Jumaat, 4 April 2014

MARI TEKA TEKIKOMENTAR TUKAR TIUB
tidak ada jalan lain
melainkan gunakn kondom
sex itu adalah nikmat


 • Bayi ditemui dalam tong sampahBernama | 10:14AM Apr 4
  Bayi dianggar berusia lebih seminggu itu ditemui oleh orang awam  di Lorong Lebuh Pulau Pinang 2 Off Jalan Meru di Klang semalam.

WOIT
mari teka 
bayi siapa ini?

bayi india?
bayi china?
bayi ghurkha?
bayi jerman?
bayi jepun?

bayi hindu
bayi kristian
bayi nasrani
bayi marxis?
aayi yahudi?

ATAU

bayi anak melayu
yang dibodohkan oleh

parti ketuanan melayu


----------

BUAH MANGGIS PULAK
MH370: Manggis misteri bukan dari Muar: FAMA

Johor Bahru: Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) Johor menjelaskan manggis yang dibawa ke China menerusi pesawat MH370 tidak mungkin dihasilkan dari daerah Muar. 

Pengarah FAMA Johor, Faridul Atrash Md Mokri, berkata mengikut rekod, tiada dusun di Johor yang menghasilkan manggis ketika ini kerana musim buah itu mulai Jun ini


 KAH KAH KAH
buah manggis?
kah kah kah

bahaya?
kah kah kah

apa kargo misteri itu?

ini tanda tanya

---------

AL-FATIHAH UNTUK KAWAN

AL-FATIHAH
dari tim tukar tiub


Sad to hear that Bernard Khoo aka Zorro passed away.

We had a good time during Hulu Selangor by-election with Tukar Tiub Ginie Lim and Topeng Perak Unmasked I#RIP
 — at Masjid Bayan Baru.
Like ·  · Stop Notifications · Share
SELAMAT JALAN
AU REVOIR MON AMI
---------

BERITA DARI LONDON
BERI TAKLIMAT 
DI PARLIMEN UK

KHAMIS PETANG
adam adli aktivsi pelajar
sadikin omar dari suara keadilan
hishamuddin rais 
telah memberi taklimat dan berbincang dengan
yang berhormat  tom greatrex
menteri bayangan tenaga
dari parti buruh
di portcullis house
sebelah parlimen

AJENDA YANG DIBINCANG
1- akta hasutan
2- tahahan tanpa bicara
3- penipuan dlam pru13
4- penipuan yang dirancang oleh spr dengan persempadan semula

perbincanga selama 58 minit ini
berjalan dengan lancar
dan disalor humour

NOTA:
yb tom greatrex ini
mula kenal dengan malaysia
apabila dia berbulan madu di langkawi
di pangkor dan di kuala lumpur

----------

SIAPA DIA ISKANDAR KUTTY

KOMENTAR TUKAR TIUB

dari awal lagi
dari tahun 1998 lagi
hishamuddin rais telah mengatakan
bahawa sesiapa 
yang tidak mengakui asal usulnya
tidak mengakui darah keturunannya
tidak mengaku bangsa asalnya
adalah sosok sewel

jika sosok ini menjadi pemimpim
maka ianya amat merbahaya
sosok ini membawa bahaya

keyataan ini menjadi saheh
menjadi tepat
menjadi benar
dalam kes 
anak lelaki iskandar kutty

tahukah pembaca bahawa
isteri hitler 
yang bernama eva braun
ialah seorang yahudi
walhal hitler berkempen anti yahudi?

tahukah  pembaca bahawa
mahathir anak lelaki iskandar kuttty
berasal dari kerala india?
tetapi sibuk menyamar sebagai melayu?

KENAPA TAK ADA KESAH
SEBELAH  ISKANDAR KUTTY
kita hanya baca 
kita hanya lihat
berita dan gambar
tentang keluarga sebelah isteri
anak lelaki iskandar kutty
tidak pernah tahu
tidak pernah lihat
siapa sebenarnya ketururnan
iskandar kutty

kenapa nama iskandar kutty
dilupuskan?


Memali: Mahathir ada di Kuala Lumpur dengar taklimat bersama pemangku KPN, kata Musa

Bekas TimbalanPerdana Menteri, Musa Hitam (gambar) berkata beliau dan pemangku ketua polis negara pada masa itu memberikan taklimat kepada  MahathirMohamad yang menjadi perdana menteri ketika itu pada hari kejadian Memali, 19 November 1985.


Dalam pertemuan itu, beliau memohon Mahathir menangguhkan program lawatan ke China atas tiga sebab:
1. Peristiwa ini berlaku di Kedah; negeri perdana menteri sendiri.
2. Peristiwa ini melibatkan orang Melayu beragama Islam.
3. Dengan menangguhkan lawatan ke China, Dr Mahathir menunjukkan beliau mengutamakan dan mengambil berat terhadap peristiwa yang berlaku di dalam negeri.

WOIT

kah kah kah
bani ketuanan melayu
kena tipu lagi

kah kah kah

-------

ADA KARGO M ISTERI PULAK?

