Isnin, 16 September 2019

BUKAN USTAD TAPI RETARD


BUKAN

USTARD

TAPI

RETARD


Nur Amalina Che Bakri

Selepas menamatkan pengajian di University of Edinburgh pada Julai 2013, beliau telah melanjutkan pengajian dalam Masters of Philosophy (MPhil) in Translational Medicine and Therapeutics (TMAT) di University of Cambridge dan menjalani latihan sebagai doktor junior di Hospital Universiti Cambridge selama 2 tahun sebelum memulakan latihan sebagai seorang doktor pakar bedah kelak. Beliau juga memaklumkan bahawa beliau memerlukan sekurang-kurangnya 6-7 tahun untuk menjadi seorang doktor pakar bedah dalam bidang kanser payudara dan onkoplastik. Nur Amalina telah menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Kelas Pertama pada pertengahan 2015.

Seterusnya, beliau telah meneruskan pengajian di Imperial College London pada Ogos 2015 untuk menjadi seorang doktor pakar bedah dan felo akademik klinikal di bawah naungan NHS Healthcare Trust. Beliau terlibat dalam pengkhususan payudara, plastik dan pembedahan awam dan telah berkhidmat di Hospital St Mary, Hospital Chelsea & Westminster dan Hospital Charing Cross.


---------

JAM 8 MALAM MALAYSIAMINYAK MENTAH

NAIK HARGA


-------

TERKINI TER NOWW

DENGAR 
APA PENJELASAN
MUHAMMAD AL-BUKHAITI
PEMIMPIN GERILA HOUTHI
KHALAS

---------

BENCI PADA RAJA SAUDI


BENCI PADA

RAJA SAUDI
hisham rais ni kafir sebab tu sokong pengganas Syiah (houthi) yang dibiaya Iran.. hari tu houthi tembak missile ke bandar di Saudi.. tempat orang awam.. tapi bagi Hishamuddin Rais tu tak apa.. sebab orang awam tu Sunni.
 Betapa Hisham Rais ni 
benci dengan Islam Sunni 
on 
KEJAYAAN 
PERANG GERILA
Publish | Delete | Spam
Ketua Pengarang
on 16/09/19

Dlu


------------

LEDAKAN GERILA HOUTHI
LEDAKAN 

GERILA HOUTHI

kalau kau ingat benda ni akan menaikan harga minyak kau silap... harga Brent hari ni didagangkan $69 setong.. naik dalam $9 ... tapi dalam beberapa jam je.. lepas tu mula jatuh balik... kau google dulu US Strategic Petroleum Reserve.. presiden US dah authorize supaya rizab petroleum tu digunakan untuk pastikan harga minyak jatuh... US dah cakap “kami akan banjirkan dunia dengan minyak” .. 

Top stories


pengeluaran minyak OPEC dah berkurang.. 
tapi harga minyak masih rendah... sebab US tambah pengeluaran... harga minyak murah sebab berlaku lambakan minyak dari US.. 
US tak nak minyak mahal.. dia tak nak negara seperti Iran dan Venezuela jadi kaya raya. 
kah kah kah! 
on 
BERITA BAIK
Publish | Delete | Spam
Ketua Pengarang
on 16/09/19

hisham
----------

GULAI STUPID BOYGULAI KAWAH

STUPID BOY
Udah bersanding ngan kenduri gulai Kawah seketul kbau pendek. Bila pulak nak timbulnya anak ikan? Stupid boy pun dah bersuara setelah sekian lama berbisul, Oops sori Berbisu. 
on 
GULAI BABI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 16/09/19

Hah


----------

IRAN BERSEDIA
IRAN

SIAP

SEDIA

Pada hujung minggu, seorang komander kanan dari Pengawal Revolusi Iran memberi amaran bahawa republik Islam bersedia untuk perang "penuh".

"Semua orang perlu tahu bahawa semua pangkalan Amerika dan pengangkut pesawat mereka dalam jarak sejauh 2,000km di sekitar Iran berada dalam julat peluru berpandu kami," ketua pasukan angkasa Aeroangkasa Revolusioner Corp, Amirali Hajizadeh, dipetik sebagai berkata oleh agensi berita Tasnim separa rasmi.


KITA

NANTI

DAN

LIHAT

------------