Rabu, 9 Oktober 2013

MAT MONGOL BUAT SANDIWARA JAWA

ANAK MUDA BANGUN MELAWAN

TPPA sebagai blok binaan menuju perjanjian perdagangan bebas Asia-Pasifik APEC
NUSA DUA (BALI): Ketegasan Malaysia pada mesyuarat Pemimpin Perjanjian Perkongsian Trans-Pasifik (TPPA) di sini pada Selasa untuk tidak menjadi "Pak Turut" kepada semua kehendak dan syarat TPPA menunjukkan satu isyarat jelas bahawa Malaysia mahu menandatangani perjanjian itu mengikut terma dan syaratnya.KAH KAH KAH
KAH KAH KAH 

KAH KAH KAH

woit.. BACA  BETUL  BETUL.... kah kah kah..

kah kah kah...BUKAN TAK  MENOLAK TPPA....kah kah kah..

kah kah kah...BUKAN TAK SETUJU ...kah kah kah..

jah kah kah... TAK SETUJU DG BEBERAPA SYARAT... kah kah kah..

kah kah kah..RAKYAT TAK TAHU APA SYARAT ITU...kah kah kah,,,,

kah...AHLI PARLIMEN TAK TAHU APA YG TAK DIPERSETUJUI... kah..

kah kah kah... TUNGGU MASA NAJIB AKAN JUAL NEGARA INI...kah kah kah...

kah kah kah...TAK CAYA TUNGGU ...AKAN DI TANDA TANGANI... kah kah kah

------

APA LAGI OBAMA MAU? APA LAGI OBAMA MAU?
Berita Rosmah Mansor meraung sambil hentak-hentak kaki kerana tak dapat bergambar dengan Michelle Obama adalah tidak benar. Berita tentang seorang pereka feshen Malaysia ‘melesapkan diri’ kerana tak sanggup membuat  baju berenda-renda untuk Rosmah adalah berita benar.  Berita Rosmah mula kuruskan badan  untuk dilihat cun ketika menyambut Presiden Barack Hussein Obama adalah berita benar. Tapi semua ini hanya berita  gosip. Kehidupan ummah akan menjadi lebih afdal jika tidak mengetahui  berita-berita gosip ini.

Yang ditulis ini bukan berita gosip. Tetiba semuanya berubah. Barack Hussein Obama budak itam  yang jadi budak  suruhan kaum pemodal multinational membatalkan lawatan ke Kuala Lumpur. Kenapa lawatan ini dibatal, adalah  satu kesah yang lain. Apa yang penting untuk  warga Malaysia ketahui ialah Apa Lagi  Obama Mau?

Biar saya terangkan fakta sebenarnya  disini. Antara Najib dan Obama – yang lebih gian hendak bertemu ialah Najib.  Najib Razak lebih memerlukan  Obama. Obama tak ambil pot sama ada Air Force One mendarat di Kuala Lumpur atau  di Kuala Kerai.  Saya yakin - apa  yang pembaca ingin tahu ialah  apa disebalik rancangan lawatan yang  telah gagal ini.

Justeru untuk pemahaman awal - adalah salah untuk bertanya Apa Lagi Obama Mau. Soalan yang tepat – persoalan hakiki untuk kurun ini ialah  Apa Najib Mau Dari Obama?.

Orang ramai  telah difahamkan para  pelobi Malaysia di Washington DC telah mengeluarkan berkepok-kepok dana melobi Rumah Puteh agar Obama singgah ke KL.  Datuk  Seri Raba Raba Bontot dari Rompin telah lama merancang untuk membawa Presiden Amerika ke Malaysia. Datuk Rompin ini telah berpeluh-peluh memakai tanjak dan kain sampin ketika bertemu dengan Obama dengan harapan Obama tidak akan melupakan mukanya.

Apa yang saya tulis ini bukan fitnah. Saya  tidak bertujuan menabur fitnah. Apa yang saya  tulis ini adalah fakta. Semua ini adalah fakta yang berasaskan   data sejarah.

