Khamis, 20 Julai 2017

FAHAMI SEJARAH DARI LAGU INI


IRAMA & LAGU

KESEDARAN


NAJIB DIKEPONG DARI UNITED KINGDOMF.BOOK

SEKALI LAGI nama Malaysia begitu gah harum membusuk ke pelusuk dunia..
TAHNIAH NAJIB !!!.. Secara tak sedar 1MDB telah mempromosi nama Malaysia ke serata dunia. Busuk pon busuklah JANJI NEGARA AMAN..
Tak mustahil jika slps ini terkeluarlah dari mulut2 lebai & Umno katanya itu semua campur tangan asing.Mohd Tarmizi Mohd Rais Kenapa die xsebut nama??
Reply26 mins
Manage
Suara Rakyat Nama ahli parlimen tersebut adalah Welsh Ann Clwyd
Reply22 mins
Manage
Nicholas Chua Sampai hari kiamat pun tak akan kemuka usul 1MDB ke parliament, melainkan Umngok/B~End tumbang PRU14 ..
Reply
2
29 mins
Manage
Amer Mohamed Kat Malaysia je suci murni gebu. Kat luarnegara semua kena balun la..
Reply
1
24 mins
Manage
Rohani Seabit Ingat
Allah sedang melihat apa yang kamu kerjakan.
tanyalah ustaz2....
Reply8 mins
Manage
Mohd Bukhori Korang yg bawak berita tu kat luar kan
Reply23 mins
Manage
Zamuri Rosai Negara bukan Islam brskp lebh Professional ...

------------------

RANCANGAN TERATUR
STRATIJI


SATU PERSATU NEGARA 
MUNCUL 
UNTUK MEMERANGKAP
NAJIB

DIMULAI DENGAN AMERIKA
SINGAPURA
PERANCHIS
DAN HARI INI
UNITED KINGDOM

SEMUA DIATUR 
SATU PERSATU
SAPERTI ADA
PERANCANGAN RAPI

ATAU MEMANG
WUJUD 
SATU PERANCANGAN RAPI
UNTUK 
MENGEPONG & MENANGKAP
NAJIB

KITA TUNGGU
LANGKAH
SWITZERLAND
APA YANG
AKAN DILAKUKAN
OLEH KERAJAAN SWISS

TAHUN LALU 
PEGUAM NEGARA 
SWISS TELAH DATANG
KE KUALA LUMPUR
UNTUK MENCARI & MENGUMPUL
MAKLUMAT TENTANG 1MDB
TAPI 
TIDAK DAPAT BANTUAN

LALU PEGUAM NEGARA SWISS
MENCARI JALAN LAIN
MAKA
KITA LIHAT 
KITA TUNGGU
APA HASILNYA

JELAS NAJIB SEDANG DIKEPONG
JELAS AMERIKA MAHU NAJIB
DINYAH DARI BERKUASA
JELAS ADA PERANCANGAN RAPI

MAKA
SEMUA TERPULANG
 KEPADA KITA SEMUA
WARGA MALAYSIA
APA YANG BOLEH 
KITA LAKUKAN

MUSUH KEPADA MUSUH KITA
ADALAH KAWAN KITA

--------------

AMERIKA KEPONG NAJIB


AMERIKA

tahu that is conspiracy diatas nama humanity judges and justice but for what???new world order sunah dan fatwa pendita yahudi berhaluan kiri dan telah di perkenan Oleh majlis tertingi fahaman zionism . di Malaysia hijrah itu perlu hijrah politics itu perlu dlm suasana hijrah maka pemirentah perlu dihijrahkan menjadi pembangkang dan pembangkang perlu berhijrah membentuk Satu pakatan pemirentah membentuk kerajaan


BERKONPIRASI

 itu adalah Satu kitaran yang perlu berlaku walauapa Cara sekalipun ini karma kiamat pasti berlaku itu karma..itik bertelur ayampun Akan menetas itu karma..kerajaan barisan nasional ingin berkuasa Selama2nya it's bukan karma? mana ada kerajaan yang abadi didunia?iblis mungkin ada. 


KEPONG NAJIB

Doj telah mengemburkan Satu issue riba didalam 1mdb dan proxynya dan perlu disiasat dgn kadar segera menyembunyikan aib ini adalah Satu penistaan terhadap agama bangsa dan negara ada ketikanya yang jelek itu benar Dan disangka harum manis itu bernoda.will amarika tetap Amarika China tetap China.. bani 
on KITARAN SEJARAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:18 PM


---------------------------

KEPONGAN SAMPAI LAGI


BETUL TAK

APA GUA 

BILANG

SEKARANG

U.K PULAK

BUAT ONAR

KEPONG DAN

KACAU NAJIB
Ahli Parlimen British lancar usul 1MBD


ANGGOTA Parlimen United Kingdom (UK) melancarkan "Early Day Motion" (EDM) untuk membahaskan skandal 1Malaysia Development Bhd di Dewan Rakyat.

