Rabu, 18 November 2015

NAJIB DI TIBAI LAGI


MAKIN RAMAI


AHLi PARTi

TiBAi NAJiB


SEPANG ANTI NAJIB
Pemimpin akar umbi Umno Sepang mohon PM letak jawatan

Sekumpulan pemimpin akar umbi Umno yang mendakwa mewakili 20 cawangan parti itu di Sepang, memohon Najib Abdul Razak supaya meletak jawatan.
Jurucakap kumpulan itu, Rushdan Mohamed berkata Najib perlu meletak jawatan sebagai perdana menteri dan presiden Umno kerana skandal berpanjangan yang melanda dirinya telah menjadikan beliau sebagai liabiliti.
Sambil menegaskan bahawa Umno bukan milik Najib, beliau berkata, mereka berharap isu-isu tersebut boleh diselesaikan dengan segera, sebelum Umno dan BN ditolak dalam pilihan raya umum ke-14

TAMPIN ANTI NAJIB
KAH KAH KAH
woit
mula tampin
kemudian langkawi
kemudian seporna sabah
kemudian pasir gudang
kemudian pagoh
kemudian telok kemang
hari ini sepoang
kah kah kah

TABAi LAGi

TELOK KEMANG 
ANTI NAJIB

-------------

ISIS/ISIL LAHIR DARI REBAN AMERIKA

TAK PERCAYA

iSIS/ISiL

BERTELOR

MENETAS DARI 

REBAN CiA
KURSUS KAHWIN
KURSUS

 KAHWiN


Di PARiS


Di AMERiKA

MINDA SAYA
TUAN TT Saya rasa pemikiran dan minda saya telah "obselete" dan ketinggalan masa apabila meneliti alkesah YAPEIM yang mempunyai pemikiran luarbiasa dan jauh lebih advance dan proactif dengan menganjurkan kursus perkahwinan di washington dan di paris. 

Agak2 tuan tt bagaimanakah rupa bentuk dan minda generasi yang akan dilahirkan kelak satelah menghadiri kursus2 yang diadakan diluar negeri.Adakah macam minda TOK AJI SEKARANG INI ???.BERLIDAH BIAWAK DAN PANDAI MAIN GOLOF??? on TANGKAP TOK AJI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/18/15


-----------

KIT SIANG ATAU HAJI HADI


KiT SiANG

ATAU

HAJi HADi

RESMiKAN

KiLANG

CARLSBERG

SHAH ALAMSUKA BLONDE
kilang carlsbeg di shah alam dirasmikan oleh tun razak.kluarga di raja antara top gun disitu. casino genting dipengerusikan oleh pak mertua tun razak. eh..nape buat lim kit siang atau arwah karpal yg buka atau rasmikan?rupa2nya kalo seseorg tu islam kemudian buat dosa maka akhirnya setelah dicuci diazab dineraka maka org itu akan masuk syurga semula.

tapi kalo bukan islam akan terus tinggal di neraka weell walaupun banyak buat budi melawan kezaliman, alasanya kerana org bukan islam takda kalimah syahadah..kalo ada syahadah, buat zalim ke mencuri ke tak pe..sb pandai2 la dia tanggung diakhirat nnt.tgk riduan tee. bila masuk islam je, tetiba darah nya jd suci bersih umpama datang dari syurga.disaudi web prono kena blok tp ada cable tv yg memaparkan gadis2 phone call.

 buat call kemudian gadis2 ini akan buka satu persatu pakaian..makin lama call, makin byk gadis ni akan buka..kdng2 tu sampai basah pusy kum nya..untold story de arabia.prince faisal suka blonde hair.minah arab sume hitam2.. on MENCANDAT SOTONG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/17/15
-----------

LEDAKAN PARIS CUI BONO?

LEDAKAN PARIS CUI BONO? 


Hujung minggu ini tetiba dunia heboh dengan ledakan dan serangan yang telah berlaku dalam kota Paris. Dunia tetiba terpaksa menjadi sedih. Presiden, Perdana Menteri, pemimpin negara  dari pelbagai bentuk dan warna menyatakan simpati kepada Peranchis. 

Eropah berkabung. Bangunan Sydney Opera bertukar warna menjadi warna bendera Peranchis. Malah Malaysiakini dan Malaysian Insider juga  telah menjadikan serangan di Paris sebagai induk berita. Bagitulah kuatnya ‘ besi berani’ media milik pemodal Anglo-Amerika  menabur naratif untuk dunia bersimpati sehingga kita lupa apa cerita  yang sebenarnya. Dan apa sebenarnya dibelakang cerita.

Jangan silap faham ini bukan bermakna saya tidak bersimpati kepada yang gugur dan tewas. Ini bukan bermakna saya bersimpati dengan keganasan.  Apa yang ingin saya huraikan disini adalah lebih dari tanda-tanda  simpati. Lebih dari slogan  #Kita Semua Peranchis. Lebih dari meletakkan  bunga untuk mereka yang gugur.

Kematian adalah kematian. Bila ada yang mati kaum keluaraga akan bersedih. Air mata akan bertaburan. