENATOR EZAM 

Mamat kotak ni kuat lidah dia menjilat. Lepas sorang ke sorang dia jilat punggong org tu.Mula2 dia ludah pah tu dia gi jilat smula.Tak lama lg kena sakit sawan Mamat kotak ni... 
on 
SENATOR EZAM HEBAT -
 MASUK WASHINGTON POST
Arymanchino
on 17/02/20


Ezam Kotak dgn Abam 
Kaki Belakang sama saje.. on 
SENATOR EZAM HEBAT -
 MASUK WASHINGTON POST
Publish | Delete | Spam
Arymanchino
on 16/02/20

tahu
------------

BACA BETUL BETULBACA BETUL BETUL

BACA BAIK BAIK

HANYA DIANGKAT

SEBAGAI CALON
                 

Dokumen ini wajib dbaca oleh semua. KeranA selama ini heboh tentang janji janji janji peralhian. Baca dengan teliliti isi kandungan dokumen  ini. Namanya hanyalah mufakat. MUFAKAT memberi makna persetujuan bersama.Amin

MUFAKAT PAKATAN HARAPAN
Rakyat Malaysia berhasrat menjadikan tanah air ini sebuah negara yang maju, stabil dan sejahtera. Mereka mengimpikan negara yang  gemilang, utuh dan dihormati seantero dunia. Sejak Merdeka dan penubuhan Malaysia, pendiri bangsa telah mewariskan pedoman dan gagasan besarnya agar kita tidak tergelincir dari landasan tersebut.

Namun, mutakhir ini Malaysia berada dalam bahaya dan dilingkungi kebejatan tidak berkesudahan. Rasuah bermaharajalela, hutang negara menggunung, nilai ringgit susut dan hilang daya-saing, sedangkan rakyat terbeban dan menderita kerana harga barang serta kos perkhidmatan terus meningkat dalam keadaan pendapatan tidak mencukupi.

Justeru, menjadi keutamaan Pakatan Harapan menawarkan harapan baharu buat seluruh warganegara demi perjuangan membela rakyat dan membina semula Malaysia yang lebih baik. 

MAKA, Pakatan Harapan bermuafakat dan bertekad untuk melaksanakan janji-janji berikut apabila Pakatan Harapan mendapat mandat rakyat untuk membentuk Kerajaan Persekutuan selepas Pilihanraya Umum ke-14:

1- Membentuk sebuah kabinet berwibawa; gandingan yang berpengalaman, berkelayakan dan berkemampuan;

2 - Menjadikan Parlimen sebagai sebuah institusi yang kukuh dan bebas; dan dipimpin oleh Yang di-Pertua yang adil dan berwibawa.

3 - Mengambil langkah-langkah segera memulihkan ekonomi negara dan meringankan beban kos sara hidup rakyat. Antaranya menghapuskan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST), menstabilkan harga petrol dan memberikan fokus utama kepada usaha menambah pendapatan rakyat;

4 - Melaksanakan reformasi menyeluruh demi mengembalikan maruah dan jatidiri negara dan Bangsa Malaysia, meliputi reformasi institusi, reformasi pendidikan, reformasi ekonomi dan reformasi sosial seperti yang terkandung dalam Manifesto Pakatan Harapan;

5 - Menghadkan tempoh memegang jawatan Perdana Menteri kepada dua penggal pilihanraya untuk memugar dan menyihatkan amalan demokrasi terbaik serta mempertegas prinsip kebertanggungjawaban dalam urustadbir negara;

6 - Memastikan ketua-ketua institusi penting negara termasuk Peguam Negara, Ketua Polis Negara, Panglima Angkatan Tentera, Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia, Pengerusi Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia dan Ketua Audit Negara bebas daripada pengaruh penguasa politik. Mereka bertanggungjawab sepenuhnya kepada rakyat menerusi institusi parlimen, di mana mereka akan melalui proses pengesahan Jawatankuasa Pilihan Parlimen (Parlimentary Select Committee) dan akhirnya dilantik oleh Yang Di-Pertuan Agong;

7 - Membersihkan Malaysia dari najis rasuah dengan mendakwa pelaku rasuah di mahkamah, dan jika disabit bersalah maka akan dikenakan hukuman setimpal;

8 - Memastikan institusi-institusi awam seperti FELDA, Tabung Haji, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja dan Majlis Amanah Rakyat diurus secara cekap, telus dan beramanah;