MH370 ; MANGSA KUASA BESAR. NAJIB KAMI TAHU KAMU TERHIMPIT

Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) dengan ini merakamkan setinggi tinggi simpati dengan semua pihak yang terlibat khususnya anggota keluarga penumpang dan krew MH370 yang tidak diketahui nasib sehingga kini.

Peristiwa kehilangan MH370 ini merupakan satu tragedi amat malang. Sejak dari awal ia telah mendedahkan banyak kelemahan pentadbiran, pertahanan negara.


 • Pasport palsu
  • sehingga hari ini tidak terjawab persoalan bagaimana secara mudah warga negara asing memasuki negara ini dan keluar semula dengan identiti palsu. Longgarnya keselamatan negara ini ?
  • dari segi jumlah penumpang kapal yang menggunakan identiti palsu juga tidak jelas Polis dan DCA sendiri 'bertengkar' dalam media. Ini mengingatkan kita dengan kes pembunuhan wanita Monggolia yang terkait dengan skandal pembelian Kapal Selam negara yang ketika perbicaraan kes pembunuhanya , rekod kemasukan wanita itu didapati hilang .
 • Kapal Selam tidak berkemampuan
  • Apabila kes ini muncul beberapa negara menghantar kapal selam untuk operasi SAR. Saya (dan juga beberapa pimpinan politik seperti YB Lim Kit Siang) telah membangkitkan persoalan kenapa tidak digunakan kapal selam negara yang dibeli dengan harga amat tidak munasabah tingginya. Menteri telah menjawab Scorpene milik negara tidak sesuai untuk operasi SAR. 
  • Operasi menggunakan kapal selam bukan operasi Search and Rescue, sebaliknya cuma Search sahaja adakah kapal selam kita tidak memiliki sistem sonar yang kebanyakan bot nelayan laut dalam juga miliki sistem tersebut. Kedua yang lebih penting ialah kapal selam yang dibeli dengan begitu mahal untuk menghalalkan pembelianya sumber pihak TLDM sendiri dipetik menyebut akan turut digunakan untuk SAR (rujuk AFP 3 Sept. 2009) sila klik http://chegubard.blogspot.com/2014/03/kenyataan-media-12-mac-2014-mh370.html . Maknanya semua kenyataan ketika pembelian hanya untuk menghalalkan Malaysia membazir dan menutup skandal rasuah ketika itu.

 • sistem radar lemah
  • sistem pertahanan negara begitu lemah, kebocoran melalui sempadan darat, sempadan air malah sempadan udara sekali pun. MH370 telah membuat pusingan di udara dan melintasi Malaysia semula, malangnya Malaysia memerlukan beberapa hari bagi menganalisis data radar tersebut sebelum bertindak. Ini amat memalukan.
  • Malah kita kelihatan amat lemah bergantung dengan data dan carian perbagai pihak.
 • Kenyataan Menteri berbelit - belit dan berpusing pusing
  • dari kenyataan Perdana Menteri Malaysia kepada kenyataan sepupunya yang merupakan Pemangku Menteri Pengangkutan tidak pernah konsisten dan menunjukkan kelemahan pentadbiran Malaysia. Itu belum mengambil kira Timbalan Menteri Pertahanan yang amat memalukan negara.
  • Malah kenyataan media yang diransang oleh sumber dalaman penguasa juga telah cuba mengalihkan isu kononya ia akibat dan angkara krew sehingga menimbulkan fitnah dasyat yang tak tertanggung oleh waris mangsa.

Apa sebenarnya berlaku ?

Amat simpati dengan keluarga mangsa dan gusar dengan imej serta aspek keselamatan negara, maka dengan ini SAMM mendesak Najib untuk menjadi lebih tegas.

 • telah menjadi rahsia terbuka mengenai wujudnya satu 'kargo' misteri yang dikatakan transit dan dinaikkan dalam penerbangan tersebut. Maka pihak berkuasa harus tampil memberikan penjelasan mengenainya ? Bagaimana pula jika ada saksi yang melihat antara muatan pesawat itu mendapat pengiring keselamatan sebelum diterbangkan ?
 • Apabila pihak SAMM cuba menghubungi pihak - pihak yang terbabit menguruskan penerbangan khususnya kargo tersebut respon yang diperolehi ialah semua tidak berani bercakap apa - apa mengenai penerbangan tersebut. Kunci Mulut ini jelas berlaku selepas proses menahan siasat mereka yang terlibat dan Mengapa semua data mengenai penerbangan iaitu mengenai penumpang dan muatan dihilangkan dalam sistem. Melalui carian SAMM sumber dalaman memaklumkan bukan sahaja dalam sistem tetapi data bercetak juga semuanya telah dibawa pergi tanpa ada salinan yang tinggal. Manifest dan load-sheet untuk penerbangan tersebut dihilangkan ! Mengapa ini berlaku dan apa yang cuba diselindungkan ?

Semua ini menguatkan kepercayaan bahawa ini ialah permainan kuasa besar dunia dan semua penumpang serta anak kapal menjadi mangsanya.

