Selasa, 28 Mei 2019

PENJUAL AGAMA BERGADUH
LU INGAT SENANG

NAK ENTOT BIDADARI
LAPAN KE  2O
DUA PULUH KE 11
PENJUAL  AGAMA MASIH 
BELUM PASTI
KAH KAH KAH
br />
--------------

PASAL APA BOCORPASAL APA

BOCOR 

MAKLUMAT

RAHSIA INI

BAGI SUSAH

WAHABI

Agensi perisikan Saudi, Israel jalin hubungan baik, kata bekas pengarah Mossad

PETALING JAYA: Agensi perisikan Israel, Mossad mengaku menjalinkan hubungan komunikasi yang baik dengan agensi perisikan Arab Saudi, dedah bekas pengarah agensi itu dalam satu temu bual memetik laporan The Jerusalem Post.

Ketika membincangkan kekuatan kerjasama antara agen agensi perisikan pelbagai negara yang berbeza, Tamir Pardo bermula dengan menyisihkan banyak pihak yang biasanya dianggap bekerjasama dengan Mossad, dan setelah itu tanpa disangka-sangka mengemukakan nama Arab Saudi.SATU DUNIA

TAHU SAUDI NI

AJEN  

ANGLO- ZIONIS

PENYOKONG KUAT

AMERIKA & ISRAEL

HANYA ORANG

MELAYU YANG

TAK SEDAR

DAN TAK FAHAM

---------

TANGKAP SEBAT
TANGKAP SEBAT

MASUK PENJARA

KHALASKita ada kes kukuh terhadap Najib, Jho Low, kata Tommy Thomas


PEGUAM Negara Tommy Thomas menyangkal dakwaan di media sosial yang mendakwa beliau memaklumkan Perdana Menteri Dr Mahthir Mohamad dan bekas pengerusi Majlis Penasihat Kerajaan Daim Zainuddin bahawa tiada bukti kukuh untuk mendakwa Najib Razak.

Tommy memberitahu Malaysiakini, beliau menerima banyak panggilan telefon berhubung posting yang tersebar di media sosial.

“Saya nafikan memberitahu mereka (Dr Mahathir dan Daim) perkara ini. Setakat yang kami tahu, kami mempunyai kes yang kuat terhadap bekas perdana menteri (Najib) dan ahli perniagaan dalam pelarian (Low Taek Jho) Jho Low,” katanya kepada portal berita itu.

TOMMY JANGAN

RISAU

1MALAYSIA 

SOKONG

SATU DUNIA

GUMBIRA

SYABAS
-----------

PETANG INI


PETANG INI
CUACA MOLEK
PANAS TAPI BERANGIN
HARI INI GUA TAK POSA
GUA TERLALU LETIH
LALU GUA MINUM
AIR MADU

TADI 
GUA TIMBANG BERAT BADAN
WADUH DAH JATUH 5 KG
HA HA  HA
ESOK AKAN PUASA LAGI
DAN
AKAN TERUS PUASA HINGGA
BADAN JADI RINGAN

SELAMAT BERBUKA----------

MELAYU DAPAT BALACHINA MERAH

CHIN MERAH GUNA AJEN CHINA
BERNAMA JHO LOW
UNTUK TIPU MELAYU BERNAMA NAJIB
NAJIB ARAH  CUKONG CHINA
UNTUK TIPU MELAYU BERNAMA 
HAJI SHAMSUL

YANG UNTUNG CHINA
YANG DAPAT BALA MELAYU
Pengarah urusan 

Ihsan Perdana 

tegaskan

 tak tahu sumber 

duit berjuta

Tuan Haji Shamsul Anwar Sulaiman menegaskan tidak banyak yang beliau tahu mengenai aktiviti dan transaksi tanggungjawab sosial korporat (CSR), termasuk kiriman wang yang masuk ke dalam akaun bekas perdana menteri Najib Razak.

Pengarah Urusan Ihsan Perdana Sdn Bhd itu memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini yang beliau tidak tahu mengenai sumber puluhan juta ringgit yang di masukkan ke dalam akaun syarikat pada September 2014 dan April 2015.

Menurut Shamsul, beliau menerima arahan daripada Dennis See Thuan Buan, pengarah projek di Yayasan Rakyat 1Malaysia (YR1M) di mana Ihsan Perdana jalankan kerja-kerja CSR. Arahan juga diterima dari anak saudaranya, Ung Su Ling yang merupakan ketua pegawai eksekutif (CEO) YR1M.

Ihsan Perdana menerima geran RM20 juta setahun dari YR1M dan RM20 juta lagi dari 1MDB. Bagaimanapun, syarikat tersebut menjadi “transit” bagi RM20 juta pada September 2014 dan RM40 juta pada Disember 2014. Shamsul menegaskan beliau tidak tahu dari manakah datangnya wang itu. 

