Ahad, 22 Julai 2018

INDERA MAHKOTA

 
 
 
Cabang KEADILAN Indera Mahkota Menyokong Ketua Cabang Indera Mahkota bertandingan Ahli Majlis Pimpinan KEADILAN

 
Cabang KEADILAN Indera Mahkota mencadangkan Ketua Cabang KEADILAN Indera Mahkota untuk bertandingan sebagai Ahli Majlis Pimpinan Pusat untuk pemilihan parti yang akan datang.
 
Dalam mesyuarat Cabang KEADILAN Indera Mahkota yang diadakan semalam, Ahli-ahli Jawatankuasa dengan sebulat suaranya mencadangkan Ketua Cabang Indera Mahkota selaku ADUN Semambu untuk bertandingan sebagai Ahli Majlis Pimpinan Pusat.
 
Saya bersyukur dan berterima kasih atas sokongan penuh yang diberi oleh ahli-ahli Jawatankuasa peringkat Cabang KEADILAN Indera Mahkota dan akan bertimbangkan cadangan untuk bertanding sebagai Ahli Majlis Pimpinan Pusat.
 
Parti KEADILAN Rakyat akan menyambut pemilihan parti yang terbesar sekali dalam sejarah parti dengan ahli yang mencecah 900 ratus ribu. Parti KEADILAN Rakyat merupakan satu-satunya parti yang memberikan hak mengundi kepada setiap seorang ahli untuk memilih presiden, timbalan presiden, pimpinan-pimpinan pusat dan cabang.
 
Saya juga akan terus bertanding untuk kerusi Ketua Cabang KEADILAN Indera Mahkota untuk pemilihan yang akan datang bersama pasukan saya. Kami akan memastikan Cabang KEADILAN Indera Mahkota akan menjadi salah satu cabang yang terbaik di dalam parti kami.
 
Lee Chean Chung
Ketua Penerangan
 Angkatan Muda Keadilan Pusat
ADUN Semambu-------------

POLITIK WANG ATAU EDY WANG


 
POLITIK WANG
 
ATAU
 
EDY WANG

 
apa beza Politik Wang dengan Rasuah ? kenapa ada beza, apa perbezaan dia ? Cuba abe TT beri kuliah sikit boleh tak? Adakah Rasuah Orang Kaya disebut politik Wang, komisien, derma, imbuhan manakala orang miskin dan tiada pangkat RASUAH saja ? polis kpl sjn rasuah terus, datuk, tan Sri, emak Sri semua politik Wang kenapa begitu, Malaysia ada Dua law Tak ? kah lab lah on CARI DAN BACA SARAWAK REPORT
 

---------------

JANGAN HINA BANI MELAYU

 


 
BRO LU
 
 
JANGAN HINA
 
BANI MELAYU


 
Kita kene lihat sejarah Melayu sama. Melayu ni sifatnya tangkai jering, kuat berbohong, malas berpikir dan talam 2 muka serta 100‰ berselindung dan bermuka² dgn agama Islam yg merekalah sesuci holier than thou pd bila² masa sentiasa.
Sesiapa mampu buktikan yg Melayu bukan demikian, saya mungkin menjadi org pertama yg akan bunuh diri. Bukalah berita dan cerita dimana² saja anda mahu, kehidupan Melayu tak mampu berubah dan ttp terikat berlingkar dgn hal bermuka² diatas sahaja. Berpusing² dgn kebodohan, kebongkakan dan kekepalabutuhan dan mengkepalabutuhkan belaka.. Kahkahkah.. on
 
on 7/21/18---------------------