Rabu, 1 November 2017

SAJE NAK TANYA


NAK TANYA

GUA KUNFUSE

APA HUBUNGAN 

MAMAT

BAWA LORI

DENGAN

MAMAT BAWA

JET PENGEBOM

SAJE TANYA

KERANA GUA

NAK TAHU

SAPA AKAN

MENANG

LU JANGAN 

AMBIL HATI

LU BOLEH

BERI JAWAPAN

HARI INI ADA MAMAT
BAWAK LORI DI NEW YORK
DIA LANGGAR ORANG TEPI JALAN
BANYAK YANG MATIYANG INI MAMAT BAWA JET
KEMUDIAN BOM
BANYAK JUGA YANG MATI


SATU LAGI GERTAKAN PAK PANDIRGERTAK 

SAJE!

Minta maaf atau berdepan tindakan undang-undang

PUTRAJAYA - Peguam Negara Tuan Haji Mohamed Apandi Ali berkata beliau akan memulakan tindakan undang-undang terhadap  Raja Petra Kamarudin jika penulis blog itu enggan memohon maaf berhubung satu artikel mengenai dakwaan rasuah.

Walaupun tidak menetapkan tempoh masa untuk penulis blog itu meminta maaf, Mohamed Apandi berkata beliau tidak akan memberi masa yang lama kepada Raja Petra untuk berbuat demikian memandangkan isyarat dan ingatan sudah disampaikan melalui media.CILAKA

MAT SALEH

MAKAN BABI 

TUTUP MAHKAMAH

TIGA TAHUN

CUTI KRISMAS

KAH KAH KAH

PUUUKRAAAK 

WAAAKRAAAK

BUKAN TAK NAK

SAMAN TAPI...

KAH KAH KAH------------------

BERSEDIA TANGKAP NAJIB


BERSEDIA

PH nak tangkap MO1 dalam masa 100 hari lps berkuasa. Ini langkah bijak, walaupun nampak bangang. Mano ado orang hebahkan dio nak tangkap si polan tu dalam maso tortontu ..dah tontu orang yang nak kono tangkap tu dah caklibot dulu..kahkahkah. Jadi PH dalam dediam, kono siap sodio pado malam ngiro undi tu jugak.

TANGKAP NAJIB

Siapkan gari .. yang ponting siapkan baldi 70 bijik dan tuala soribu olai. Den tak boleh bayangkang air liyur Sang Mappadulong bilo kono tangkap nanti. Ingat air liyurnyo sgt borbiso sobab Sang Mappadulong ni keturunan Biawak Komodo .. yg mulutnyo sontiaso melondir dgn air liyur. Mak Badak den tak ghisau sangat .. io spesis yang sangat terancam .. on 
DASAR PAKATAN TEPAT
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 11/1/17-----------------------

WAK NGENTOT


WAK NGENTOT
Wak nak tanya siapa kasi bocor rahsia Wak di Bali? Bugis ke? Mamak ke? Jawa ke? Banjar ke? Tokong ke? Supir baru Ghani Patail ke? Janda Najadi Ambank ke? Ex awek Teoh Beng Hock ke? Sirul pembunuh tanpa motif Altantuya ke? Rahsia Kamasutra Wak dari Bali patut nggak bccor. Ini Wak rasa misteri penting. Wak nyorok di mana korang tak payah tau. Hahahaha... 
on WAK HILANG KE MANA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/1/17


---------------

OOH! SUAMI KU
OOOH!

SUAMIKU


KAH KAH

KAH KAH


--------------------

BACA DAN SEDAR

BACA


Apabila kamu pergi ke Afghanistan, disana kamu akan jumpa Jantan yang kerjanya menampar perempuan selama lima tahun tak henti-henti  kerana Si Perempuan ini tidak memakai purdah. Kamu mula sedar bahawa Jantan saperti ini telah hilang jantanan. Jadi syok gila babi dan gumbira  bagai nak rak jika kamu dapat menembak mereka. Sebenarnya agak menyeronokkan bergaduh dengan mereka ini. Memang syok gila babi. Seronok menembak  mati beberapa orang. Aku bersama kamu ke sana dan menyokong  kamu semua. Aku amat suka dalam hal cari gaduh.