Tambah Shamsul, beliau hanya mengikut arahan dari See untuk memindahkan wang ke dalam akaun yang tidak diketahui siapakah pemiliknya. – 28 Mei, 2019CHINA GUNA

MELAYU UNTUK

TIPU MELAYU

TU PASAL 

TANAH MELAYU

TERGADAI


---------

GARIS SHIAH
BUKTI

GARIS POLITIK SHIAH 
BANGUN LAWAN IMPERALIS
TEPAT BETUL
TAK MACAM SUNNI SAUDI
JADI BARUA ZIONIS-AMERIKA

Trump Claims US Not Seeking 'Regime Change' in Iran
By Sputnik News

May 27, 2019 "Information Clearing House" - The United States is not looking to overthrow Iran's government, President Donald Trump said on Monday, as tensions between the two countries flared with Washington deploying troops to the region.

"I know so many people from Iran, these are great people. It [Iran] has a chance to be a great country, with the same leadership. We are not looking for regime change, I just wanna make that clear," Trump said at a press conference in Tokyo, adding that he thinks "we'll make a deal" with Tehran.----------

TELAH JUMPA BUKTI
POLIS TELAH 
JUMPA BUKTI


Polis teliti semua termasuk tuduhan CEO cabul anak, kata KPN

SEMUA laporan yang dibuat isteri dan anak seorang bekas ketua pegawai eksekutif (CEO) syarikat telekomunikasi termasuk tuduhan mencabul akan diteliti semula, kata Ketua Polis Negara Abdul Hamid Bador.

“Kami akan meneliti semua 17 kes ke atas lelaki itu termasuk beberapa laporan yang dibuat atas dakwaan cabul ke atas anaknya,” katanya dalam satu sidang media hari ini.

Menurutnya, hanya separuh daripada kesemua laporan yang dikemukakan sejak 2013 itu tidak dikenakan tindakan lajut namun akan disiasat semula jika terdapat bukti baharu.

“Tindakan NFA (tiada tindalan lanjut) diputuskan bagi kes yang tiada bukti dan keterangan mencukupi.


“Namun selepas teliti semula dan menemui bukti baru, siasatan akan dijalankan semula,” kata Hamid.

Jelasnya, timbalan pendakwa raya pada kebiasaannya tidak akan mengambil tindakan lanjut sekiranya tiada bukti kukuh dan menggagalkan sabitan.

Namun, sekiranya ada bukti baru di kemudian hari yang meyakinkan, timbalan pendakwa raya akan mempertimbangkannya semula.

“Tiada had masa untuk siasatan, meskipun NFA kes masih boleh diteruskan,” katanya yang menambah siasatan mengikut Seksyen 506 Kanun Keseksaan masih dijalankan.

Lelaki berkenaan yang juga seorang pemuzik ditahan pada 16 Mei lalu, kerana didakwa menceroboh rumah bekas isterinya dan mengeluarkan ancaman bunuh.

Dalam kejadian itu, bapa kepada tiga anak itu juga didakwa memecahkan pintu hadapan rumah bekas isterinya sebelum berlaku pertelingkahan dan kekecohan.

The Star pada minggu lalu melaporkan bekas CEO syarikat telekomunikasi itu ditahan selepas didakwa mencabul anak gadisnya sendiri.

Lelaki tersebut dan bekas isterinya dilaporkan mendapat hak penjagaan bersama ke atas dua anak perempuan dan seorang anak lelaki mereka. – 28 Mei, 2019.


NAK MINTA

BANTUAN KJ KE?

DAH  TERLAMBAT

KJ DAH LARI

TAKUT MADEY

KAH KAH KAH
---------

IKUT KARAT ARAB


IKUT KARAT ARAB
TT...kau jangan kecik hati ler kat melayu yang bodoh bangang ni mentafsir surah dan ayat2 Quran yg suci tu...dia orang melayu bangang ni dia tafsir tangkap muat ikut otak karat melayu kayu jer dan dia orang suka nak samakan - Dara - Bidadari kat syurga sama dengan dara bini dia orang melayu kat dunia ni jugak..kahkahkah.
Hoii..melayu kayu...maksud ayat dan perkataan "Dara" kat Quran tu ialah bidadari di syurga itu anunya - sentiasa ketat selalu macam dara - walaupun disetubuhi beribu kalilaaa....bukan macam - Dara - bini orang melayu yang terjerit dan meraung nangis bila melayu sorongkan kote dia tu memula nak main tu dan pas tu dah beranak lubang puki tu dah longeh dah...kahkahkah... 
 tuhan maha pengasih dan penyayang dan tak kan berlaku zalim kejam ler kat bidadari syurga tu sampai terjerit berkali2 pecah Dara bila main tu..kakahkah.....Lawak gilerrr ler bila melayu tafsir Quran pakai otak karat melayu....kahkahkah...inilah akibatnya otak melayu jadi karat kalau puasa dan hari raya fitri 
on 
TAK MASUK AKAL
 ERTINYA NGOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 23/05/19

Malaysia


---------

FATIHAH

FATIHAH

Sejarawan Khoo Kay Kim meninggal dunia

TOKOH sejarawan negara Khoo Kay Kim meninggal dunia hari ini selepas jatuh sakit sejak beberapa bulan lalu, kata jurucakap keluarga.---------