Sabtu, 27 Mac 2021

HARI INI DI MYANMAR

 

HARI INI DI MYANMAR

PERJUANGAN

DITERUSKAN

MAT HASAN TAK FAHAM


MAT HASAN

TAK FAHAM

PERANGAI PELACUR

AMIN

SILA TANYA KU LI

AMIN

PELACUR CARI 

PELANGGAN

AMIN

SAPA  BERI DUIT

DIA KANKANG

AMINPAS perlu pilih mahu BN atau PN, kata Umno

PAS perlu memutuskan sama ada untuk bersama Barisan Nasional (BN) atau Perikatan Nasional (PN) dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) akan datang, tegas Umno.

Timbalan Presiden Umno Mohamad Hasan berkata, partinya bagaimanapun mahu PAS bersama mereka kerana langkah itu lebih menguntungkan parti Islam itu.

“Kita nak PAS bersama kita, tapi itu bukan keputusan kita. Itu PAS yang akan putuskan, mereka akan tentukan. Bagi pihak Umno, kita nak PAS bersama kita,” kata Mohamad

Beliau berkata demikian ketika sidang media selepas ucapan perasmian perhimpunan agung sayap-sayap Pemuda, Wanita, dan Puteri Umno di ibu negara hari ini.

Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Rantau itu berkata, dengan kerjasama bersama Umno dan BN, kerusi Melayu terutamanya di Pantai Timur sudah hampir pasti menjadi genggaman mereka.

“Bukan kata takut atau tidak (PAS tidak bersama Umno)... PAS ada banyak faedah, lebih bermanfaat kalau bersama BN.

“Kalau bersama kita di kawasan lingkaran Melayu mereka berpeluang menang,” kata Mohamad.

Beliau juga memberi bayangan pertembungan tidak dapat dielakkan sekiranya PAS memilih bersama PN dan sekiranya itu berlaku, Mohamad berkata keputusannya sukar untuk dijangka.

“Kalau (PAS) bukan (bersama) BN kita berhadapan semula dan tak tentu lagi keputusannnya,” katanya.

Beliau juga berkata, sukar untuk Umno berbaik dengan Bersatu walaupun PAS dilapor berusaha ke arah itu.

“Cubalah damaikan… Kita tengok, kita nak dengar juga apa formulanya,” kata Mohamad lagi. – 27 Mac, 2021.

KU LI

PENASEHAT

GEROMBOLAN 

WAJIB BERI KULIAH

MAMAHAMI WATAK

PELACUR

KHALASANK GADIS SERANG PELACUR


ANAK GADIS

KU LI MULA

SERANG PELACUR

KAH KAH KAH


Exco Puteri Umno gesa putus hubungan dengan PAS

HUBUNGAN kerjasama dengan PAS perlu dikaji semula kerana parti Islam itu kini sanggup bersekongkol dengan pengkhianat parti, kata perwakilan Puteri Umno.

Exco Puteri Umno Nurfadzlette Aryani Mat Rosli juga melihat, hubungan dengan PAS juga kini hambar selepas lebih setahun Piagam Muafakat Nasional (MN) dimaterai.

Malah, pemimpin PAS pula mula menyerang Umno, katanya yang berucap dalam persidangan Perhimpunan Agung Puteri Umno di Kuala Lumpur.

“Puteri juga mencadangkan supaya parti kaji semula hubungan dengan PAS yang mana pada awalnya bersedia jalin hubungan melalui MN.

“Tindakan PAS sertai PN sangat jelas melukakan hati kita. Sedarkah Pas tindakan mereka bersama PN adalah tindakan bersama pengkhianat parti kita,” katanya.

Nurfadzlette berkata, sepanjang tempoh itu Umno juga dapat melihat PAS tidak ikhlas dalam kerjasama kerana turut mengaut untung dalam kerjasama dengan Bersatu.

“Namun setahun setengah sudah berlalu, tapi situasi mula berbeza. Walaupun Umno dan PAS berjaya membentuk kerajaan baru bersama PN, hubungan MN dilihat semakin hambar.

“Pemimpin PAS mula mengkritik Umno walaupun bersama dalam MN. Ini sebabkan Umno lihat PAS main dua kolam tak setia pertahankan MN,” katanya.