9 - Membela kebajikan rakyat terutamanya golongan miskin, ibu tunggal, orang berkelainan upaya dan kumpulan berpendapatan rendah;

10 - Merapatkan jurang pembangunan antara bandar dan desa, serta antara wilayah dengan tumpuan khusus kepada hak rakyat Sabah dan Sarawak sejajar dengan semangat Perjanjian Malaysia 1963;

11 - Mengkaji semula sistem percukaian negara untuk memastikan pembayar cukai, terutamanya golongan kelas menengah, tidak tertekan dengan bebanan cukai yang berganda;

12 - Menghormati prinsip keluhuran perlembagaan dan kedaulatan undang-undang; dan

13 - Menjunjung prinsip-prinsip utama Perlembagaan Persekutuan yang mengiktiraf kedudukan Islam sebagai Agama Persekutuan, hak setiap individu untuk mengamalkan ajaran agama masing-masing, kedudukan istimewa orang Melayu dan anak negeri Sabah dan Sarawak serta hak-hak yang sah untuk semua kaum, Bahasa Melayu sebagai Bahasa Kebangsaan dan kemuliaan institusi Raja-Raja Melayu.

MENGHARGAI bahawa Pakatan Harapan adalah sebuah gabungan besar (grand coalition) parti-parti politik yang menggandingkan dua tokoh negarawan ulung,  iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai Pengerusi dan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai Ketua Umum dalam rangka menyempurnakan legasi misi tertangguh, maka Pakatan Harapan dengan penuh sukacita dan ta’zimnya mengumumkan:

1 - Yang Amat Berbahagia Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai calon Perdana Menteri dan Yang Berhormat Datuk Seri Dr Wan Azizah binti Datuk Dr Wan Ismail sebagai calon Timbalan Perdana Menteri apabila Pakatan Harapan mendapat mandat rakyat untuk membentuk Kerajaan Persekutuan selepas Pilihanraya Umum ke-14; 

2. Untuk memperkukuh kepimpinan kerajaan Pakatan Harapan dan memperteguh muafakat antara parti-parti anggota, proses undang-undang untuk mendapatkan Pengampunan Diraja bagi membebaskan Datuk Seri Anwar Ibrahim akan dimulakan segera, selepas Pakatan Harapan mengambil alih pentadbiran negara, agar Datuk Seri Anwar Ibrahim dapat segera berperanan dalam Kerajaan Persekutuan dan kemudiannya diangkat sebagai calon Perdana Menteri ke-8;

3 - Sebagai persiapan Pakatan Harapan menghadapi dan memenangi PRU14, kami telah memutuskan pengagihan kerusi-kerusi kawasan Parlimen bagi Semenanjung iaitu yang melibatkan 165 kerusi, seperti berikut:

a. Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) – 52 kerusi
b. Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) – 51 kerusi
c. Parti Tindakan Demokratik Malaysia (DAP) – 35 kerusi
d. Parti Amanah Negara (AMANAH) – 27 kerusi

MAKA dengan ini kami bersepakat dan bersetuju dengan muafakat bersama ini sebagai perjanjian yang mengikat parti-parti kami.

Tun Dr Mahathir Mohamad
Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia

Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail
Presiden Parti Keadilan Rakyat

Tan Sri Muhyiddin Yassin
Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia

Tuan Tan Kok Wai
Pengerusi Parti Tindakan Demokratik Malaysia

Tuan Hj Mohamad Sabu
Presiden Parti Amanah Negara

Bertarikh: 6 Januari 2018
18 Rabiul Akhir 1439 HHANYA 

DIANGKAT 

SEBAGAI CALON

KAH KAH KAH

BUKAN

WAJIB DIJADIKAN 

SEBAGAI

PENGGANTI

KAH KAH KAH

LU BISING

PASAI APA

HANYA DICALON

KAH KAH KAH

SAPA PUN BOLEH

DICALONKAN

KAH KAH KAH

DOLAH SANI

ATAU 

NIK NAZMI

PUN BOLEH

BOLEH DIANGKAT

SEBAGAI CALON

KAH KAH KAH

DIANGKAT 

SEBAGAI

CALON BUKAN

SATU JENAYAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


------------

KES MAKIN BERAT


KES ANWAR

NAK JADI PM

MAKIN BERAT


Isu peralihan kuasa mencabar kuasa Agong

KUALA LUMPUR- Peralihan kuasa Perdana Menteri yang sedang hangat dibincangan ketika ini adalah bercanggah dengan Perlembagaan Persekutuan dan mencabar kuasa Yang di-Pertuan Agong.