SOSOK YANG MEMBERI
UCAPAN INI DALAM DUNIA KITA
PASTI AKAN DIANGGAP GILA

ATAU

INI UCAPAN DARI MULUT  
SEORANG MAMAT TERKURUNG
DALAM HOPSITAL BAHAGIA
DI TAMPOI ATAU 
TANJUNG RAMBUTAN


ANGGAPAN INI

SALAH  BESAR

INI UCAPAN

JAMES MATTIS

SETIAUSAHA

PERTAHANAN

KABINET TRUMP

BEKAS JENERAL
( INI PETIKAN ASAL )
“You go into Afghanistan, you got guys who slap women around for five years because they didn’t wear a veil. You know, guys like that ain’t got no manhood left anyway. So it’s a hell of a lot of fun to shoot them. Actually it’s quite fun to fight them, you know. It’s a hell of a hoot. It’s fun to shoot some people. I’ll be right up there with you. I like brawling.


-----------------

NAJIB - CHINA DAP - CHINA MERAHNAJIB - CHINA DAP

CHINA MERAH

Satu dunia sedar bahawa Najib sedang terkepong. Kes 1MDB sedang disiasat oleh FBI - Federal Bureau of Investigation - Polis Persekutuan Amerika. Kes duit curi 1MDB sedang berjalan. Dari kes sivil kini kes 1MDB telah menjadi kes jenayah di Amerika. Harta yang dibeli hasil duit curi 1MDB telah dibekukan sebelum disita diseluruh dunia atas arahan dan permintaan mahkamah Los Angeles. 

Kes  curi duit 1MDB ini juga sedang dalam siasatan Peguam Negara Swiss. Kes ini telah berjalan di Singapura. Dalam mahkamah Singapura beberapa sosok yang terlibat dalam kes 1MDB  ini telah didapati bersalah dan masuk penjara.  Sebuah bank yang bersubahat dalam  urusniaga duit curi 1MDB telah ditutup.
Beberapa bengolan saperti Datuk Subuh, Nik Faizal, Casey Tang dan Jasmin Loo telah menghilangkan diri. Mereka ini terlibat ketat dalam kes 1MDB.

Justeru kesah Najib dicari oleh polis Amerika bukan lagi kesah kecik anak. Kesah Si Pencuri bernama Najib ini  telah menjadi bahan sembang dan labon dari warung ke warung. 

Di Pub dan Cafe  - dari Bangsar ke  Changkat Bukit Bintang - Mat Yuppie dan Minah  Poseur terus membincangkan kesah Najib. Aji No Moto ditambah sana sini untuk menjadikan bibir Si Pencuri Najib kelihatan lebih   merah dari gincu Paris Hilton.

Malah pada hari ini ramai ahli United Malays National Organisation yang setia  pada parti pun semakin berani bertanya-tanya. Ahli Parti Ketuanan Melayu kini amat-amat  ingin tahu tentang kesah pencuri anak beranak yang kini menjadi berita dunia.

Setiap kali akhbar The Wall Street Journal atau Bloomberg News membuat berita  tentang Najib maka para Yuppie dan  Poseur akan  bertaruh bila agaknya Najib akan ditangkap.

Terdapat ahli United Malays National Organisation yang pecah regu dan belot. Kumpulan ini tanpa segan silu terus menuduh Presiden parti mereka  sebagai pencuri. Pada awalnya Pembelot ini tidak ramai. Ini  dua tahun dahulu. Tapi dari hari ke hari kumpulan Pembelot ini semakin ramai. Semakin mengampoh hingga melahirkan sebuah parti politik.

Semua ini adalah hasil dari kerja politik sosok yang bernama Tun Dr Mahathir Muhamad. Bekas Perdana Menteri ini telah menjaya menyakinkan ahli parti untuk belot.

Mahathir  menggunakan gaya, cara dan teknik bahasa yang amat senang untuk difahami. Mahathir dengan jelas dan tuntas menerangkan bahawa Najib dulu tak ada duit. Sekarang Najib kaya raya. Najib kaya kerana  mencuri. Dengan duit curi dalam saku Si  Najib berfalsafah - Cash is King - duit ialah Raja.