Wakil Puteri Umno Gua Musang itu berkata, PAS juga pasti tidak mahu melihat Umno bekerjasama dengan parti serpihan mereka iaitu Amanah.

“Adakah PAS sanggup tinggalkan Umno demi kepentingan peribadi bukan kepentingan ummah, fikirlah pemimpin PAS

“Puteri mencadangkan agar parti wajar kaji semula hubungan dengan PAS. Sama ada PAS sedia bersama MN atau bersama Bersatu.

“Adakah PAS setuju kalau kita jalin hubungan dengan Amanah yang dikatakan mengkhianati perjuangan PAS suatu ketika dulu?” katanya.

Sedangkan, Piagam MN itu mencatat sejarah penting dalam perpaduan ummah katanya yang menyorot kembali saat piagam tersebut ditandatangani.

“Masih ingat lagi sahabatku dari PAS bilamana tanggal 14 Sept 2019 tercatat sejarah cukup penting bila dua parti Melayu, Umno dan PAS isytihar pembentukan MN.

“Di dewan Merdeka inilah kita semua berkumpul menitiskan air mata bilamana kita bawa agenda penyatuan ummah bagi mensejahterakan malaysia.

“Piagam ditandangani presiden Umno dan PAS, titik persaman Umno dan PAS bejaya meletakkan asas penting perlembagaan, kedudukan Islam, hak agama, bumiputera, bahasa kebangsaan dan masyarakat majmuk,” katanya.

Presiden PAS Abdul Hadi Awang pada Khamis lalu menggesa agar kerjasama dalam Perikatan Nasional terus dipertahan bagi meneruskan agenda penyatuan ummah.

Dalam kenyataan disiarkan laman rasmi PAS itu, beliau juga turut menegaskan kerjasama politik tidak harus digunakan untuk menyelamatkan pemimpin tertentu sahaja.

Ia dipercayai merujuk kepada pelbagai tuduhan berat dihadapi para pemimpin dalam PN di mahkamah pada masa ini, terutama pemimpin Umno.

Dalam kenyataan yang memetik banyak potongan ayat al-Quran seperti lazimnya itu timbul sewaktu keretakan hubungan Umno dan Bersatu semakin meruncing. – 27 Mac, 2021.

KANG KANG

JANGAN TAK

KANG KANG

KAH KAH KAH

KANG KANG

LUAS LUAS

KAH KAH KAH

KAH KAH KAHCHINA TAK MENJAJAH SEBELUM JADI KAPITALIS

 CHINA MERAH

TAK MENJAJAH

SEBELUM JADI

NEGARA KAPITALIS

panglimo potaseh commented on 

"AWAS ! BAHAYA PERANG"

Dari Adam hingga 1900 ..bumi hanya ada 2.2 biliyun ekor manusia je ..120 tahun kemidian kita ada 8 biliyun. Nasib baik dalam 120 tahun tu ada WW1 dan WW2 ..dan Pak Arab pula tak renti2 berbunuhan sama sindiri ..tuckbEEr ..dan lebey nasib baik saintis kapir birjaya gandakan hasil tanaman 12X untuk seekar ..syukor. Barang di ingat tampungan maksima dunia ini hanya 10 biliyun ekor je ..lagi 2 biliyun je. 


Sesuatu harus dilakukan. Arab perlu teruskan peperangan ..negara kapir seperti Jepon, China, Tumasik, Eropah ngalami negatif growth ..Amirika zero growth ..Islang Darul Malaya penduduk melayu makin tambah sebab TaT nyuruh pancot kedalam, kaum Cina makin kurang. Pelik nye babi mcm juga melayu makin tambah ..babi ada 1.8 juta ekor manding lombu 700ribu kobau 180ribu ekor. Gwa rasa nigara China tak kan serang mana2 nigara ..dlm sejarah pon mrk tak jajah mana2 nigara ..abis kuat pon China htr buret (Hang Lipo) untuk Raja Milaka ..skrg ni pula htr China Doll ke Bt. Bintang .. lu tak caya lu tanye Genghis Khan atau Yamamoto.

