Sabtu, 29 April 2017

CELUPAR - AZMINTOK LEBAI

TANGGAL

SELUAR

TOK LEBAI

JATUH 

TERSUNGKUR

Jangan celupar hina ulama, kata PAS S'gor pada Azmin

MUKTAMAR | Perwakilan Dewan Ulama PAS Selangor hari ini memberi 'nasihat' kepada Menteri Besar  Azmin Ali agar tidak bermulut celupar dengan menghina ulama.
Menurut Nik Bakri Nik Mat, beliau berkata demikian sebagai merujuk tindakan Azmin sebelum ini yang menggelarkan seseorang sebagai 'tok lebai yang kalah tersungkur'.
"Menteri besar Selangor dari PKR hina dengan bahasa memanggil lebai. Bagi kami, kami tak boleh terima.
"Kalau boleh nak putus segera (dengan PKR) kerana dari segi berpolitik, menyinggung lawan adalah benda biasa tapi menyinggung dengan benda penghinaan pada tuan-tuan guru di sekitar kita terutama presiden kami (tidak boleh diterima).
"Atas dasar Islam suatu agama nasihat, maka sekali lagi, kami nasihat menteri besar dari PKR, Azmin Ali, tolong pada masa akan datang jangan celupar mulut hina para alim ulama," katanya.

PASAL APA

TAK BOLEH

HINA ULAMAK

KALAU ULAMK

BODOH

BANGANG

PENIPU

PEMBELIT

KLUK KLAK

PUTAR ALAM

MAKAN DEDAK 

1MDB NAJIB

PASAL APA

TAK BOLEH

ULAMAK PANDAI

CAK WOW JUGA

ULAMAK SUKA

JIBUBI JUGA
------------------

RAFIZI SERANG PAS


BILA NAK

SAMAN

CAKAP NAK

SAMAN

Pemuda Pas gesa Rafizi henti serang Pas

ALOR SETAR - Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli diberi peringatan untuk berhenti menyerang Pas
.
Perwakilan Pemuda Pas Selangor, Mohamed Shukri Omar berkata, beliau dan ahli lain tidak teragak untuk ambil tindakan jika Rafizi terus-menerus menyerang parti itu.

"Di sini saya ingin beri peringatan pada Rafizi jika beliau terus-menerus menyerang Pas dalam keadaan kita tidak memberi penentangan.

"Jika dia anak jantan, kita jumpa di Parlimen dan beliau harus bersedia hadapi barisan pemuda Islam yang tidak pernah lumpuh dalam mempertahankan Islam," katanya .

LANCHAU

TAK TERAGAK2

DAH BERAPA

KALI CAKAP

DAH BERAPA 

KALI BERI

AMARAN TAPI

TAK BERANI

SAMAN

KEPALA BANA------------

POTONG BABIPOTONG BABI
Guru silat tu.. ada buat semah gelanggang ke? Potong ayam ke potong babi? Pakai title MAHA guru tu... hu hu. yang aku tahu title MAHA tu layak untuk Allah je.. sapa la gamaknya sibangang berguru dengan datok kepala bana nih? Sehebat bomoh bangang ni cuma layak cium tapak kaki aku je... kah kah kah.. on 
TANPA BOMOH MELAYU AKAN KALAH
Publish | Delete | Spam
Raja Kutuk
on 4/26/17

---------------

LAKONAN TOK BOMOH
LAKONAN TOK BOMOH
lakonan tok bomoh ni lebih bahaya dari lakonan haji hadi..lakonan tok bomoh dpt malu,lakonan haji hadi hanya dpt rm90juta.itu belum haji hadi dpt selangor.diselangor je ada 200 lebih ajaran sesat.yg tak sesat hanya jais walupun tiap2 kali jumat berkata syia itu sesat, tak pula dikatakan perompak wang 1mdb itu sesat dan dilaknat tuhan..tak pula grand mufti atau imam mekah doakan kemusnahan negara israel..tak pula zakir naik dikatakan menyebar benci malah dipertahankan lagi.. on 
RAJA BOMOH BERLAKUN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/26/17


--------------------