Setiausaha Agung PAS, Takiyuddin Hassan dalam satu kenyataan hari ini berkata, pendapat itu adalah berdasarkan Perkara 40(2) dan 43(2)(2) Perlembagaan Persekutuan.

Perkara itu menyebut, Yang di-Pertuan Agong boleh bertindak menurut budi bicara mutlak untuk melantik Perdana Menteri dalam kalangan ahli Dewan Rakyat yang pada hemat baginda mendapat kepercayaan majoriti ahli Dewan.

Dengan itu, Yang di-Pertuan Agong tidak memerlukan nasihat, desakan atau tekanan daripada mana-mana pihak seperti apa yang jelas kelihatan dilakukan oleh Pakatan Harapan sekarang, tambahnya.

“Perjanjian Peralihan Kuasa’ yang dikatakan bertarikh 7 Januari 2018 yang kononnya menghadkan tempoh Perdana Menteri ke-7, Dr. Mahathir, dan kemudiannya digantikan oleh  Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri ke-8 sekiranya benar-benar wujud adalah juga bercanggah dengan undang- undang dan tidak sah.

“Ini kerana ‘Perjanjian’ yang dikatakan wujud itu dibuat sebelum 9 Mei 2018 iaitu tarikh PH mendapat kuasa melalui PRU 14.

“Adalah amat ganjil ‘Perjanjian Peralihan Kuasa’ dibuat sebelum pihak-pihak yang dikatakan mengikat perjanjian tersebut mendapat dan mempunyai kuasa,” katanya.

Dengan itu ujarnya, PAS tetap berpandangan hanya Usul Undi Percaya dalam Dewan ataupun Akuan Bersumpah (statutory declaration) di luar Dewan sahaja boleh menentukan sama ada Perdana Menteri masih mendapat sokongan majoriti ahli Dewan Rakyat.

“Usul Undi Percaya di dalam Dewan walaupun suatu perkara yang belum pernah berlaku (unprecedented), namun ianya bukanlah tidak sah,” tambahnya lagi.- MalaysiaGazette

BARU KITA

TAHU JANJI

ITU TAK SAH

KAH KAH KAH

PASAI APA 

TAK SAH 

KAH KAH KAH

MAT TAKI INI

PEGUAM KAH?

SAJE TANYA

JANGAN MARAH
KAH KAH KAH


------------

SILA AMBIL PERHATIANPEMBACA TT

SILA AMBIL

PERHATIAN

BACA DG TELITI

APA MAKNA

BERITA INI

PAS tetap akan bentang usul percaya Dr Mahathir, kata Hadi

ABDUL Hadi Awang sekali lagi menegaskan hasrat PAS untuk membentangkan undi percaya kepada Dr Mahathir Mohamad pada sidang Parlimen bulan depan, walaupun perdana menteri sudah mengatakan beliau akan berundur selepas Sidang Kemuncak Apec, November ini.

Presiden parti Islam itu berkata langkah itu bukanlah untuk mengampu perdana menteri yang sudah berusia 94 tahun itu tetapi untuk “menyelamatkan rakyat” yang kini terbeban dengan pelbagai isu daripada kemelut peralihan kuasa yang tidak berkesudahan.

“Dan kita (PAS) tak takut, tapi ada orang yang ‘penakut’. Takut apa? Bukan saya nak kipas, saya nak selamatkan rakyat. Lebih kepada melibatkan rakyat, tumpuan. Tak ada tanda tanya siapa nak ambil alih, siapa perdana menteri itu, tak ada tanda tanya,” katanya dilapor suara parti itu, HarakahDaily.

BERITA INI 

BUKAN BERMAKNA

HADI SUDAH

SAYANG MADEY

KAH KAH KAH

BUKAN BUKAN

MAKNANYA

HADI LEBIH

BENCI 

PADA ANWAR

DARI BENCI

PADA MADEY

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
--------------

PELAN B TER BEST TERBAIK

PELAN B INI

TER NOWW

TERBAIK

DEMO DEMO 

UNDUR MADEY 

UNDUR


Guna ‘Pelan B’ desak Tun M serah kuasa


GAI BULOH – Seorang pemimpin PKR tidak menolak kemungkinan gerakan reformasi dan himpunan jalanan akan berulang sekali lagi sekiranya pelan peralihan kuasa Perdana Menteri antara Dr Mahathir Mohamad dengan i Anwar Ibrahim tidak berlaku Mei ini.