 DAPAT KERUSI

JADI YB 

 DAPAT KUASA

JUAL PROJEK 

DAPAT DUIT

 BELI AUDI7

CARI BETINA

BUAT BINI 

BOLEH ENTOT 

ATAS KERUSI EMPOK

KHALAS

Unknown commented on

 "PESTA REBUT 

KERUSI BERMULA"

Gwa sampai hari ini masih tak faham kenapa orang dewasa nak rebut kerusi. Rumah tak ada kerusi ke? Kalau takda kerusi, pi lah kedai perabot Ikea beli. Yang kaya, beli sofa. Nak jimat, beli bangku panjang boleh duduk ramai. Nak percuma, duduk batang pokok. Takyah rebut-rebut. GROW UP!

APA JADI KES YUSOF ?

 


APA JADI

KES YUSOF ?

Unknown commented on 

"SHERATON KE HILTON ?"

Kenapalah bangang sangat Si Anwar Al-Peliwat mencipta rakaman video semburit! Tak pasal-pasal boleh runtuh kerajaan PH kerana, Azmin keluar daripada PKR disebabkan cara Si Anwar Al-Peliwat menghalau Azmin daripada PKR bermodalkan video semburit. 


Bodoh Si Anwar Al-Peliwat tu! Bodoh sangat-sangat! Bodoh melampau!! Si Anwar tu pun belum bertaubat masih ketagih nak liwat bontot jantan, tak dapat meliwat lubang bontot Yusoff Rawther, macam pundek Si Anwar memujuk Yusoff mahukan Yusoff hisap konek Anwar yang sudah terjuntai! Siap ada meja massage dah ready dalam rumah Si Anwar nak meliwat lubang bontot Yusoff!! Kah kah kah kah kah!!!

BUKA TENGOK DENGAR DAN DFIKIR

 


BUKA TENGOK

DENGAR & FIKIR

Unknown commented on 

"KHALWAT HARI KE 375"

https://t.me/Whiplash347/4056?comment=278603

CARI SENDIRI BACA DAN FIKIR

 
CARI SENDIRI

BACA DAN FIKIR

Unknown commented on
 "KHALWAT HARI KE 375"
(Q)The Storm Rider (@Littleb29872980) Tweeted: PANIC! MILITARY SHIPS LINE THE EU COAST...U.S.SUBS BLOCKING ENTRANCE TO MEDITERRANEAN SEA AT GILBRALTER /SUBS RUSSIAN AND U S BLOCKING South Atlantic oceans/ 90% EU WARSHIPS home lining coast/ West coast Pacific u.s. fleets near China/NK|| Suez canal blocked! (Yep Something's up) https://t.co/tLyKr6bwmG https://twitter.com/Littleb29872980/status/1375487203699273730?s=20

KAPAL TERSANGKUT MEMANG PELIK

 


KAPAL TERSANGKUT

MEMANG PELIK

BACA SENDIRI

Unknown commented on

 "SILA BUKA DAN LIHAT"


https://t.me/GhostEzra/4946 All eyes on the USA what happens here will set in motion for the rest of the world. [Everything is connected]

Unknown commented on

 "MAKIN PELIK - 

KAPAL TERSANGKUT"

One of many citizen journalist...have a listen. https://x22report.com/aiovg_videos/ep-2436b-25th-ready-for-jb-how-do-you-sneak-one-in-scavino-stay-strong/


Unknown commented on 

"MAKIN PELIK - 

KAPAL TERSANGKUT"

https://www.upi.com/Top_News/World-News/2020/07/08/Dutch-police-discover-underworld-prison-with-torture-chamber-in-shipping-containers/3901594180802/ https://www.zerohedge.com/political/human-traffickers-made-14-million-day-february-border-rush-report

BRO TERIMA KASIH - LU BIJAK NAMPAK JELAS

 BRO

TERIMA KASIH

LU BIJAK 

NAMPAK JELAS 

NIAT PROJEK 

TUKAR TIUB


Unknown commented on

 "LANGKAH CONCORDE"

TT (tukar Tiub) perlu diubah jadi BA (Batu Api) atau tukar jadi TL (Tukang Laga Orang)

PENJENAYAH MASIH HIDUP LAGI

 


SOSOK JAHAT

PUNCA PERANG

DAN

PENJENAYAH

KAKI BUNUH

 AMERIKA

MASIH HIDUP LAGI

AMIN
The Fact That Henry Kissinger Is Still Alive Convinces Me That There Is No God

New documents suggest the U.S. role in Argentina's 1976 military coup was considerable, shameful, and had a lot to do with Kissinger. But I repeat myself

Bagaimana Henry Kissinger, satu-satunya pemusnah tamadun sejarah manusia, masih berjalan bebas, apalagi masih disambut di banyak tempat pemerintahan - oleh Presiden , Perdana Menteri  dan media dan dewan kekuasaan. Amatlah  memalukan negara dan bangsa  yang berlagak memiliki budaya  cita-cita tertinggi tapai menyambut penjenayah. 