Najib kini dilihat jelas  oleh orang ramai sebagai sebagai pencuri. Dengan bahasa yang amat mudah - bahasa kampong - Si Mahathir ini  telah  berjaya membuktikan kepada umum bahawa Najib ini sah seorang pencuri. Amin.

Inilah stail Mahathir berkempen. Agensi iklan tersohor saperti Leo Burnett atau McCann Erickson  pun tidak akan dapat menandingi cara Mahathir berkempen. Mahathir adalah ‘ numero uno ‘ dalam hal berkomunikasi dengan orang ramai.

Sama ada Si Najib ini  keturunan Lanun Bugis atau anak kelahiran Bugis Street  bukan pekara induk. Apa yang jelas difahami oleh  30 juta penduduk Malaysia ialah  Najib ini seorang  pencuri. 

Mahathir juga menerangkan kepada umum bahawa Najib  mencuri duit kerajaan bersama dengan seorang Jantan China bernama Jho Low. Kerajaan dalam istilah saya  maknanya orang ramai. Bila Najib dan Jantan China mencuri duit kerajaan ertinya Najib dan Jho Low mencuri duit orang ramai.

Orang yang paling ramai di Malaysia ini ialah Bani Melayu. Berbanding dengan Bani China, Bani  Melayu ini masih lagi miskin. Dan mengikut hujah Mahathir Bani  Melayu bertambah miskin kerana duit mereka dicuri oleh Najib dan dirembat oleh Jho Low Jantan China. Amin.

Para pembaca pasti bertanya kenapa perlunya - Jantan China ditulis bersama nama Jho Low.  Sabenarnya memahami Jho Low sebagai Jantan China amat penting dalam kesah pencurian duit 1MDB ini. 
Menulis dan melafazkan Jantan China ada sebab musabab.  Ini satu kerja lojik lagi saintifik. Ianya memberi makna dan implikasi politik yang amat mendalam. Jantan China ini  sama maknanya jika saya menulis Malaysia sebagai Tanah Melayu. 

Harus disedari bahawa perkatan-perkatan ini semuanya dipilih dengan sengaja dan  dilakar dengan penuh kesedaran.  Ianya dilakukan  untuk menyampaikan makna yang tepat dan tuntas. Tidak sipi-sipi dan tidak berlapik-lapik.

Nama Jho Low diikat dengan Jantan China dilakukan sebagai jawapan kepada Najib. Jho Low Jantan China ditulis kerana secara tersusun, secara sedar  dan secara terancang Najib  sedang menyerang parti DAP (Democratic Action Party). Setiap kali Najib menyebut nama parti DAP maka Najib dan menambah kata sifat   - Parti China DAP. 

Dalam strateji Najib untuk mengolah persetujuan Bani Melayu parti DAP ini ialah parti politik China. Parti China wajib dilawan. Parti China DAP ini parti musuh kepada parti United Malaya National Organisation. Najib mengajak ahli parti United Malays National Organisation dan Bani Melayu bersama-sama menentang dan menghapuskan parti China DAP.

Dalam masa yang sama Parti United Malaya National Organisation ini mengajukan  garis politik dan falsafah - KETUANAN MELAYU. 

Kerana wujudnya falsafah Ketuanan Melayu ini maka saya berani mencelah bertanya. Bukankah Jho Low ini juga China? Kalau China DAP bahaya maka China Jho Low  pasti juga bahaya?  

Pertanyaan dalam bentuk ini  saya tujukan pertama kepada ahli parti Ketuanan  Melayu. Kedua saya tujukan juga kepada Bani Melayu yang fikrah mereka telah menjadi bonsai hinggakan tidak dapat mengenal China mana bahaya dan China mana tidak bahaya. 

Bani Melayu yang terpengaruh dengan lebong anti China DAP   perlu diberi pencerahan. Bani Melayu jenis ini wajib dihantukkan kepala mereka ke pintu jamban agar mereka sedar bahawa Jho Low juga ialah Jantan China.