Para pembaca jangan lupa bagaimana Anak Lelaki Iskandar Kutty  pada sidang  akhbar 17 Jun 2005  dahulu telah mengakui bagaimana Malaysia telah membayar Jack Abramoff  1.5 juta dolar Amerika. Jack Abramoff ini seorang pelobi profesional di Washington DC. Si Jack ini  telah dibayar  4 juta ringgit Malaysia agar  Mahathir  Muhamad dapat bergambar dengan George Bush pada tahun 2002.

Atas kejayaan pelobi Abramoff , Anak Lelaki Iskandar Kutty telah berbasa basi dengan George W Bush selama 15 minit. Yang menjadi lawak ialah si George ini bukan cerdik sangat. George Bush tidak pun tahu siapa  sebenarnya yang duduk disebelahnya. Ini kerana dalam satu hari ada  berbelas-belas Presiden, Perdana Menteri, pemimpin dunia - Yang Hitam dan Yang Legam telah datang ke Rumah Puteh. Semua datang untuk menyembah salam. Justeru Mahathir Muhamad  Perdana Mednteri Malaysia atau Jeo Muhamad peninju dari New York untuk George Bush  semuanya  adalah sama.

 Sesudah 15 minit berbasa basi lalu gambar diambil. Inilah gambar  termahal - lebih mahal dari potrait  Mona Lisa – 4 juta ringgit untuk bergambar dengan George Bush. Waspada! Gambar inilah yang diburu oleh Anak Lelaki Iskandar Kutty.  Gambar inilah yang dimimpi-mimpikan oleh Najib dan Rosmah?Kenapa bergambar dengan Presiden Amerika ini  menjadi bagitu penting?

Mari kita kembali  membuka sejarah. Anwar telah ditendang dari parti dan kerajaan pada tahun 1998. Gerakan Reformasi dan demonstrasi  jalan raya mengampoh sebaik saja Anwar ditahan.  Politik Malaysia mula berubah. Demonstrasi berterusan   menuntut  Mahathir Muhamad berundur. Dengan sakelip mata – Wira Dunia Ketiga - menjadi seorang paria dan kucing kurap.

Apa yang berlaku di Kuala Lumpur di zaman itu di lihat rapi oleh Empire Amerika. Mahathir   yang menendang Anwar dilihat oleh kuasa dunia  ini sebagai orang jahat. Kongress Amerika telah mengeluarkan kenyataan mengutuk kelakuan Mahathir Muhamad. Kawan-kawan Anwar di Washington DC – termasuk  Paul Wolfowitz - telah  berjaya meminggirkan Anak  Lelaki Iskandar Kutty dimedan politik dunia.

Ketika inilah Mahathir Muhamad mula sesak nafas.  Maka tidak dapat tidak imej buruk ini wajib  dibetulkan. Mahathir Muhamad walau pun beretorik anti-Amerika  tetapi dia sedar jika Amerika  tidak memberikan sokongan maka parti United Malays National Organisation dan  dirinya sendiri akan masuk ke dalam  tong sampah sejarah. Justeru, bergambar dengan George Bush adalah jalan  terbaik. Inilah yang berlaku.  Berlabon kosong walau pun 15 minit pasti akan menaikkan ekor Mahathir yang semakin kuncup.

Najib Razak juga dalam situasi yang sama. Malah kes Najib ini lebih berat lagi berbanding dengan kes Mahathir.  Najib terlibat dalam kes bunuh.  Pemimpin-pemimpian politik sedunia tahu akan kes bunuh Altantuya dimana Najib terlibat sama. Malah berita Najib Razak akan disapina oleh Hakim Mahkamah Paris telah menjadi berita dunia. Hanya menunggu masa bila sapina ini akan dihantarkan kepada Najib. Ini bukan fitnah. Ini fakta.

Najib kini   sesak nafas. Bukan kerana dihimpap oleh Rosmah. Najib sesak nafas kerana sokongan dalam parti United Malays National Organisation kepada dirinya semakin kureeng. Ahli-ahali parti United Malays National Organisation telah jelak melihat Najib dan Rosmah memusnahkan sokongan rakyat. Suara-suara  lantang  menentang Najib semakin selalu didengar. Malah ada ahli-ahli  parti  United Malays National Organisation telah  mula berani mengutuk Najib  -  presiden parti - secara terbuka.

