Sabtu, 10 Disember 2016

GADAI TANAH MELAYU PADA CHINA

MAO HU TUTANG
Hipokrit najib kecam cina dap dan menakut2kan melayu dgn cina dap tetapi pd waktu sama jual negara kpd China komunis. Sedarlah org melayu. Jgn diperbodohkan lg oleh najib dan umno on TANAH MELAYU DIGADAI OLEH NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16


------------

SEKALI LAGI PUTAR ALAM
SEKALI LAGI

PUTAR ALAM

DULU CIA

KATA SADDAM

ADA SENJATA

NUKLEAR

KALI INI TUDUH

RUSSIA PULAKCIA concludes Russia interfered to help Trump 

A secret CIA assessment has found that Russia interfered in last month’s US presidential election with the goal of helping Donald Trump win the White House, the Washington Post has reported, citing officials briefed on the matter.

KAH KAH AKH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
TERGOLEK DOG


---------------

PARTI PAS KAN PIUS
Mahathir kata

parti Pas

kanpius

betul ke?

atau parti

ini sedang

cunt fuse


------------------

REMBAT DUIT PENCEN


f.b

Rm AS170 juta masuk accn Najib ?????


Kuro Kei II 
Saya amat amat amat KESAL undi BN sebab Pentadbir Negara dah jadi SAMSENG berleluasa . generasi masa depan tidak lagi malu walaupun bohong, ganas, DEDAKK, suka donation dan PEMBODOH. Barang Naik setiap bulan utk biayai PENCURI negara. Nampaknya logo BUNGARAYA masa depan Msia.


--------------------

NAJIB BODOHKAN MELAYU

F.B


Pengerusi PPBM Dr Mahathir Mohamad membuat klasifikasi Melayu. Disebutnya Melayu UMNO. Ini, klasik.
Melayu UMNO ini sekarang menjadi satu kelompok ketara dalam jamak jumlah Melayu tanahair.
Selain daripada Melayu UMNO, ramai orang Melayu wujud dalam pelbagai parti politik di Malaysia. Terutama dalam PPBM. Ramai juga lagi yang tidak berparti politik.
Dato Seri Najib Razak membuat kesimpulan kononnya semua orang Melayu ada dalam UMNO kah..? Dia lupa Melayu ramai dan semakin ramai berada di luar UMNO.
Mustahil orang Melayu akan <bangsat> jika UMNO lenyap. Mungkin Melayu UMNO sahaja akan bangsat bila UMNO lenyap.
Terutama PPBM sedang memuncak penambahan keahlian orang Melayu yang mula menaruh harapan PPBM parti terunggul untuk orang Melayu.
Teristimewa jika ada orang Melayu <bangsat> kerana UMNO belum lenyap.
Dato Seri Najib Razak perlu tengok berapa ramai sebenarnya orang Melayu dalam senarai ahli UMNO. Kemaskini setiap saat. Jumlah Melayu yang jika dia maksudkan akan <bangsat> semakin berkurangan. Bila UMNO lenyap...tiada lagi lah Melayu yang begitu. Sebab ramai yang mulia dan dimajukan dalam PPBM dan di luar UMNO.
---------------------

LANGKAH TEPAT DARI PAS
SETUJU

SOKONG

TEPAT BETUL

& STRATEJIK


PAS eyes Wan Azizah's Permatang Pauh seat for GE14PAS is eyeing to contest in PKR president Dr Wan Azizah Wan Ismail's seat of Permatang Pauh, as well as the three state seats under the parliamentary constituency, according to a Sinar Harian report.
"We have a right to place candidates in all three state seats as well as the parliamentary seat as we no longer have relations with Pakatan Harapan in Penang," Permatang Pauh PAS information chief Jamsari Samad is quoted as saying.

INI YANG

DINANTI 

INI YANG

DITUNGGU


LEBIH BAIK

MUSUH JELAS

DARI MUSUH

MENYAMAR

YANG LEBIH

BAHAYA
-----------------

TANAH MELAYU DIGADAI OLEH NAJIB
F.B


Sy setujuh dengn pkck ni..
Kita mmng akn d jajah blik d sbp kan oleh sikap pemimpin kita..
-----------------

ANAK MUDA BANGUN MELAWANEmpat penuntut UM dihukum bersalah sertai himpunan Tangkap MO1

