Isnin, 11 Disember 2017

BUKAN MAMAK PENANG


INDIA SEJATI
ts irwan siregar asal org perak. membesar di kelantan. nama asal segaran. bangsa india. masuk islam. kemudian kahwin melayu. bukan mamak penang. india sejati. on 
MEEELAYU PENANG
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 12/11/17

-------------------

MARI BERSAMA

ANAK 

SEMUA

BANGSA

BANGSA

SEMUA 

AGAMA

MARI

BERSAMA

SOKONG

RAKYAT

PALESTIN
----------------

PERJUANGAN PEMBEBASAN


PALESTIN

BUKAN

AGENDA

AGAMA

RAKYAT 

PALESTIN

BERJUANG

MENUNTUT

HAK

BUMI 

MEREKA

YG DIJAJAH

OLEH

ZIONIS 

ISRAEL

------------------

DEMO JUMAAT INI JAM 2 PETANG


DEMO

JUMAAT

15/12/17

JAM 2 PTG

DEPAN

KEDUTAAN 

AMERIKA

SOKONG

PALESTIN

ANAK SEMUA

BANGSA

BANGSA 

SEMUA

AGAMA

TURUN

TURUN

TURUN


-------------------

TENGKU FRAUD BERTITAH LAGIHEBAT KUASA

GEREMBOLAN

KETUANAN MELAYU

DI AKHIRAT PUN

BOLEH DAKWA

Ku Nan: Kita akan dakwa wartawan di akhirat
Media yang didakwa memutar-belitkan ucapan pemimpin kerajaan akan dipertanggungjawabkan di hadapan Allah di akhirat kelak, kata Menteri Wilayah Persekutuan Tuan Haji  Tengku Fraud Adnan  Mansor hari ini.
Bercakap kepada media di Kuala Lumpur hari ini Tengku  Fraud Adnan berkata setiap wartawan perlu bertanggungjawab atas setiap laporan yang mereka buat.
Namun katanya masih ada kenyataan dibuat pemimpin kerajaan dilaporkan secara salah dan mendapat kecaman, terutama daripada pembangkang seolah-olah semua yang dilakukan kerajaan adalah tidak betul.


Read more at https://www.malaysiakini.com/news/405085#zpMTvWXxsAquqpzD.99
INI SABDA

TENGKU FRAUD

KAH KAH KAHTENGKU FRAUD

Siapa Tengku Adnan Ini?

Adnan dilahirkan di negeri Melaka (asalnya dari Pahang) pada 20.12.1950 pada jam 6.10 pagi dengan surat pendaftaran lahirnya bernombor 100502. Ketika beliau dilahirkan, namanya ialah Adnan bin Mansor. Pada 20.12.1962, ketika beliau berusia 12 tahun, Adnan mulai memiliki kad pengenalan bernombor 4079409 atas nama Adnan bin Mansor juga seperti yang terdapat dalam surat beranak. 

Sekali lagi beliau menukar kad pengenalan bagi memenuhi kehendak undang-undang pada 3.3.1969 ketika beliau berusia 18 tahun, namanya masih lagi kekal dengan nama Adnan bin Mansor.

Tetapi, pada 3.10.1972, Adnan telah mengubah namanya menjadi Tengku Adnan bin Tengku Mansor. Beliau juga telah mengubah nama bapanya dari nama asal Mansor bin Haji Baba kepada Tengku Mansor bin Tengku Haji Baba. Dengan akuan bersumpahnya, beliau membuat perakuan bahawa beliau berasal dari Keluarga DiRaja Melaka. Keluarga beliau menurut katanya berasal dari keluarga beraja.Keluarganya adalah keturunan ke 3 daripada golongan Kerabat DiRaja Melaka.