Gulungan ektrimis kanan saperti Perkasa dengan senang hati telah telah membocorkan pandangan  Mahathir terhadap Najib. Anak Lelaki Iskandar Kutty ini secara senyap-senyap dan secara terang-terang telah mempertikaikan banyak dasar Najib Razak. Malah Najib telah dijadikan bahan lawak oleh Mahathir Muhamad.  Jelas, tekanan terhadap pentabiran Najib datang dari pelbagai sudut. Datang betalu-talu.

Dengan latar belakang ini maka lawatan budak itam Barack Hussein Obama ke KL menjadi penting sekali. Lihat bagaimana cekainya parti United Malays National Organisation. Sebuah parti politik yang berfalsafahkan Ketuanan Melayu tetiba sanggup menangguhkan  mesyuarat mereka kerana hendak menyambut  Obama. Jelas  -  Najib  Razak  sedang sesak nafas sanggup  menghina parti dan dirinya sendiri.

Tidak  terlintaskah dalam akal Najib yang pendek itu – apakah Obama akan membatalkan jamun ‘makan malam  hari jadi Michelle’  di Washinton DC ketika Najib melawat Washington.  Jika mengikut lojik parti United Malays National Organisation -  Rumah Puteh akan tutup kedai kerana tiap minggu  ada sahaja PM, Presiden atau Ketua Negara yang datang melawat Washington DC.  Inilah contoh  dan sifat ‘ anjing belari – running dogs’  pemimpin dari negara Dunia Ketiga.

Najib telah lama merancang  dan berangan-angan. Rosmah juga telah berjogging untuk membuangkan berat badan. Najib berkhayal  dengan hadirnya Obama di KL maka   sahamnya akan melonjak naik di Dewan PWTC.  Di Perhimpunan Agung nanti Najib berharap akan mendapat tepukan gemuruh sesudah ahli-ahli parti melihat Najib dan Rosmah bergambar dengan Obama.

Sebenarnya  apa yang sedang dirancang dan dilakukan oleh  Najib ini telah pernah dilakukan oleh Harun Idris pada tahun 1975. Harun Idris – yang digelar Hero Melayu 13 Mei – dengan licik telah merancang untuk membawa Muhamad  Ali Clay bertumbuk dengan Joe Bugner di Stadium Merdeka Kuala Lumpur. Tarikh yang dipileh untuk bertumbuk ialah pada minggu dimana United Malays National Organisation  sedang bersidang di Dewan Bahasa dan Pustaka.

Harun Idris yang juga  Menteri Besar Selangor memiliki nafsu besar untuk menjadi Perdana Menteri justeru  dia   wajib memenangi kerusi Naib Presiden parti. Maka ketika ahli-ahli parti sedang bersidang ,  Harun Idris telah masuk ke dewan persidangan dengan Muhamad Ali Clay. Semua dilakukan dengan harapan saham akan melonjak naik.

Kempen Harun Idris itu gagal meleset. Malah akhirnya MB Selangor yang kaki rasuah ini telah ditangkap oleh Hussein Onn kerana terlibat dalam satu kes penipuan duit bank. Kalau Harun Idris berakhir dalam Penjara Pudu – besar kemungkinan Najib Razak juga akan berakhir di La Sante Prison a Paris!

Bagaimana Najib mengotek-otek Obama hingga makan umpan? Jawabnya cukup senang. Selain dari Datuk  Seri Raba Rab Bontot melobi di Washington DC – Najib yang secara terbuka telah bersetuju untuk membuka  Malaysia kepada kaum pemodal antarabangsa. Najib bersedia untuk menanda tangani TPPA. Memang betul hari ini Najib berkata Malaysia TIDAK akan menanda tangani perjanjian ini. Ini cakap Najib yang tidak ada siapa pun percaya.