Fakta bahawa Kesingger masih hidup meyakinkan saya bahawa tidak ada tuhan, dan satu-satunya kebaikan yang dapat saya bayangkan dalam kelangsungan hidupnya adalah bahawa kita belum pernah membaca berita malaon ini  akan meninggal dunia.MAKIN JELAS PERANAN CHINA MERAH

 MAKIN JELAS

PERANAN 

CHINA MERAH

MUHHYIDIN TAK TAHU CARA HANTAR DUIT KE LUAR NEGARA

 

WOIT

MUHYIDDIN

LU TAK TAHU

CARA NAK HANTAR

DUIT KE LUAR

NEGARA

KAH KAH KAH

JANGAN BUAT

PANDAI PANDAI

AMIN

BELAJAR DARI

MAT HASSAN

KHALASJangan sembang perpaduan ummah, kata Mat Hasan kepada Bersatu

BERSATU dan bekas pemimpin PKR yang belot tidak berhak bercakap mengenai perpaduan ummah kepada Umno ketika kelangsungan parti itu sedang tergugat, kata Mohamad Hasan pada Perhimpunan Agung Umno (PAU) hari ini.

“Kepada parti serpihan (Bersatu) yang masih baharu, jangan sembang kepada kami mengenai perpaduan Melayu-Islam sedangkan anda tidak mempunyai rekod menyatukan orang Melayu atau rakyat Malaysia.

“Jangan bangkitkan perkara ini apabila anda hanya tahu memancing dan mengumpulkan mereka yang bersedia meninggalkan parti,” kata timbalan presiden Umno ketika merasmikan PAU 2020 di Pusat Dagangan Dunia Putra pagi ini .

Bekas menteri besar Negeri Sembilan itu berkata, Bersatu dan pemimpin PKR yang belot bercakap mengenai perpaduan Melayu hanya demi agenda mereka sendiri.


“Mereka hanya bercakap mengenai perpaduan Melayu-Islam ketika kelangsungan politik mereka terancam.

“Lebih menjijikkan adalah mereka yang meninggalkan PKR dan sekarang tanpa malu-malu bercakap mengenai perpaduan Melayu sedangkan mereka tidak pernah membangkitkan perkara itu sebelum ini,” kata Mohamad.

Mohamad tidak menyebut sebarang nama dalam ucapannya, tetapi ia merujuk kepada pembelot PKR termasuk bekas timbalan presidennya Mohamed Azmin Ali yang kini bergabung dengan Bersatu selepas bersekongkol dengan parti itu dalam Langkah Sheraton setahun lalu yang menyebabkan kejatuhan kerajaan Pakatan Harapan (PH).

Azmin, yang kini menjadi ketua penerangan Perikatan Nasional (PN), baru-baru ini mencadangkan agar Umno mempertimbangkan memberi Bersatu 15 kerusi yang ahli Parlimennya berpaling tadah kepada parti itu pada pilihan raya akan datang demi kesatuan Melayu-Islam. – 27 Mac, 2021.


MAT HASSAN

PAKAR MATAWANG

MELAYU ISLAM

KAH KAH KAH

KENAL PENGURUP

DUIT KELING ISLAM

KAH KAH KAH

MUHYIDIN 

APA TAHU

KAH KAH KAH

BINI ORANG

DIA TAULAH

KAH KAH KAHINGATKAN BAHAYA CHINA MERAH

 INGATKAN

BAHAYA BESAR

CHINA MERAH

Unknown commented on 

"JANGAN BUAT LAWAK"

Kau ni pelajar semiotik kan? Apa yg cuba disampaikan? Saya? Hisham, sila hargai kemerdekaan mu. Kami sedia membantu. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159048470454847&id=72081519846&__tn__=%2As%2As-R

ANAL SEX IS NOT THE ISSUE - USING RELIGION IS THE ISSUE

 
ANAL SEX

IS NOT THE ISSUE

USING RELIGION

AS A COVER IS

THE ISSUE 

Unknown commented on

 "LANGKAH CONCORDE"

