Selasa, 17 Disember 2019

PERANGAI ABAM ?


PERANGAI ABAM
DAH BERUBAH  KE BELUM?
br />
------------

SAJE TANYA


SAJE TANYA

JANGAN MARAH------------

PALING CEKAi


PALING CEKAI
rm 300 ajerrr??? upah pembunuh upahan yg paling cikai sekali dlm sejarah sejak mlesia ditubuhkan. dasar gomen tipikal, semua mahu save, atau kalu boleh, mau free,, itupun mujur ada hari raya, kalau tidak,, mmg seposenpun azilah tak merasa 
kahkahkah,, 
on 
HANYA 
DAPAT 300 RINGGIT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 19:01

m


----------

PEMIMPIN ISLAM KINI DIKEPONG


SAPA VVIP

VERY VERY

ISLAMIC PERSONAzilah bertemu ‘VVIP’ di luar penjara - Shafee

PUTRAJAYA – Peguam terkenal, Tuan Haji  Muhammad Shafee Abdullah melahirkan rasa hairan bagaimanakah seseorang yang sudah dijatuhkan hukuman gantung boleh diberikan akses untuk bertemu seorang individu ternama ‘VVIP’ di luar penjara Kajang.

Banduan yang dimaksudkan oleh Shafee adalah bekas pegawai Unit Tindakan Khas (UTK), Azilah Hadri yang menunggu hukuman gantung selepas didapati membunuh wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu pada 2006.

Tuan Haji Shafee bagaimanapun berkata, maklumat itu tidak dapat disahkan olehnya sebaliknya dimaklumkan kepadanya oleh sumber yang boleh dipercayai.

“Pertemuan antara Azilah dan VVIP ini telah mengambil tempat pada awal Februari tahun ini. Bagaimanakah seorang banduan hukuman gantung boleh keluar dan bertemu VVIP ini di luar? Bagaimana ini berlaku?

“Tentunya saya tidak dapat sahkan maklumat ini tetapi pemberi maklumat yang boleh dipercayai. Pertemuan ini bukan dalam penjara sebaliknya luar penjara. Apabila seorang banduan yang sudah ditetapkan hukuman gantung, bagaimanakah dia boleh di bawa keluar begitu?

“Ini sudah melanggar undang-undang dan protokol. Saya sedang tunggu pengesahan rasmi ketika ini,” katanya kepada pemberita di sini.


ADA  KE ORANG

YANG LAGI

ISLAMIK DARI

NAJIB

DARI ANWAR

DI MALAYSIA INI

NAJIB BERI 

SALAM

PD KUBUR NABI

ANWAR KAWAN

IMAM KARDAWI

MUSTAHIL

ADA LAGI YANG LEBIH

ISLAMIC

DARI DUA

PEMIMPIN ISLAM

TERSOHOR INI
KAH KAH KAH
----------

SOALAN KURUN INI

SOALAN KURUN

INI?

APAKAH ANWAR

AKAN AMBIL

UJIAN POLIGRAF


Yusoff Rawther akan jalani ujian poligraf di Bukit Aman petang ini

KUALA LUMPUR – Bekas pembantu penyelidik Datuk Seri Anwar Ibrahim, Muhammad Yusoff Rawther akan hadir ke Bukit Aman hari ini untuk menjalani ujian poligraf dalam siasatan kes dakwaan dia dicabul pada Oktober lalu.

Perkara itu disahkan oleh peguamnya, Datuk Mohammed Haniff Kathri Abdulla ketika dihubungi MalaysiaGazette untuk pengesahan lanjut.

Haniff dalam pesanan WhatsApp kepada berkata:”Yes (Yusoff Rawther) will be there.”

Beliau merupakan peguam Yusoff yang baru-baru ini membuat satu akuan berkanun mendakwa berhadapan serangan seksual seorang pemimpin politik terkenal yang juga bekas majikannya tahun lalu.

Maklumat mengikut sumber polis mendakwa Yusoff akan hadir di Bukit Aman pukul 3 petang ini.


PATUTKAH

PEMIMPIN ISLAM

DIPAKSA GUNA

UJIAN POLIGRAF

ANWAR IBRAHIM

SEORANG ALIM

LAGI WARAK

ANWAR IMAM

SELALU BACA

KHUTUBAH

SUDAH CUKUP

DENGAN KATA2

ORANG BERIMAN

TAK PERLU

MESIN YAHUDI
KAH KAH KAH------------

HANYA DAPAT 300 RINGGIT


AZILAH

HANYA DAPAT

300 RIGGIT 
Lucu paling utama kah kah kah Najib beli jam setengah juta tinggal bini lawat mangsa banjir, kah kah kah rasa bersalah tapi rapi rapi UTK yang laksana tugas hapuskan musuh negara diberi duit Raya RM 300...
kahnkah kahn
malu malu malu 
syumul kah kah manapoooosss blawaka...mampooossss lawak kaj 
on 
IQRAK SD AZILAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 16:28

Hi------------

MANA MAT OVER ?