Kepada Najib kami tahu kamu juga tersepit tetapi ini berlaku kerana ia berpunca dari kelemahan pentadbiran sendiri. Ingatkah kita cerita agen CIA dalam pejabat Peguam Negara yang cuba disapu dibawah karpet ? Malaysia menjadi lemah kerana kita dihimpit, diugut kiri dan kanan. Malah watak utama negara yang punya kes bunuh juga pernah diugut sehingga tanah negara terpaksa diserahkan pada jiran.

Amat lemah, Malaysia hanya mencari mengikut cakap - cakap negara lain. Bayangkan ketika radar Malaysia sudah mengesan pusingan pesawat tersebut tetapi beberapa hari awal kita membuang masa mencari di Teluk Siam, sedangkan kita tahu ia sudah melintasi negara semula.

Persoalanya adakah kita lemah atau Najib sedang dihimpit permainan politik kuasa besar dunia ?

Najib, ketahuilah kamu bahawa China sedang marah bukan sahaja kerana kehilangan warganya tetapi kehilangan sesuatu yang bernilai buat negaranya. Kuasa besar ekonomi ini boleh menghimpit negara kerana kelemahan kamu mengendalikan isu ini. Najib, kamu tidak perlu berselindung. Bercakap benarlah dihadapan rakyat. Tidak perlu kamu membaca skrip tulisan pihak lain seperti 'ia berakhir di Lautan Hindi' dan kemudian cuba dimanipulasi oleh sepupu kamu dengan mengatakan "PM tak sebut pesawat terhempas".

Percayalah akibatnya nanti tidak terjangkau oleh pemikiran kamu, Malaysia bakal hilang syarikat penerbangan kerana saman dari seluruh dunia, negara bakal menerima tekanan hebat dari perbagai segi.

Najib, kami sayangkan negara ini. Kami tahu kamu terhimpit dan tampillah dengan bercakap terus terang kepada rakyat. Kuasa besar mana pun kami akan bersedia berdepan tetapi kamu perlu beritahu perkara sebenar kepada rakyat atau kamu selesa menjadi memainkan peranan selaku watak boneka lemah semata - mata.


Sekian


--------

LETIH JADI MELAYU
BAGAIMANA DENGAN
MEEELAYU INI?
kah kah kah


ISMA: Lucut kerakyatan pengkritik MH370

NGO Ikatan Muslimin Malaysia (ISMA) menggesa kerajaan melucutkan kerakyatan mereka yang mengambil kesempatan memburukkan Malaysia kepada orang luar sewaktu negara menguruskan tragedi kehilangan pesawat MH370.

Naib Presiden ISMA, Abdul Rahman Mt Dali berkata golongan itu termasuklah mereka yang didakwanya tidak "sekapal" dengan kerajaan sekarang dan media yang tidak 'mesra' kerajaan, termasuk Malaysiakini.
KAH KAH KAH


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
woit... SETUJU.... kah kah kah..
kah kah kah..CABUT CEPAT CEPAT...kah kah kah
kah kah kah.... RAMAI DAH LETIH JADI BUMIPUTERA...kah kah kah..
kah kah kah.. RAMAI DAH LETIH JADI MELAYU... kah kah kah..
kah kah kah..CABUT KERAKYATAN  SEGERA... kah kah kah
kah kah kah...TERUS JADI WARGA SWEDEN.. kah kah..
kah kah kah...MINAH CUN SWEDEN MENUNGU..kah kah kah
kah kah kah... BOSAN JADI MELAYU... kah kah kah..
kah kah kah...HINA JADI MELAYU... kah kah kah...
kah kah...BELI RUMAH NAK MURAH..kah kah kah..
kah kah kah..MASUK UNIVERSITI PAKAI KOUTA.. kah kah kah...
kah kah kah..BUKAN KERANA BIJAK...kah kah kah..


---------

PERSATUAN KAKAK DAN MAK CIKEmpat NGO kecam CNN, Fox News

KUALA LUMPUR 3 April - Tindakan stesen televisyen antarabangsa, CNN dan Fox News yang terus membuat pelbagai spekulasi dan laporan palsu terhadap misi pencarian MH370 mendapat tentangan dan kecaman pelbagai pertubuhan bukan kerajaan (NGO) negara ini.

Ketua Aktivis Persatuan Pengguna Islam (PPIM),  Nadzim Johan berkata, tindakan dua stesen berita antarabangsa itu telah menyinggung rakyat dan mencemar imej negara.

Jelasnya, rakyat negara ini tidak boleh berdiam dan menerima begitu sahaja terhadap segala pertuduhan dan tohmahan media luar tanpa berbuat apa-apa tindakan.
“Kita perlu tentang penghinaan kedua-dua stesen televisyen tersebut yang bertindak membuat pertuduhan, mengaitkan kehilangan MH370 dengan aktiviti keganasan yang dilakukan oleh umat Islam. WOIT
KAH KAH KAH

betul ke ini ngo
atau persatuan
kakak dan mak cik
 tahu ke apa 
yang tertulis?

atau macam dulu juga:
allah for islam region only
KAH KAH KAH

-------