Mission impossible lah bro, I got numbers but who want to trust a guy who sodomimise??? How to trust ? How to trust an old senile man aged 95 years old ??? Show me one genuine political person in Malaysia??? Can you ?? All come from the same ass of corruption system since young they are nurtured as that...blame the system or humans ??? Kah kah kah

ASWAS - PELACUR AKAN BUKA KANG KANG

 

AWAS

PELACUR AKAN

BUKA

KANG KANG

SELUAS MUNGKIN

AMIN

LU TAK CAYA 

LU TANYA KU LI

 KAH KAH KAH

KU LI PERNAH

LANGGAN 

PELACUR  INI

KHALAS


PAS, Umno bertembung semula di Terengganu, kata pemimpin akar umbi


PEMIMPIN akar umbi Umno di Terengganu percaya parti gabungannya Barisan Nasional (BN) akan bertembung semula dengan PAS dalam Pilihan Raya Umum ke-15.

Mereka percaya pertembungan itu sememangnya akan berlaku dan ada yang melihat perkara itu menguntungkan kedua-dua parti dan ada pula yang berpandangan sebaliknya.

Mereka memberitahu The Malaysian Insight, hubungan Umno Terengganu dengan PAS kini dingin biarpun kedua-dua parti diikat dengan kerjasama Muafakat Nasional (MN).

Malah kerjasama MN yang dibentuk pada 2019 sebenarnya tidak pernah wujud di Terengganu, kata salah seorang pemimpin bahagian, Apli Yusoff.

Di sebalik latar tersebut pula, kedua-dua parti sememangnya berhasrat untuk bertanding di semua kerusi di negeri itu, kata ketua bahagian Umno Kuala Nerus itu.

Apli menjelaskan, hubungan kedua-dua parti di Terengganu dingin kerana parti Melayu terbesar itu melihat tiada kejujuran di pihak PAS dalam kerjasama tersebut.

“Pengerusi Perhubungan Negeri Ahmad Said sudah jelas menyatakan Umno akan bertanding semua kerusi dan PAS pun beri kenyataan sama.

“Memang betul penyatuan ummah ini benda bagus tapi tak ada keikhlasan pihak satu lagi(PAS) sebab itu kita tak boleh terima perkara ini, “ katanya yang menjelaskan situasi di Terengganu.

Dengan itu PAS dan Umno dijangka bertembung di semua kerusi, lapan kerusi Parlimen dan 32 kerusi negeri, walau kedua-duanya bekerjasama dalam MN.

Pemimpin Umno melihat kerjasama yang dibentuk sejak selepas pilihan raya umum 2018 menemui jalan buntu di Terengganu kerana tiada kata putus mengenai isu pembahagian kerusi.

Ahmad Said sekali lagi pada Ogos menyebut kerjasama PAS dan Umno dalam MN tidak berlaku di Terengganu.

Sewaktu persidangan DUN, bekas menteri besar itu juga secara terbuka menyatakan PAS masih lagi dengan perangai lama sebagai lawan Umno.

Masalah hubungan PAS dengan Umno itu juga dikesan melalui satu video yang tular minggu lalu, didakwa sebagai rakaman ucapan Ketua Pemuda Umno Asraf Wajdi Dasuki.

Ucapan didakwa dirakam dalam program tertutup bersama jentera dan pemimpin sayap itu di Terengganu menggambarkan kerjasama MN akan putus dan Umno sedia menentang PAS.

“Alhamdulillah, Umno Terengganu kalau dibunyikan semboyan dan dipalu gendang perang, kalau ditakdirkan kita terpaksa masuk dalam gelanggang dalam keadaan kita sebagai BN serta melawan PAS sebagai kerajaan negeri, Umno Terengganu sudah bersiap-siaga,” ucapan dalam rakaman itu dipetik.


Satu lagi perkembangan yang menarik perhatian ialah majlis pelancaran jentera pilihan raya Perikatan Nasional melibatkan PAS dan Bersatu yang dipandang sepi oleh Umno.

Mengulas mengenai acara itu, Sapli berkata Umno Terengganu tidak mahu mencampuri urusan kedua-dua parti tersebut seperti majlis yang pengerusikan Ahmad Samsuri itu pada Isnin.

