Sabtu, 29 Oktober 2016

SIAPA DIA?

JUMPA KE KEDAI
TTiiiiii, anak sapa yg lawa comey lote jadi model topi tuuu?? Dah kawin atau belum? Dah ada pakwe atau gagalis? Kau ada nombor telefon dia tak? Kau kasi email pun boleh.. ID utk facebook atau instagram pun ok jugak. Pleaseeee. on PENYANGAK JENIS EEE
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 6:09 PM-------------

HALAL JADI HARAM
HARAM JADI HALAL
halal tu, tiga benda saja: pertama, memudaratkan diri sendiri, kedua, memudaratkan keluarga sendiri, ketiga, memudaratkan masyarakat sendiri. siapa yang ajar? 

dari budaya kafir, luar Mesia! (berpuloh tahun dahulu!!!!!) Malangnya, di Mesia, yang HARAM berukar HALAL, yang HALAL bertukar HARAM??? Pelik tapi benar! on HALAL JAKIM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:19 PM
------------

HARI BERTANIMARI BELAJAR

pak tani adalah sosok
 yang hidup 
dengan bercucuk tanam

petanian ialah 
industri cucuk tanam

bertani ialah pada hari ini
hari dewali
 


-----------

KERENAH EEE LAGI

JUMPA EEE

JUMPA EELAR

KETUK DUA2

SEKALI


f.b

Dalam kumpulan gangster pun ada sumpah simpan rahsia, ahli yang membocorkan rahsia akan menerima hukuman. Tetapi kepada kita, yang membocorkan rahsia itulah yang patut diberi penghargaan.

Azeez Rahim berkata Muhyiddin dan Husini mungkin kebal di dalam Dewan, tetapi mereka mungkin mungkir Akta Rahsia Rasmi dan Akta Hasutan
KUALA LUMPUR: Ahli Parlimen Umno,  Abdul Azeez Abdul Rahim hari ini mempertikaikan dua bekas menteri yang membangkitkan isu 1Malaysia Development Berhad dalam perbahasan Bajet 2017.
Dalam ucapan bahasnya, Azeez (BN-Baling) mempertikaikan mengapa bekas timbalan perdana menteri Muhyiddin Yassin (PPBM-Pagoh) dan bekas menteri kewangan II Ahmad Husni Hanadzlah (Umno-Tambun) tiba-tiba prihatin akan perkara berkaitan 1MDB.
Beliau mengingatkan kedua mereka akan sumpah kerahsiaan yang mereka ikrarkan semasa menjawat portfolio kementerian masing-masing.
“Sebelum ini kamu pertahan 1MDB, sekarang kamu persoalkan? Kamu yang sepatutnya menjawab

----------------