Bendahari PKR, William Leong menegaskan, sudah sampai masanya penyokong Anwar itu menggunakan ‘Pelan B’ untuk memastikan Dr Mahathir menunaikan janji menyerahkan kuasa pada Mei ini dan bukannya pada November ini.

“Ini masa untuk pelan B dikeluarkan, suara rakyat itu penting, kita nakkan pandangan awam, ia adalah tekanan untuk kerajaan kembali kepada landasan.

“Kita sudah turun ke jalan raya sebelum ini, bukan saya mahu suruh mereka turun, tapi kita mahukan semangat,” katanya berucap dalam program Kupasan Politik Semasa anjuran Gerakan Reformasi Perform, di sini, hari ini.

Sebelum ini, media melaporkan bahawa Dr Mahathir memberi jaminan beliau akan menyerahkan jawatan Perdana Menteri kepada Anwar selepas dua tahun memerintah negara.

Bagaimanapun isu peralihan kuasa itu semakin hangat apabila terdapat laporan sebanyak 138 ahli Parlimen telah menandatangani akuan bersumpah (SD) untuk menyokong Dr Mahathir kekal sebagai Perdana Menteri sehingga habis penggal.

Dalam pada itu, William menyifatkan Dr Mahathir sebagai diktator kerana sikapnya tidak pernah berubah apabila menyentuh soal peralihan kuasa yang mahu dilanjutkan sehingga November ini.

“Kita telah beri peluang kepada Mahathir, kita tahu siapa Mahathir, dulu dia datang himpunan Bersih pakai baju kuning, laungkan reformasi, dia sokong agenda reformasi, kita memang tidak tahu benar atau tidak apa yang dia cakap.

“Tapi akhirnya bukan sahaja ahli PKR, tapi rakyat semua beri peluang kepada Mahathir untuk dia tunjukkan dia berubah, tapi malangnya sekarang sudah jelas dia langsung tidak boleh berubah,”katanya.

Mengulas gerakan mengumpulkan SD, William berkata, jika ada mana-mana wakil rakyat Pakatan Harapan (PH) yang bersetuju dengan tindakan itu, beliau menyifatkannya sebagai satu pengkhianatan.

“Kalau ini berlaku kerajaan akan hancur dan menjadi sepenggal,”katanya lagi. – MalaysiaGazette

TAPI ADA 

SATU PIKALA


WA NAK TANYA

NI WILLIAM

WA TAK TAK

NAMPAK

LIA TULUN DEMO

KAH KAH KAH

WA TAK  TAK

LAMPAK

MATANG IDUNG

INCEK WILLIAM

KAH KAH KAH

WILLIAM TAK

PERRRAH KENA

LANGKAP POLIS

KAH KAH KAH

HAI YA HAI YA

CAKAP MANYAK

SINANG

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH------------

PASAI APA LAGU NI?

PASAI APA

AZMIN ROYAK

LAGU NI?

BUKANKAH

MADEY MASIH

LAGI JADI PIEM


Azmin rayu pengundi Ampang sokong Dr Mahathir sebagai PM

TIMBALAN Presiden PKR Mohamed Azmin Ali menggesa pengundi Ampang menyokong Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad untuk terus memimpin negara di tengah kehangatan spekulasi kewujudan Pakatan Nasional.

“Hentikan politicking, kerana sudah terlalu banyak politicking di negara ini,” kata Azmin dalam ucapannya pada majlis sambutan Tahun Baru Cina Ampang.

“Tolong sokong Perdana Menteri Dr Mahathir untuk memimpin negara dan membangunkan semula ekonomi berikutan wabak novel koronavirus.

“Biarkan dia memimpin supaya selepas Apec, Malaysia boleh muncul sebagai sebuah negara yang mampu bersaing sekali lagi,” kata menteri hal ehwal ekonomi itu.


WOIT AZMIN

ADA SAPA NAK

TERAJANG MADEY

KAH KAH KAH

INI MESTI 

WAK  GOMBAK NI

TAHU  BANYAK

CERITA  GELAP

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


----------