Pada hari yang sama (3.10.1972), Adnan mendapat kad pengenalan yang baru di mana di atas kad pengenalan baru itu tertara nama ‘Tengku Adnan bin Tengku Mansor’. Lebih kurang 2 tahun kemudian, 2.4.1974, bapanya juga mendapat kad pengenalan baru dengan nama baru Tengku Mohammed Mansor bin Tengku Haji Baba dengan identiti kad pengenalan baru bernombor 3983336

Begitulah dengan mudahnya Adnan menukar identitinya dari orang biasa berpindah ke identiti baru-seorang berketurunan kesultanan Melaka yang hilang telah takhta akibat kezaliman terhadap rakyat. Adnan Tengku celup. Bukan Tengku asal dan tulin. Sesiapa sahaja di Malasia ini boleh menukar identiti dengan mudah termasuk untuk mendapatkan kad pengenalan seperti yang diperolehi rakyat asing dengan satu syarat memberi undi kepada UMNO/BN.

Kesultanan Melaka amat hebat di abad ke 15, Melaka menjadi tumpuan seluruh dunia yang mahu menjalinkan hubungan diplomatik dengannya. Disebabkan Raja-rajanya yang memerintah secara zalim mengikut hawa nafsu, maka Allah s.w.t t telah menghantarkan bala tentera dari luar (Portugal dan Inggeris) meruntuhkan kesultanan Melaka sehingga ke hari ini, Melaka tidak beraja. Jadi, tidak hairanlah sesiapa sahaja yang mengikuti perjalanan hidup Adnan ini penuh dengan mistri.


------------------------

BOIKOT MEK DOGALMEK DOGAL
 TT, kalau nak boikot, sanggupkah kita pakai cawat dan duduk dalam gua batu atau atas pokok? kesemuanya ada kepentingan Israel? so macam mana? on BOIKOT ISRAEL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/11/17
---------------------

MEEELAYU PENANGMEEELAYU 

PENANG
Ini MEEELAYU la TT. Meeelayu ada berbagai flavour dan spesis. Ini hitam legam ni, mmg Meeelayu Penang mali boh. on 
DAH LAMA NAK TANYA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/9/17


--------------------

DALAM MASA LIMA TAHUN


DALAM MASA

LIMA TAHUN

JIKA NAJIB

TIDAK DINYAH

MAKA

TANAH MELAYU

AKAN TERGADI

KEPADA

CHINA MERAH


---------------

YA AMPOON SULTAN MELAKA

YA AMPOOON

YA MAULANA

Raja-Raja Melayu dukacita dengan Dr Mahathir, kata Sultan Selangor


Raja-Raja Melayu dukacita dengan Dr Mahathir, kata Sultan Selangor.

BETUL KE?

DUKACITA?

KAH KAH KAH

ROYAK SIKIT

RAJA MELAYU 

YANG MANA?

KAH KAH KAH

RAJAGOPAL

DAN RAJALINGAM

TURUT SAMA

DUKACITA TAK?

BAGAIAMAN

DENGAN 

PEMEGANG

MOHOR BOTOL

BESAR?

DAN SULTAN

MELAKEEEE?

APAKAH BAGINDA

MURKA SAMA

KAH KAH KAH

-------------------

BILA UMNO REKRUT ALLAHKAMI SOKONG

TUAN  HAJI

HIDUP TUAN AJI

TAPI ....TUAN AJI

KAH KAH KAH


Allah yang tetapkan harga barang, kata menteri Umno

AHLI Majlis Tertinggi Umno  Tuan Haji Hamzah Zainuddin berkata pemimpin Umno mengikut tuntutan junjungan besar umat Islam, Nabi Muhammad agar tidak mencampuri hak pasaran bebas berhubung ketetapan harga barang.

Hamzah membangkitkan perkara tersebut untuk mempertahankan tindakan kerajaan dalam menangani kenaikan harga barangan keperluan pengguna yang akan menjadi antara isu utama dalam pilihan raya umum akan datang.

Beliau memetik sepotong hadis Riwayat Abu Dawud berhubung rayuan oleh pengikut baginda ketika itu agar Nabi menetapkan harga barangan di Madinah.

“Jawab Baginda, 'Allah, Dialah yang menetapkan harga itu. Dialah Allah yang melapangkan, Dialah Allah yang menyempitkan, Dialah Allah yang memberi rezeki. 

