Selasa, 4 Mac 2014

SIAPA BERAK DIALAH BERAK


Saya akan tetap setia bersama Anwar, kata Azmin Ali

Timbalan Presiden PKR, Mohamed Azmin Ali menyatakan taat setianya kepada  Anwar Ibrahim meskipun jawatannya dalam parti itu akan dicabar  Abdul Khalid Ibrahim dan sudah disingkirkan sebagai ahli lembaga pengarah Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS).
Beliau berkata perjuangannya bersama Anwar sejak 30 tahun lalu tidak akan digugat oleh sesiapa meskipun akhbar milik Umno, Utusan Malaysia acapkali melagakan dua pemimpin PKR ini.

DAH BERAK

KENTUT 

DAH 


TERBAU


KAH KAH KAH

-----------

LAGI TENTANG AZMIN ALI

            SIAPA AZMIN ALI
Surat untuk azmin....fakta kah fitnah kah...ini yang underground punya roh yang berkata kata.....diserap dan diperam sekelian lama...takut nanti salah ramuan...niat nak buat tapai tapi tercampur raggi....sedap dan mabuk rasa eh....bukit antara bangsa itu banyak orang kaya...kata dan batuk mereka juga berbeza....

peluh mereka pun bau dia asing asing and sepoi sepoi je diserap angin dari buruh yang berpeluh hancing...jangan mcm tu azmin...timbalan presiden bukan lesen untuk terbang tinggi...jangan jadi feudal....teguran ini menguatkan...merelaxkan dan menganderlinkan perjuangan....terima jalah teguran ini....sambil minum kopi luak...relax....kalau kawan marah awak ...itulah kawan sejati.khalas..... on SODIUM NITRATE IALAH GARAM
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD

on 3/3/14


--------

SUARA KEADILAN AKAN DI SAMAN LAGI


Tun Daim paling korup, banyak bank di luar negara »


Daim-Zainuddin
(Basyar Abkadir) KAJANG 3 MAC: Bekas Menteri Kewangan  Daim Zainuddin antara Menteri kabinet paling rasuah apabila menggunakan proksi di…


KAJANG 3 MAC: Bekas Menteri Kewangan  Daim Zainuddin antara Menteri kabinet paling rasuah apabila menggunakan proksi di luar negara untuk membina empayar perniagaan, kata Ketua Umum KEADILAN,  Anwar Ibrahim.
“Tun Daim menteri kewangan sebelum saya, manusia yang paling korup rasuah dalam sejarah Malaysia, saya ambil (jawatan menteri kewangan) selepas dia.
“Lepas jadi Menteri Mewangan (ada) puluh bilion ringgit. Bank di Afrika, bank di Eropah Timur untuk simpan duit dengan menggunakan proksi, ” katanya.
“Kalau kamu buat ‘open study’ (kajian terbuka) boleh tahu macam mana dia punggah kekayaan negara ini,” kata Anwar dalam ceramah di Taman Saga Emas di Kajang sempena perasmian bilik gerakan jentera Daerah Mengundi Bandar Kajang.
DAIM AKAN 

SAMAN

ANWAR 

 ZUNAR 

SUARA 

KEADILAN

KAH KAH KAH


---------

HARI HARI AKHIR SAEKOR NAJIB


Jika sebelum ini Najib lebih memilih untuk berdiam terhadap semua serangan Mahathir dan Daim, tindakannya sekarang seperti menandakan bermulanya krisis terbuka antara keduanya.
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI BERITA DARI HARAKAH... kah kah kah..

kah kah kah..HARAKAH PUN DAH GELI GELI.. kah kah

kah kah kah..ABIS LAAA MAT MONGOL... kah kah kah

--------

ADA RANCANGAN NAK TIPU UNDI
OFENSIF
ini mesti ada rancangan untuk menipu
sama saperti yang telah dilakukan
dalam pru13
mesti ada rancangan jahat PRK Kajang: BN Guna Pendekatan Ofensif Hadapi 

Lawan - Muhyiddin

KAJANG: Muhyiddin Yassin berkata, Barisan Nasional (BN) akan menggunakan pendekatan ofensif dalam berhadapan gelora yang bakal dibangkitkan parti lawan sepanjang kempen pilihan raya kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang bermula Selasa minggu depan.
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
woit... OFENSIF NI APA?... kah kah kah
kah kah kah..MAK CIK FELDA TAK FAHAM... kah kah
kah kah kah... OFENSIF NI NAK BAWA ROSMAH KE?... kah kah kah..
kah kah kah..ROSMAH NAK JADI BADAK MENYERANG?... kah kah kah
kah kah kah..SILAKAN ...RAKYAT MENUNGGU... kah kah kah

----------

MAT SKODENG BUAT PERANGAI
KOMENTAR TUKAR TIUB
orang nak berancuk
itu dia punya pasal
yang buat sibuk apa hal
mereka tak nak masuk syurga
biarlaaaa
sibuk sibuk pasal apa

tugas daulah
tugas negara
tugas kerajaan
bukan menjaga orang berancuk

tugas daulah ialah
membina satu sistem pengagihan ekonomi yang adil

kalau nak jaga orang berancuk
sampai kiamat tak terjaga
masa dan tenaga  dan wang ringgit
boleh digunakan untuk memdirikan hospital
untuk mendirikan sekolah
dari bayar gaji penjaga moral
dari membayar gaji mat skodengAhli Politik Ditangkap Khalwat Di Bilik Hotel
KANGAR: Seorang ahli politik ditangkap khalwat bersama dengan seorang lelaki yang sudah berkahwin oleh Jabatan Agama Islam Perlis (Jaips).
Ahli politik itu, 30, yang merupakan seorang janda ditangkap khalwat bersama seorang ahli perniagaan berusia 47 tahun di sebuah bilik hotel dalam satu serbuan pada pukul 1.30 pagi Isnin.
Sumber memberitahu bahawa serbuan itu dilakukan berdasarkan maklumat, sambil menambah bahawa ahli politik itu berpakaian lengkap manakala lelaki tersebut hanya bertuala dan berkemeja-T.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... KALAU SENDIRI NAK BERANCUK DENGAN MAK JANDA... kah kah kah..

kah kah kah..CARI LAAA JANDA LAIN... kah kah kah..

kah kah kah..BETUL KE NAK KAWAL ORANG BERANCUK?... kah kah kah

kah kah kah..MALAM INI  DATANG JALAN PUDU... kah kah kah..

kah kah kah..MALAM NI DATANG BRICKFEILD... kh kah kah

kah kah kah..BERPULUH RIBU MAMAT SEDANG BERANCUK,,kah kah kah..

kah kah kah.. SATU MALAM KALAU  AIR MANI DI KUMPULKAN... kah kah kah..

kah kah kah.,. BOLEH TENGGELAMKAN NAJIB DAN ROSMAH... kah kah kah


----------

BARU SEDAR
KUALA LUMPUR: Iran dikatakan mula membuat tindakan balas ekoran serangan agresif Kerajaan BN terhadap Syiah yang dianuti majoriti rakyat negara itu, sehingga menjejaskan ekonomi negara Malaysia.

Malah tindakan itu juga telah menyebabkan seorang menteri BN menghubungi pemimpin PAS, meminta bantuan agar parti islam itu memulihkan hubungan dagangan kedua-dua negara.

Malah menurut satu sumber, menteri berkenaan turut mengakui serangan melampau Umno BN terhadap Syiah sebelum ini adalah langkah yang silap.

Ianya memuncak apabila Kerajaan Malaysia mengumumkan Pertubuhan Syiah Malaysia sebagai pertubuhan haram berdasarkan peruntukan Seksyen 5, Akta Pertubuhan 1966.
Iran kini didakwa tidak mahu lagi membeli minyak sawit dari Malayisa malah sudah mula mencari alternatif bekalan itu dari negara pengeluar yang lain.

Pada Januari hingga November 2013 sahaja, Iran mengimport 671,384 tan minyak sawit dari Malaysia. Ia menjadikan negara itu antara pengimport utama minyak sawit Malaysia.

Selain itu, Iran juga didakwa enggan membenarkan Malaysia melalui syarikat Petroliam Nasional Berhad (Petronas) daripada menjalankan aktiviti cari gali di negara itu.

PADAN MUKA

KAH KAH KAH

KAH KAH

KAH

---------