Menurut notis usul yang diterbitkan pada Rabu, EDM mengenai 1MDB diletakkan sebagai perkara No. 212 dan kini mempunyai satu penyokong.

EDM iaitu cadangan usul yang diserahkan tanpa sebarang tarikh ditetapkan, dibuat Ahli Parlimen Parti Buruh Welsh Ann Clwyd, yang mewakili Lembah Cynon.

"Dewan ini bimbang mengenai tuduhan penyalahgunaan bermilion dolar daripada 1MDB, sebuah firma pelaburan milik negara yang bertujuan mempromosikan pembangunan ekonomi di Malaysia, termasuk Perdana Menteri Malaysia Najib Razak," kata Clywd dalam EDM.

"EDM sedar penyiasatan berterusan di beberapa negara, termasuk Amerika Syarikat dan Switzerland dan menyatakan kenyataan Timbalan Pengarah FBI Andrew McCabe, berkaitan tindakan tunggal terbesar setakat ini oleh Inisiatif Aset Kleptokrasi Jabatan Kehakiman AS, yang rakyat Malaysia ditipu dalam skala cukup besar.

"EDM ingin membangkitkan sekatan berterusan terhadap kebebasan bersuara dan persatuan di Malaysia, serta penyalahgunaan Akta Hasutan, yang disasarkan terutamanya kepada pengkritik kerajaan, termasuk ahli politik pembangkang dan ahli Parlimen, seperti Anwar Ibrahim, yang dipenjarakan berikutan prosiding undang-undang jauh daripada piawaian antarabangsa, dan Ahli Parlimen Rafizi Ramli.

"Ia juga menggesa kerajaan Malaysia untuk membenarkan pemerhati antarabangsa, termasuk dari pelbagai negara Komanwel, pada pilihan raya umum akan datang, bagi menunjukkan komitmennya terhadap pilihan raya yang bebas dan adil, terutamanya memandangkan Malaysia akan mempengerusikan mesyuarat Komanwel pada 2020."

EDM itu juga mendesak Malaysia untuk memastikan dakwaan penyalahgunaan dana daripada negara itu yang digunakan untuk membeli aset di UK disiasat dengan terperinci.

Jabatan Kehakiman (DoJ) Amerika Syarikat (AS) memfailkan saman untuk menyita penthouse, bangunan pejabat dan pangsapuri di Stratton Street di London pada 7 Jun.

DoJ berkata ahli perniagaan Malaysia Low Taek Jho atau Jho Low membiayai pembelian itu bernilai kira-kira £77 juta (RM416 juta) daripada wang yang didakwa diselewengkan daripada 1MDB.

Pejabat di Mayfair yang dibeli pada harga £42 juta pada 2014 ialah ibu pejabat Myla, syarikat pakaian dalam British yang dimiliki Jho Low, kata DoJ.

DoJ juga memfailkan saman pada Julai 2016 memohon untuk menyita aset bernilai kira-kira AS$1 bilion (RM4.4 bilion) termasuk hasil karya seni dan hartanah di New York dan Los Angeles – yang dibeli dengan wang didakwa dicuri daripada 1MDB.

EDM ialah usul yang dibentangkan untuk dibahaskan di Dewan Rakyat Britain di mana tiada hari ditetapkan. Memandangkan tidak ada masa yang dikhususkan untuk EDM, terlalu sedikit usulnya yang dibahaskan.

Menurut laman web Parlimen UK, EDM sering digunakan untuk merekodkan pandangan individu ahli Parlimen atau bagi menarik perhatian kepada acara atau kempen tertentu dengan topik EDM sangat luas.

Dengan menarik tandatangan ahli Parlimen lain, ia boleh digunakan untuk menunjukkan tahap sokongan ahli Parlimen terhadap tujuan atau pandangan tertentu.

Dewan Rakyat UK mempunyai 650 wakil rakyat. Persidangan pertama Parlimen sejak pilihan raya diadakan pada 8 Jun dan 22 Jun. Ia dijadualkan tamat hari ini. – 20 Julai, 2017.

LANGKAH

DARI UK

INI PASTI

ARAHAN USA

CILAKA KAU

AMERIKA

CILAKA KAU

U.KINGDOM

KACAU NAJIB

PEMIMPIN

ISLAM SUCI

SATAY BABI

KAU USA

SATAY BABI

KAU LONDON

---------------------