Pihak berkuasa tatatertib pelajar Universiti Malaya (UM) yang ditubuhkan di bawah Seksyen 16B Akta Universiti dan Kolej Universiti (AUKU) 1971 menjatuhkan hukuman bersalah ke atas empat penuntutnya hari ini yang terlibat dalam himpunan Tangkap Malaysian Official 1 (MO1).
Mereka adalah Pengerusi Kesatuan Mahasiswa Malaysia (Kesatuan), Anis Syafiqah Md Yusof yang juga pelajar Fakulti Bahasa dan Linguistik serta tiga mahasiswa Akademi Pengajian Islam iaitu Suhail Wan Azahar, Luqman Nul Haqim Zul Razali dan Muhammad Luqman Hakim Fazli.
Keempat-empat aktivis kampus berkenaan yang juga dikenali sebagai kumpulan #Malaya4 dikenakan tindakan mengikut Kaedah-Kaedah Universiti Malaya (Tatatertib Pelajar-Pelajar) 1999.
Mereka antara lain dituduh merosakkan nama baik universiti dan memudaratkan ketenteraman awam kerana menyertai demonstrasi berkaitan skandal 1Malaysia Development Berhad (1MDB) itu di ibu negara, 27 Ogos lalu.
Anis paling awal menjalani prosiding selama dua jam di sebelah pagi yang dipengerusikan pensyarah Jabatan Pengajian Media, Prof Dr Azizah Hamzah dengan tiga pertuduhan termasuk menganjurkan dan memanggil himpunan Tangkap MO1.
Perbicaraan 'marathon' di mahkamah universiti itu menyaksikan Luqman Hakim Fazli mengakhiri prosiding itu kira-kira pukul 6 petang tadi dengan empat pertuduhan termasuk didakwa menceroboh kampus Universiti Teknologi Mara (UiTM) Seri Iskandar, Perak pada 20 Ogos lalu.
Terdahulu, Suhail ketika dihubungi Malaysia Dateline memberitahu bentuk hukuman ke atas dua pertuduhan yang dikenakan terhadapnya masih belum lagi ditentukan.
"Keputusan hukuman belum ada. Baru keputusan bersalah atas tuduhan," ujarnya.
Dua bukti pertuduhan 
Dalam perkembangan berkaitan, mahasiswa Fakulti Undang-Undang UM, Daniel Mizan Qayyum yang juga salah seorang wakil dalam prosiding #Malaya4 memberitahu bahawa pihak pendakwa mengemukakan dua bukti pertuduhan ke atas #Malaya4.
Bukti itu adalah surat Polis Diraja Malaysia (PDRM) kepada UM berhubung perlanggaran Akta Perhimpunan Aman dan surat balas Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) kepada e-mel yang dihantar oleh pegawai Hal Ehwal Pelajar, Hirman yang memaklumkan tiada kebenaran untuk berhimpun di Dataran Merdeka.
"Surat PDRM bukan bukti sahih. Hanya mahkamah punya kuasa untuk tentukan dan jatuhkan hukuman jika terdapat perlanggaran undang-undang.
"DBKL nyatakan bahawa hanya Dataran Merdeka tidak diberi kebenaran tetapi tidak termasuk hadapan Sogo atau jalan-jalan lain yang disebut dalam pertuduhan," bidas Daniel dipetik daripada status Facebook beliau baru-baru ini.
Sementara itu, pihak Kesatuan mengalu-alukan sokongan orang ramai untuk menandatangani petisyen mendesak Naib Canselor UM, Tan Sri Prof Datuk Dr Mohd Amin Jalaludin supaya menggugurkan pertuduhan ke atas #Malaya4 melalui  https://goo.gl/jxnZj1.
----------------

MELAYU SUKO POTAI
NEGRO DI APRIKA
Kito tahu yg tohan jadikan wilayah untuk sosuatu kaum nonggok. Arab ado wilayahnyo, koling dibonuo koling, negro kek aprika. 

Cam tu gak binatang .. babi china goma, molayu suko potai, koling sangat suko montodarah biawak. on KARI BIAWAK TERBAIK
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 12/10/16
----------------

ASAL USUL SOROS

JUAL KELAPA
SOROS asal usul dulu pun anak kampong tanam jual kelapa Kalau tak percaya baca wikipedia Semua KELAPA nih memang darah daging SOROS Kecik kecik dulu SOROS buat minyak kelapa dari kelapa di kampong nya 

Tak tahu pulak SOROS kenal ke tidak si budak DONALD DEDAK Yang pasti SOROS bukan budak BOROS dan Suka GE-Pau punya orang Bukan Bahalol lah kira nya on RANCANGAN SOROS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/9/16
--------------

WAL TAMMAT - WAL KAMBUS

f.b

Pasti dan tidak mustahil Umno akan berkubur.

---------------