Betulkah fakta ini? Ini menjadi fakta apabila kita fahami ucapan Najib di hadapan ahli-ahli Council For Foreign Relations.  Najib bersedia untuk ‘mengangkang ’ oops... untuk membuka pasaran Malaysia kepada kaum permodal antarabangsa. Hanya Utusan yang melaporkan tentang ucapan Wak Tak  Siah Najib di PBB sebagai  mantra  Najib untuk dunia. Hakiktnya CFR tidak ambil pot tentang Wak Tak Siah Najib. Kehadiran Najib itu ialah untuk dinilaikan apakah Mamat yang terlibat dalam kes bunuh ini layak disokong atau patut dihumbankan.

Najib juga sedar bahawa kerajaan Barsian Nasional hari ini TIDAK mendapat sokongan rakyat. Undi popular terbukti ada dalam tangan Pakatan Rakyat. Dengan undi awal, undi tipu, undi hantu dan penipuan sistem pilihanraya  – kerajaan United Malays National Organisation hanya berjaya mendapat 47% undi popular. Justeru Najib Razak sedar tanpa penipuan dia  telah pasti akan didakwa dalam kes pembunuhan Altantuya.

Kes Antantuya ini jugalah yang sedang digunakan oleh Amerika – sama saperti yang sedang digunakan oleh Lee Kuan Yew - untuk memeras ugut Najib. Najib akan sedia tunduk kepada kepentingan  Amerika. Najib ingin menjadi budak suruhan Amerika yang setia bukan macam Anak Lelaki Iskandar Kutty yang agak degil. Justeru  Apa Lagi Najib Mahu Dari Obama? Najib sedang minta nyawa. ( TT)

  
 
NOTA
tulisan ini telah keluar dalam SUARA KEADILAN
sesiapa yang ingin melanggan akhbar mingun ini
sila pukul talipon:  03-92-21-10-45
--------

I REST MY CASE YA AKEEE

DARI FACE BOOK

Diantara saintis Islam yang terkemuka dan popular zaman ini ialah Abd al-Aziz ibn Abd Allah ibn Baaz. Pada tahun 1970-1975, beliau merupakan Chanselor Universiti Islam Madinah. Beliau kemudian telah dilantik menjadi Pengerusi Jabatan Kajian Saintifik Arab Saudi pada tahun 1975. Pada tahun 1976, beliau telah mengeluarkan fatwa bahawa bumi ini bukan bulat..tetapi leper. Fatwa ini dibuat berdasarkan ayat-ayat Al-Quran, dan siapa yang tidak mempercayai bahawa bumi ini leper, dia dianggap syirik.

Pada tahun 1966, Ibn Baaz berhujah bahawa bumi tidak mengelilingi matahari sebaliknya matahari yang mengelilingi. Pada tahun 1982, beliau dengan tegas mengeluarkan fatwa bahwa sesiapa yang tidak mempercayai matahari mengelilingi bumi dianggap murtad.

Diatas kejayan Ibn Baaz dalam bidang sains ini, beliau kemudian dilantik sebagai Mufti Besar Arab Saudi pada tahun 1993, sehinggalah beliau meninggal dunia pada tahun 1999.

Sudah lebih 14 tahun Ibn Baaz meninggal dunia dan dunia sains dikalangan ulama Islam kemudian menyepi. Akhirnya, ada juga penemuan saintifik yang lahir dari kalangan ulama. Sekurang-kurangnya, tak lah orang kata ulama hanya tahu hukum halal haram.

Sheikh Saleh bin Saad al-Luhaydan membuat penemuan bahawa memandu kereta boleh membahayakan kesihatan wanita. 