MANA ILANG

ROSYAM NOR
mana Mat Over...?.
mana Jamal ikan bakar..?
 mana dia org ni..tak back up najib ke..?..
elaun tak dapat dah ke..senyapp je.. 
on 
DUA PEMIMPIN 
ISLAM DIFITNAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 17:08

K
----------

BANGLA BERAK ATAS MUKA


BANGLA BERAK

ATAS MUKA 
Ini soalan paling cerdik Najib Tanya 
kah kah kah 
kenapa sekarang why me why now 
kah kah kah 
woit hang dah jatuh 
mesti Bangla berak 
atas Muka awak 
kah kah kah 
kuasa elek money Ada sorok
 kah kah kah 
on 
KENAPA 
SEKARANG ?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 16:30

Luc
-----------

TAK FAHAM
TAK

FAHAM
Ambil tindakan sesiapa bincang SD Azilah, kata peguam Razak Baginda


PEGUAM kepada Abdul Razak Baginda meminta peguam negara mengambil tindakan menghina mahkamah terhadap pihak yang mengeluarkan kenyataan berhubung akuan bersumpah (SD) Azilah Hadri, lapor Free Malaysia Today.

Perbincangan tentang kandungan akuan itu boleh menjejaskan prosiding satu lagi kes saman sivil yang difailkan oleh keluarga Altantuya Shaariibuu, kata Manjeet Singh Dhillon.

Azilah yang disabitkan bersalah membunuh Altantuya mendedahkan dalam satu akuan berkanun bertarikh 17 Oktober bahawa model Mongolia berkenaan ada hubungan dengan bekas pegawai khas Najib Razak itu.

Bekas polis komando itu turut mengakui bahawa Najib mengarahkan pembunuhan Altantuya pada 2006.

Azilah dan Sirul Azhar Umar disabitkan bersalah membunuh Altantuya dan dijatuhi hukuman mati oleh Mahkamah Persekutuan pada 2015.

Mahkamah Rayuan sebelum itu menolak sabitan Mahkamah Tinggi terhadap kedua-duanya atas tuduhan membunuh.

Dalam afidavit yang difailkan bersama dengan akuan bersumpah itu, Azilah berkata bukti dan fakta material disembunyikan ketika perbicaraan di Mahkamah Tinggi dan Mahkamah Rayuan.

Beliau mohon Mahkamah Persekutuan menyemak semula sabitan dan hukuman mati yang dijatuhi terhadapnya dan Sirul serta perbicaraan semula. – 17 Disember, 2019.


YANG INI 

GUA TAK FAHAM

LU UDAH ENTOT

LU UDAH GINTIL

KELENTIT DIA

LU SUDAH JILAT

KEMUDIAN

LU ARAH BUNUH

SEKARANG 

TAK BOLEH CAKAP

PASAI APA?

LU PANCUT

LU ENJOY

TAPI KAMI

NAK STIM

DENGAR CERITA

DILARANG

GOLO DEK EEH
KAH KAH KAH----------

TT BERKICAU

KICAU


9 others followed you
and 15 others Retweeted your Tweet
PEMIMPIN ISLAM DIFITNAH LAGI- Najib difitnah sebagai terlibat dalam kes bunuh Altantuya. Satu konspirasi jahat.Najib-alim warak syumul sembahyang tak tinggal malah pernah beri salam pd KUBUR NABI-mustahil terlibat dalam kes bunuh. Semua ini konspirasi Zionis Israel kah kah kah pic.twitter.com/9G7OyIZqRZ
and 34 others liked your Tweet
PEMIMPIN ISLAM DIFITNAH LAGI- Najib difitnah sebagai terlibat dalam kes bunuh Altantuya. Satu konspirasi jahat.Najib-alim warak syumul sembahyang tak tinggal malah pernah beri salam pd KUBUR NABI-mustahil terlibat dalam kes bunuh. Semua ini konspirasi Zionis Israel kah kah kah pic.twitter.com/9G7OyIZqRZ
and 37 others liked your Tweet
FOR DONKEY YEARS fellow Malaysian has been wondering why Sirul and Azilh terminated Altantuya. What did Altantuya do to infuriated these respectable polis officers? Today by the Grace of Guru Nanak - all have been answered thru the Statutory Declaration of AZILAH. pic.twitter.com/fDaLzQ3vq8
and 25 others Retweeted your Tweet
FOR DONKEY YEARS fellow Malaysian has been wondering why Sirul and Azilh terminated Altantuya. What did Altantuya do to infuriated these respectable polis officers? Today by the Grace of Guru Nanak - all have been answered thru the Statutory Declaration of AZILAH. pic.twitter.com/fDaLzQ3vq8-------------