Sabtu, 30 Januari 2016

PERANG PERANG PERANG

PERANG MAKIN MEREBAK

Mukhriz diarah tinggalkan mesyuarat MT Umno

Menurut Mukhriz, arahan tersebut adalah daripada Setiausaha Agung Umno.

Tak timbul Mukhriz boleh hadir atau tidak- Ku Nan

Tengku Adnan berkata Mukhriz adalah ahli Majlis Tertinggi Umno yang dilantik dan bukan melalui pengundian.


JAGA JAGA
waspada
gerombolan sedang beramok
nanti gerombolan akan cari
musuh luar
KAH KAH KAH

--------------

TINDAKAN KAPIR LAKNATKAPIR LAKNAT

 

 AG Switzerland syaki AS$4b diseleweng, minta bantuan M'sia
Ketua pendakwa Switzerland berkata semalam bahawa beliau telah secara rasmi meminta bantuan Malaysia berhubung siasatannya terhadap kemungkinan berlaku pelanggaran undang-undang negara itu oleh firma milik kerajaan 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

Pejabat Peguam Negara Switzerland Michael Lauber berkata permintaan itu adalah mengenai kemungkinan berlaku pelanggaran undang-undang negara itu yang berkaitan dengan dakwaan sogokan kepada pegawai asing, dakwaan salah laku di pejabat awam, dakwaan pengubahan wang haram dan dakwaan jenayah salah urus di 1MDB.

Awal minggu ini, Peguam Negara Malaysia telah membersihkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak daripada sebarang kesalahan jenayah atau rasuah, dengan mengisytiharkan bahawa AS$681 juta yang didepositkan ke dalam akaun bank peribadinya adalah pemberian daripada keluarga diraja Arab Saudi.

1MDB di mana lembaga penasihatnya dipengerusikan oleh Najib, telah diperiksa oleh pihak berkuasa Malaysia yang menyiasat tuduhan salah urus kewangan dan rasuah.

Syarikat tersebut diselubungi kontroversi berkaitan hutangnya sebanyak AS$11 bilion serta dakwaan salah urus kewangan.

Menurut kenyataan Switzerland
itu, siasatan Lauber didakwa telah "mendedahkan tanda-tanda serius yang dana telah diselewengkan daripada syarikat milik negara di Malaysia."

Dana-dana tersebut "dikenal pasti untuk pelaburan dalam projek-projek pembangunan ekonomi dan sosial di Malaysia," kata pegawai Switzerland.
Pendakwa Switzerland berkata jumlah yang didakwa diseleweng itu disyaki sekitar AS$4 bilion (RM16.6 bilion).

Beliau berkata sebahagian kecil wang itu telah dipindahkan ke akaun yang dipegang di Switzerland oleh bekas pegawai-pegawai awam Malaysia dan pegawai serta bekas pegawai awam Emiriah Arab Bersatu

Pejabat Peguam Negara Switzerland membuka prosiding jenayah Ogos lepas terhadap dua bekas pegawai 1MDB dan juga "orang-orang yang tidak dikenali."

Kenyataan itu semalam berkata Lauber telah membincangkan kes itu dengan rakan sejawatannya dari Malaysia pada mesyuarat di Zurich pada bulan September
 

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
 
 
 
--------------

SURAT DARI AG NEGARA KAPIR

SURAT DARI AG
NEGARA KAPIR
MAKAN BABI

--------------

LAGI BERITA BAIK

BERITA BAIK

kelmarin kes

razak baginda

dibuka di PARIS

hari ini di SWISS 

kes 1MDB akan dibuka

ini berita amat baik

untuk rakyat malaysia


NOTA:

hang nak shopping

di mana kah kah kah

ke mana akan dibuka
 
------------

NEGARA KAPIR LEBIH ISLAMIK


Pendakwa raya Swiss minta bantuan Malaysia dalam siasatan 1MDB

Pihak pendakwa raya Switzerland meminta bantuan pihak berkuasa Malaysia dalam siasatan pencurian besar-besaran daripada sebuah firma dimiliki kerajaan yang ketika ini berdepan skandal rasuah.

Pihak penyiasat Switzerland mempercayai kira-kira AS$4 bilion (RM16.8 bilion) dicuri daripada syarikat milik kerajaan Malaysia, dana yang diperuntukkan untuk tujuan ekonomi dan projek pembangunan di Malaysia.

- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pendakwa-raya-swiss-minta-bantuan-malaysia-dalam-siasatan-1mdb#sthash.NmiBqJCL.dpuf


NEGARA KAPIR

negara kapir laknat

negara makin babi

negara tak sembahyang

negara main bontot

negara minum arak

negara tak pecaya tuhan

negara tak percaya 
agama

negara tak percaya 
kiamat

TAPI kes rasuh

tetap akan siasat

malaysia mengaku

ISLAM

tapi rasuah salah guna

kuasa tidak disiasat

inilah contoh negar kapir

maju dan bertamadun
 
POOOOORAH--------------

MAT LCE KENA TERAJANG


APA ITU
L.C.E?


Ahmad Bashah tiada dalam senarai calon MB baharu, lapor akhbar

Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bakar Bata  Ahmad Bashah Md Hanipah tiada dalam senarai nama sebagai menteri besar Kedah baharu bagi menggantikan  Mukhriz Mahathir, lapor Berita Harian hari ini.
 - See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/ahmad-bashah-tiada-dalam-senarai-calon-mb-baharu-lapor-akhbar#sthash.SjSLxX2k.dpuf

KAH KAH KAH
woit
kantoi
tergolek dog
kah kah kah
mat L.C.E
kena terajang
kah kah kah
MAT L.C.E 

LOWER
COMMON
ENTOT
------------

MAT 3.85 POINTERAnnuar Musa dilantik ketua penerangan Umno, ganti Ahmad Maslan

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit apa jadi dengan mat 3.85
kah kah kah
apa sudah jadi?
kah kah kah
penerangan ke
penggelapan
kah kah kah
MAT POINTER

----------

KAPITALIS DUNIAKAPITALIS DUNIA
kapitalis international mahu pengkalan tentera dibina di malaysia.kewujudan pengkalan tentera ni bole jd laluan bertol air kpd kapal dagang dari china, dari iran..pintu paling selatan adalah johor..so johor bole jd laksamana kutip cukai tinggal keluarga moyang..beta tau rakyat johor akan irihati dgn tindakan ni.belah utara ada quida/kedah yg asal usul rajanya menjual negeri.
dari timur utara ada kelantan yg bersejarah sbg pintu masuk jopun..jaga2, dari tengah pantai timur ada laut merah sb bangla mludah sirih..so tentera china,vietnam dan amerika akan mjauhi kawasan ni..laut merah ni juga adalah taktik bg meyelamatkan istana kuantan dari diintip dari persisir pantai balok..ketika negara suda dijual melalui tppa, golongan2 freeloader ni mesti ada plaan penyelamatan diri dan keluarga..
 
sistem residen mbuktikan raja2 mjual kemaluan atas nama mewakili tuhan atau pemegang agama peringkat tertingi mgalahkan pope atau seakan pope byzantium.kapitalis national juga bsembunyi dicelah2 pohon didlm on APA LAGI KAPITALIS MAU
Anonymous
on 1/29/16------------