Jho Low Jantan China juga ditulis dengan tujuan untuk memberi kesedaran kepada warga Malaysia dan Bani Melayu. Saya mahu menyedarkan mereka bahawa ada pelbagai bentuk dan jenis China yang wujud   di Malaysia. Ianya sama juga dengan pelbagai bentuk jenis India yang tinggal di Malaysia. Bani China, Bani India  dan  Bani Melayu memiliki pelbagai fahaman dan perangai. Ada yang jahat dan ada yang baik. 

Bukan kerana sosok itu China kapir maka  secara otomatik sosok ini  jahat. Dan bukan kerana sosok itu sosok  Melayu Islam maka sosok itu jadi baik.
Tapi apa yang amat jelas ialah Jho Low adalah seorang jantan China  yang amat  jahat.  China jenis ini telah  wujud  di Tanah Melayu. Dari zaman berzaman mereka wujud menghuru harakan politik dan ekonomi Tanah Melayu.

Dari zaman Tunku ke zaman Razak ke zaman Mahathir -  China jenis Jho Low ini wujud. Nama saperti Ong Yok Lin dizaman Tungku. Micheal Chen  dizaman Razak. Eric  Chia dizaman Mahathir. Semua ini adalah sosok-sosok   China yang menghimpit pemimpin Melayu   dengan ringgit dan lendir untuk tujuan jahat mereka. 

Justeru Jantan China bernama Jho Low bukan satu yang baru muncul. Apa yang berbeza ialah kini Jho Low telah berjaya bersekongkol dengan  Najib untuk mencuri duit rakyat.  Mencuri duit rakyat juga bukan satu yang baru.

Apa yang baru ialah jumlah duit yang dicuri oleh Najib dan Jho Low.  Inilah kes pencurian yang terbesar  samenjak Allah bersabda -  Kun Faya Kun - jadilah jadi.

Jumlah yang dicuri oleh Najib dan Jho Low belum pernah terjadi samenjak berlakunya  Big Bang - Ledakan Besar  yang diteorikan oleh Profesor Stephen Hawking.

Kes curi duit 1MDB adalah kes curi bertaraf global. Kes internasional. Dari Kuala lumpur ke Singapura, ke Hong Kong, ke Abu Dhabi , ke Zurich, ke London, ke Cayman Island, ke New York, ke Los Angles ke Hollywood hingga ke celah kangkang Paris Hilton. Inilah  kes pencurian yang terbesar dalam alam maya ini.  Amin.

Tapi Najib mempertahankan diri dengan menyerang Tony Pua - wakil rakyat pemimpin Parti DAP. Najib meyalahkan China DAP yang dikatakan menimbulkan fitnah dan tohmah kes 1MDB. 

Jelas dan terang stratiji Najib untuk bertahan menyelamatkan diri ialah dengan menyerang. Najib menyerang Parti China DAP.  Satu Malaysia  sedang melihat stratiji Najib ini. Secara terbuka Najib telah menuduh DAP  sebagai penyebab semua musibah yang sedang melanggar  Tanah Melayu.

China DAP diserang. China DAP dianggap musuh. Tetapi Jantan China Jho Low dipertahankan. Tidak ada laporan interpol dibuat untuk menangkap Jho Low.  PDRM tidak mengeluarkan waran tangkap. Tidak ada sedetik niat dari Najib atau dari para Menteri Najib untuk bertanya kepada Jho Low tentang kehilangan duit 1MDB.

Jantan China Jho Low  ini dipertahankan kesuciannya. Peguam Negara mengumumkan tidak ada apa-apa kes terhadap 1MDB. Nazri Aziz -  Bekas Tukang Salak Mahathir kini menjadi Tukang Salak Najib berkata bahawa Jantan China Jho Low tidak melakukan apa-apa jenayah di Malaysia.  Justeru tidak perlu dicari. Sila ambil pderhatian Nazri Aziz ini  dari Bani Melayu dan dari Parti Ketuanan Melayu. Kenapa Nazri mempertahan China Jho Low wallah hu alam bisawab.

Semua perkembangan ini amat-amat menakutkan. Tetapi ada satu lagi pekaran yang paling menakutkan. Yang paling merbahaya. Ini juga tentang China.
Kita tahu Najib yang sedang dikepong. Najib akan  melakukan apa sahaja untuk selamat. Saperti orang lemas Najib akan memaut apa sahaja untuk terus bernafas. Kayu lalu kayu dipaut - taik lalu taik dipaut. Inilah keadaan Najib sekarang.