Sebaliknya, Umno Terengganu mahu menumpukan kepada usaha memperkasa BN, kata Sapli yang menambah mereka juga akan turut melancarkan jentera pilihan raya sendiri untuk negeri itu.

Hubungan Umno Terengganu dengan PAS kini dikatakan dingin biarpun kedua-dua parti diikat dengan kerjasama Muafakat Nasional. – Gambar fail The Malaysian Insight, 26 Mac, 2021.

Ketua Bahagian Kuala Terengganu Wan Hisham Wan Salleh pula berkata Umno tidak mengganggap keputusan untuk bertanding di semua kerusi dilihat sebagai menentang PAS.

Sebaliknya beliau berkata pendirian Umno itu bertujuan untuk meraikan demokrasi dan memberi pilihan kepada rakyat dalam pilihan raya.

Jelasnya lagi, kerjasama MN seterusnya boleh dibentuk selepas PRU15 dan kedua-dua Umno dan PAS Terengganu masih lagi berhubung.

“Itu normal. PN gabungan Bersatu dan pasti mereka mahu ada jentera untuk persiapan politik. Kita juga ada jawatankuasa MN di Terengganu. Kita tak bubar lagi cuma tak bermesyuarat saja tapi masih ada lagi hubungan,” katanya.

Katanya, pertembungan Umno dan PAS dalam pilihan raya juga sepatutnya dilihat sebagai perkara positif.

“Sebenarnya kita cuma nak beri rakyat pilihan sebagai negara demokrasi.

Ketua Pemuda Umno Terengganu Tengku Haphiz Tengku Putera pula menafikan kebimbangan apabila PAS melancarkan jentera bersama Bersatu tanpa perbincangan rasmi dengan partinya.

Umno memahami PAS cuba untuk kekal komited dalam PN namun tindakan itu dilihatnya tidak dapat memulihkan hubungan MN di Terengganu.

Oleh itu, Umno dan PAS mesti bertanding dalam pilihan raya umum kerana itu merupakan kehendak rakyat, katanya yang bimbang kerjasama akan menyebabkan kedua-dua parti kecundang.  27 Mac, 2021

PELACUR

BOLEH  BUKA

KANG KANG

KAH KAH KAH

BERSATU BOLEH

BUKA APA

KAH KAH KAHORANG DALAM PECAH LUBANG

 

ORANG DALAM

PECAH LUBANG

MAT HASSAN TIBAI MUHYIDIN

 MAT HASSAN

AKAN GANTI

ZAHID

AMIN

Jangan sembang perpaduan ummah, kata Mat Hasan kepada Bersatu


SAPA GANTI 

NAJIB?

KAH KAH KAH


SHAFIE AFDAL MASIH
SHAFIE AFDAL

MASIH ADA

Unknown commented on 

"LANGKAH CONCORDE"

Rakyat cunt fused sapa nak undi sapa nak sokong sapa nak percaya, org tua usia 95 pon tak boleh percaya, yang main bottom boleh percaya, yang semburit boleh percaya? Sapa bokeh percaya? 


Sekejap sini sekejap sama sekejap ubah sekejap kalih, kah kah kah cunt fuse, pelacur yang jual puki pon steady sikit, lepas pancut bayar blah, pelacur polituk teruk lah, bila janji bagi lubang, tiba tiba tak bagi pancut kag kah kah haram jadah bangsa polituk kah kah kah memang barua tikus kah kah

TUNGGU APA UNCLE SAM BUAT

 KITA SEMUA

TUNGGU APA

UNCLE SAM

AKAN BUAT

Unknown commented on 

"AWAS ! BAHAYA PERANG"

Isham, jangan happy kalau ada perang. Masa dulu, Amerika buat dakwaan palsu terhadap Sadam Iraq; jatuh bom bunuh berjuta rakyat Iraq. Rakyat Amerika duduk rumah tonton rakyat Iraq mati didepan talivision CNN, sambil minum bir.


 China bukan Iraq. Kalau ada perang, China memang ada beribu WMD nuklear yang berupaya jatuh ditengah Times Square New York. Malaysia, Hokien dan Jelebu pun tidak akan terlindung daripada perang juga. Jangan-jangan harap ada peperangan. Yang jahat sekarang bukan China merah, jangan terpedaya propaganda.