NOTA: Ulama di Malaysia juga perlu mencontohi ulama Arab Saudi.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

'
woit... HEBAT HEBAT... kah kah kah..

kah kah kah...NAK TANYA ... HANYA NAK TANYA...kah kah kah..

kah kah kah..JANGAN MARAH.... kah kah kah ..

kah kah kah...HANYA NAK TANYA... kah kah kah..

kah kah kah...BUKAN APA APA.... kah kah kah

kah kah kah..JANGAN AMBIL HATI... kah kah kah..

kah... SIAPA ANTARA KITA  LULUSAN DARI UNIVERSITI INI?... kah

kah kah kah...I REST MY CASE YA AKEEE.... kah kah kah-------

YAM AMPOON PASAL APA SEMUA GARANG

Tak timbul soal ‘lembut’

Kota Bharu:  Hishammuddin Hussein, terkilan apabila ada pihak yang menyifatkannya ‘lembut’ dalam menangani isu pencerobohan di Lahad Datu, Sabah, yang mengorbankan beberapa anggota keselamatan, Februari lalu. 

Katanya, apa yang dilakukannya dalam menangani isu keselamatan di kawasan itu adalah berdasarkan kepada tanggungjawab yang diamanahkan bagi menjamin keselamatan agama, bangsa dan negara. 
Malah, beliau berkata, ketika kejadian pencerobohan pengganas itu, masyarakat yang tinggal di kawasan berkenaan terutama keturunan Sulu menjadi takut sehingga hendak meninggalkan kediaman mereka


KAH  KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit..SEMUA TUNJUK GARANG.... kah kah kah..

kah kah kah..ZAHID HAMIDI JADI GARANG.... kah kah kah..

kah kah kah..MALIKUL SEMBAB JADI GARANG.... kah kah kah...

kah kah kah..ALI RUSTAM JADI GARANG.... kah kah kah...

kah kah kah....LIDAH KONTOT INI PUN BERANI JADI GARANG.... kah kah kah..

woit...ADA SATU YANG PELIK.... kah kah kah..

kah kah kah.... ISTERI ROSMAH SENYAP JE  NGAPA?... kah kah kah..

kah kah kah...JADAH JADI  MAK JANDA KE?.... kah kah kah-------

PROGRAM MALAM KHAMIS INIJEMPUTAN 
MALAM KHAMIS INI
SEMUA DI JEMPUT BUAT RAMAI


MARI BERSAMA
GERAKAN ANTI AMERIKA-------

PENCERAHAN DARI PEMBACA UNIVERSITI KANG KONG
patutlah produk yang keluar xda kualiti langsung..makin merudum tangga dalam senarai U terbaik dunia...banyak lagi yg boleh dibuat wahai NC.. ada IR ttp bangangggg on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/9/13

UNIVERSITI BODEK
TT, sifat menadah tangan mengharap bantuan kerajaan oleh uni awam di malaya membuatkan mereka jadi kaki bodek dan membuat kerja2 bodoh. kalau kita tengok uni kat luar negara, mereka menjana duit sendiri. oleh itu pemikiran warga uni di luar negara lebih produktif dan kritis untuk menjana ekonomi. agak2 lu, kalau semua uni awam kat malaya dihentikan bantuan kewangan apa akan jadi?

 1) jual baju/kain batik dari meja ke meja kat kedai2 makan? 

2) jual donut tepi jalan? 

3) mati kering? kah kah kah melayu, kalau mati keringpun tetap akan bodoh!! yg bijak adalah meeeelayu sebab berjaya bodohkan melayu on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/9/13

UNIVERSITI  BANGANG
patutlah satu pun universiti melayu tak masuk senarai Times Higher Education world ranking...... on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

Jang jangan lupo! anak Mamak Guru Silat Lincah dah jadi senator...Org sibuk2 Mesir, Palestin,Patani...mamak sibuk lobi jadi senator ...nak pencen free.. on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

aku malu sebagai pelajar part time ukm la ni...mana aku nak letak muka kat ofis... on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13


Tak tau la kita, kat mana nak dibanggakan program tu.... Donut tu drp dibazirkan kan ke baik sedekahkan kat program dapur jalanan. on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

skrg spe bangang?ko yg bangang lah.jgn ckp ikut suke hati jela bangang mmg macai puiiii on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

Betul2 bikin malu la ini macam on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

Ni semua kerana yg jadi Chancelor dan naib semuanya bingai dan kaki bodek UMNO supaya kekal dijawatan...masyukkkkk!! Itulah taraf u kita kalau lantikan semuanya berasaskan politik UMNO haramjadah!! on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13