Pada ketika ini lukah sedang terpasang. Najib yang sedang  lemas ini tidak ada jalan lain melainkan  masuk ke dalam perangkap kangkang China Merah.  China ini  bukan China DAP. Bukan. Bukan Bukan. Najib meminta bantuan  talian hayat dari China Merah. 

China Merah ini jenis China apa? Apa bezanya China Merah dengan China DAP? Tony Pua kata China Merah ini dari Tong San. Tong San ini apa? Mengapa China Merah ini  membawa mara bahaya ke Tanah Melayu? Tunggu minggu hadapan. (tt)NOTA
tulisan ini telah disiarkan
dalam SUARA KEADILAN
sesiapa ingin melanggan 
akhbar mingguan ini
sila pukul talipon
03-92-21-10-45--------------------

PUNAT TUAN HAJI SOTONG

TANDA
BILA SOTONG

MULA BERTAUBAT

INI TANDA

PARIS HILTON

MASUK ISLAM

DAN  LOKMAN

ADAM JADI

BIJAK

'Hadi sebenarnya yang perlu bertaubat'


Tuan Haji Abdul Hadi Awang juga dikenali sebagai Mat Sotong suruh saya bertaubat. Sebenarnya yang mesti bertaubat ialah Tuan Haji Hadi sendiri.

ALLAH melarang dalam Al Quran umat Islam berpecah-belah dan berpuak-puak. (Ayat 159 Surah Al An’am, Ayat 103 Surah Ali Imran, Ayat 107 Surah Al Anfal, Ayat 32 Surah Ar Rum, Ayat 94 Surah An Nisaa)

Tuan Haji Hadi mengkafirkan orang Islam di Malaysia. ALLAH SWT melarang perbuatan mengkafirkan dan berjanji sesiapa yang mengkafirkan orang Islam, kafir itu akan kembali kepada mereka. Inilah yang terjadi kepada Tuan Haji Hadi dan Pas apabila bekerjasama dengan DAP.

Kerana Tuan Haji Hadi kafirkan pemerintahan Malaysia dalam Amanatnya, maka empat orang anggota polis dibunuh oleh pengikut Ibrahim Libya kerana percaya mereka sedang berjihad dan mati mereka apabila diserang balas oleh polis adalah mati syahid.

Apa hak Tuan Haji Hadi dan apa hak Pas mengkafirkan orang yang tidak menyertai parti mereka. Di mana dalam Quran atau hadith yang berkata hanya dengan menjadi ahli Pas sahaja barulah seseorang itu beragama Islam. Apakah 1.7 bilion orang Islam di seluruh dunia bukan Islam kerana mereka tidak masuk parti Pas.

Perpecahan yang berlaku di kalangan orang Melayu Islam di Malaysia amat mendalam. Ada yang menafi keislaman ibubapa mereka. Ada di antara orang Pas yang menidakkan keislaman isteri, yang berkahwin sekali lagi.

Ada yang sembahyang berasingan, dengan imam lain; yang tidak sanggup dikebumi di kubur biasa kerana kononnya kubur itu kubur orang kafir.

Ada yang bangun masjid berasingan sehingga sekarang ini pun.

Inilah hasil Amanat Hadi. Ia adalah satu dosa besar. Kerana ini sahaja pun ia perlu bertaubat.

ALLAH tegah perbuatan kerosakan.

(Surah Al Baqarah Ayat 11, Ayat 60, Ayat 205, Surah Al A’raaf Ayat 59, 85, 86)

Sesunguhnya uan Haji Hadi melakukan banyak kerosakan terhadap agama Islam dan orang Islam di Malaysia. Perpecahan yang disebabkan Tuan Haji Hadi telah melemahkan orang Islam.

Saya sedar ramai pengikut Tuan Haji Hadi telah bai’ah kepadanya. Mereka taksub kepadanya sehingga ajaran Al Quran dan hadith yang sahih pun diketepikan. Mereka sudah jadi puak assabiah yang terima sahaja apa yang didakwa oleh Tuan Haji Hadi tanpa soal.