BILA UMNO

REKRUT ALLAH

TANAH MELAYU

TERGADAI PADA

CHINA MERAH

INI BUKAN 

DITENTUKAN OLEH

ALLAH  

TANAH MELAYU

TERGADAI

KERANA HUTANG

1MDB NAJIB

KAH KAH KAH

-----------------

NAHIB GADAI TANAH MELAYUDALAM 

HIMPUNAN AGONG

NAJIB TIBAI

CHINA DAP

TAPI

TIDAK KAH

AHLI PARTI

KETUANAN MELAYU

SEDAR YANG

NAJIB SEDANG

GADAI 

TANAH MELAYU

KEPADA 

CHINA MERAH


--------------------

BOIKOT ISRAEL

WARGA DUNIA

MULA BOIKOT

SYARIKAT 

PRO ISRAEL

PRO  ZIONIS

McDonald's kecewa diboikot kerana Trump
Pihaknya juga bertegas akan mengambil tindakan ke atas mana-mana pihak yang membuat fitnah ke atas Mac’Donalds.

“Kami menganggap tuduhan sedemikian sebagai fitnah dan tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan terhadap mana-mana pihak yang tidak bertanggungjawab, yang terus menyebarkan pembohongan melalui platform media sosial dan saluran-saluran lain,” katanya lagi


ADAKAH INI

SATU ANCAMAN

BAGAIMANA

DENGAN

GERAKAN 

ANTI ZIONIS

GLOBAL

YANG SENARAI

MEKDOGAL

SEBAGAI

PRO ISRAEL?

PRO ZIONIS?

INI JELAS

DALAM POSTER

GERAKAN

ANTI ZIONIS

--------------------

KELENTIT KERING
PULANGKAN 

JANGAN TAK

PULANGKAN

KAH KAH KAH

PINGAT NI APA?
Dr Mahathir pulang pingat Sultan Selangor
DR Mahathir Mohamad sudah mengembalikan dua pingat yang diterimanya daripada Sultan Selangor, termasuk satu darjah kebesaran tertinggi negeri itu,   kata sumber.

Kedua-dua pingat itu dipulangkan pada petang Khamis dan diserahkan kepada seorang pegawai kanan di pejabat Sultan Selangor di Istana Bukit Kayangan di Shah Alam, kata seorang sumber.


PINGAT INI

TEMPE GORENG 

ATAU

KELENTIT KERING

KAH KAH KAH

POOORAAAAH----------------------

MINAH INI CAKAP BETUL


MINAH INI 

CAKAP BETUL
minah ni ckap betul..antara jasa mamak kuti anak keling anak kitol mandeliar bernama mahatir ini adalah menyelamatkan umno dari diistiharkan pertubuhan haram..kerana jasa madey ini la maka para dedakian bole berancuk dan bergelumang dgn taik, peluk dan kencing rakyat2..
bukan onn yg selamatkan umno, bukan pak lah yg selamatkan umno..umno baru ciptaan madey dan anak jawa anak aceh bernama zahid komidi berdiri megah berkomidi bermaharaja lawak..dasar orang tak kenang tong taik..tanpa madey, PAu arini adalah pau masam semasam pau bik mama..tak cya tanya lelaki macho bernama najib..satu dunia berfront line dgn madey utk jatuhkan najib anak razak.. on 
MAKIN RAMAI BANGUN MELAWAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/8/17
-----------------------

MELAYU KETUANAN KELINGMELAYU

KETUANAN KELING

Malayu lah bodoh kasi dia taraf melayu.....melayu memang bani bodoh..terutama oghang n9.... on DAH LAMA NAK TANYA
sarigege
on 12/10/17
nie melayu jgk la bro .. inilah melayu ketuanan keling iaitu spesis kembar dari melayu ketuanan sunnah al-rasuahi yg jgk berkembar-kembar dgn melayu ketuanan boooolamak ... on 
DAH LAMA NAK TANYA
noname
on 12/9/17
--------------