UNIVERSITI TADIKA
Dah jadi universiti kindergarten mesia la pulak doh. Budak2 tadika pun lebih berakhlak dr budak u.. pada gua, selagi bergraduate mesia ni, buatlah roket apa toya pun, sampai mampus pun gua gelakkan jer.. huduh muduh dan lekeh mekeh.. cakap kemain gubum2, gunung tahan boleh gegar dan runtuh.. last2 hampeh belaker.. on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

BANGANG BERLAPIS LAPIS
Kahkahkah.. appa ni TT.. inikah kerja budak melayu?? Maklum la jenis bangang berlapis2 la.. bangang jenis takder ubat utk dipulihkan.. hanya jampi serapah je boleh meredakan sikik dgn melengah2 dari terus jadi sasau x ketahuan..masuk u pun malas membaca.. 

asyik urut punai jer siang dan malam.. patut la bila dpt jawatan tinggi, anak2 buah xleh tegur sbb bodo bangang berlapis2.. masuk u dpt graduate senaman, kain batik dan donut.. Gua tunggu budak2 ITM buat projek letak pelir dan bincat kat dahi lps ni..ngabih bogheh ngan oksigen jer hidup..baik bunuh diri lagi bagus suci dan bermaruah..haduyai.. on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

nasib baik UM belum buat benda bodoh macam ni... sri hartamas on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

dulu dah pernah buat marathon eksesais nieh.tak de bising pon ni la guru tarinya https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969386_10151606438669541_145842844_n.jpg credit to malaysia gag. on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
Anonymous
on 10/8/13

Memang bangang..sebelum ini buat wajik terpanjang.. on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
DEWAN MUSLIMAT PAS BUKIT KATIL
on 10/8/13

Huah huah huah huah....dapat apa..?..dapat penat.... ! dan dapat sembelit......!!??.....kosmo hari nak neuteralise pingan terpanjang kek stadium....buab huah huah....berlumba lumba nak banggang...mesti hassan malek suke semua ni...MESTI PUNYALAH....AKU GIRINTI....... on PENCAPIAN BODOH UNIVERSITI MELAYU
DDKB

on 10/8/13
UNIVERSITI DONUT


--------

WASPADA! ORANG RAMAI DALAM BAHAYA
KUALA LUMPUR 8 Okt. - Belanjawan 2014 yang akan dibentangkan di Parlimen pada 25 Oktober ini merupakan bajet mesra rakyat yang memberi tumpuan ke atas pembangunan kediaman mampu milik dan infrastrukt


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...WASPADA... BERJAGA JAGA....kah kah kah..

kah kah kah..ORANG RAMAI DALAM BAHAYA.... kah kah kah...

kah kah kah... BAJET DULU PUN MESRA RAKYAT... kah kah kah..

kah kah kah..KALI INI PUN MESRA RAKYAT..kah ah kah..

kah kah kah.... MAMPOOOSLAAA. ORANG RAMAI... kah kah kah


----------

YOU TOK FAK FACE
Guna bahasa Melayu di IPTKANGAR 8 Okt. - Muhyiddin Yassin menyarankan kursus-kursus yang diajar di institusi pengajian tinggi (IPT) menggunakan bahasa Melayu secara lebih meluas memandangkan pelaksanaan Pelan Tindakan Memartabatkan Bahasa Melayu Sebagai Bahasa Ilmu di IPT belum berhasil sejak dilancarkan tiga tahun lalu.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit..TOK NO USE.... kah kah kah..

kah kah kah..TOK NOT HAPEN... kah kah kah..

kah kah kah...WEN CHANGE PRESIN TO MALAY?... kah kah kah..

kah kah kah... WHY  PRESIN IN PUTRAJAYA... kah kah kah...

kah kah kah..CHANGE PRESIN PIRST...kah kah kah..

kah kah kah..DON TOK TOK... WASTE TIME... kah kah kah

woit...YOU HAVE FUCK FACE.... kah kah kah


---------