Sekarang Tuan Haji Hadi sedang mempertahankan rasuah dan seleweng wang oleh Tuan Haji Najib. Sekaligus Hadi berusaha untuk memberi kemenangan kepada Tuan Haji Najib dan Umno walaupun di masa yang sama Pas akan kalah.

Pas bersendirian tidak pernah menang selain dari peringkat negeri. Di peringkat pusat Pas hanya mampu jadi rakan kecil di antara pembangkang.

Tetapi Pas akan terus peralatkan Islam. Tuntutan terhadap hudud Pas sudah digugurkan. Sekarang kononnya Pas akan bawa usul RUU 355. Berkali-kali usul ini ditangguhkan. Tetapi Pas masih mengguna usul ini untuk menarik sokongan politik bagi dirinya.

Inilah Pas. Sebelum adanya Pas orang Melayu bersatu dan bersaudara sebagai dituntut oleh agama mereka – agama Islam.

Perpecahan dan permusuhan sesama orang Islam di Malaysia bermula dengan penubuhan parti Pas. Dianya tidaklah begitu buruk sehingga Tuan Haji Hadi keluar Amanatnya.

Sesungguhnya Tuan Haji Hadi berdosa besar dan Hadi perlu bertaubat dan batalkan Amanatnya.


TAUBAT

JANGAN TAK

TAUBAT

BUEK TOBAT

PILIHARO 

UDANG BUKAN

SOTONG

KAH KAH KAH
------------------------

PAK PANDIR BERI AMARAN
SEMUA

INI TEATER

SANDIWARA

KAH KAH 

KAH KAH


Apandi tak puas hati siasatan 1MDB, buka semula kes

PEGUAM Negara Mohamed Apandi Ali mendedahkan kekurangan bukti menjadi punca mengapa beliau mengarahkan siasatan kes 1Malaysia Development Berhad (1MDB) dibuka semula.

Beliau mendakwa tidak berpuas hati dengan laporan bukti dalam siasatan tersebut namun enggan mendedahkan bahagian yang hendak disiasat semula.

“Saya tak boleh nak beritahu apa yang saya nak siasat, cuma saya yang boleh cakap ada bahagian yang kurang bukti.

“Saya boleh kata dalam 25 hingga 35% yang saya kurang puas hati dalam laporan tersebut,” katanya dalam satu sidang media di Putrajaya hari ini.

Semalam, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Azalina Othman berkata polis diarahkan membuka semula kes 1MDB.

Menerusi jawapan lisan bagi menjawab soalan Ahli Parlimen Puchong, Gobind Sing Deo, beliau berkata tindakan itu dilakukan atas arahan peguam negara pada 24 October lalu.

Ketua polis negara sebelum ini, Khalid Abu Bakar pada 12 April 2017 berkata kertas siasatan sudah siap dan dihantar ke Jabatan Peguam Malaysia.

Bagaimanapun, Khalid enggan mendedahkan alasan Jabatan Peguam Negara mengembalikan laporan siasatan itu dan hanya berkata kes berkenaan masih dalam siasatan.

Apandi pada Jun lalu berkata tidak ada bukti penyalahgunaan wang 1MDB daripada mana-mana penyiasatan agensi penguatkuasaan undang-undang membabitkan pelbagai bidang kuasa.

Beliau berkata demikian susulan tindakan undang-undang sivil dibuat oleh Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat (DoJ).

DoJ dalam saman sivilnya untuk menyita hartanah dibeli menggunakan wang diselewengkan daripada 1MDB mendakwa antara 2009 dan 2015, lebih AS$4.5 bilion wang 1MDB dipindahkan oleh pegawai tertinggi syarikat itu dan sekutunya.

Ditanya adakah siasatan semula turut melibatkan hartawan Jho Low yang dikaitkan dengan skandal 1MDB, Apandi enggan mengulas lanjut.

“Siasatan masih berjalan,” katanya. – 31 Oktober, 2017

AMARAN

INI AMARAN

PAK PANDIR

KHAS UNTUK 

MAT MONGOL

KAWAL RAPI 

RAJA PERTA

HABIBUUUUR

KALAU TERUS

KUREEENG AJAR

GUA BUKAK 

LU PUNYA KES

LU INGAT GUA

CIBAI KARAT KE?

KAH KAH KAH
---------------------

TUNGGU HARI AHADARI AHAD

nanti dia saman hari ahad...kalau orang tanya ahad bila....sampai keluar akta hari ahad hari orang bekerja baru boleh saman.... on 
ACAN ACAK DAN GERTAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/31/17
-----------------

PAK PANDIR GERTAK GERTAK
DKUMPUL

DONATION

tengah kumpul donation lar! tarak cukup donation untuk saman... saman kat UluKelang cukup tapi saman kat YouKay, memang tarak cukup.... bole bagi donation, okey? p.s. u help me, i help u lay......?!?!?! on 
ACAN ACAK DAN GERTAK
Anonymous
on 11/1/17

PAK PANDIR

ORANG POLITIK

Itu ayat orang politik tu. Sebab pa pandir dulu pun orang politik. Ayat tu maksud tersirat dia adalah kau jangan ambik maso lamo sangat karang fiksyen volume 2 yang membersihkan semula nama aku, lamo sangat nanti ramai yang terpercaye apa kau tulis dalam volume 1 tuhari! Cepat siapkan volume 2 tu dan tulis kau mintak maap kat aku, kalau tak aku suruh bos kasi stop kau punya elaun bulanan! on 
ACAN ACAK DAN GERTAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/1/17


------------------

WAK HILANG KE MANA?TENGAH ENTOT
Keh keh keh keh....dia tgh entot daaa.... 
on MAT ENTOT DAH LESAP
Anonymous
on 11/1/17
CARI JO HIGH

sedang intip lubang baru? sudah trans far? tukar muka baru - ke tukar ke pantat baru? masih cari jo lo? tengah cari jo hi? untuk KABBERUP kes jo lo? tak mungkin pecat! tunggu ajer, lepas tu NFA, lepas tu OSA, lepas tu tutup kesbiasa lar......... on MAT ENTOT DAH LESAP
Anonymous
on 11/1/17KONTOL BEREHAT

Allo TT, assalamualaikum.. ini gua la TT. SPRM KP. Hang apahal kacau kontol gua dok berehat ni? Xder mender pun kes ni. AG and the geng dg kowtim baik2 kes gua. Ini mcm 1mdb jugak, sumer bersey kasi clean jugak. Gua cuma kene buasir jo sikik itu jubo sana. Skrg gua berehat sama itu Nabi Khidir. Jika sumer cantik dok ada, baguih kowtim sumer, gua rembat balik mcm biasa. Takkan lu xtau ini BN punya stylo la. on MAT ENTOT DAH LESAP
Publish | Delete | Spam
KP SPRM
on 11/1/17
BOS ARAH 

DENDIAM

Bos suruh dok dendiam dalam mode ghaib dulu biar kehangatan sore dihembus berlalu oleh bayu timurlaut supaya tidak terjadi insiden 1,001 soalan yang bakal dipanah dan dibedil dari kiri dan kanan tidak terpercik terpalit sama pada 1mdb, mo1, bos, felda, altantuya, dan dan... on
 MAT ENTOT DAH LESAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/1/17

----------------

DASAR PAKATAN TEPATSOKONG

Sokong, sokong, sokong, sokong, dan sokong! on DASAR TEPAT DIHATI RAKYAT
Anonymous
on 11/1/17
NYAH

Nyahkan jg hadi amp; the gang on
 DASAR TEPAT DIHATI RAKYAT
Anonymous
on 10/31/17

TANGKAP

Kah kah kah Aku setuju bangat dasar PH utk tangkap MO1 dlm masa 100 hari. Jgn lupa tangkap Jho Low jugak ya. Aku akan kempen pada kaum keluarga aku, sedara mara, kawan2 utk sama2 bantu PH tangkap MO1 yg meranapkan ekonomi negara. Ps: PH jgn lupa tukar Jalur Tembelang dan lagu kebangsaan kah kah kah on DASAR TEPAT DIHATI RAKYAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/31/17

-----------------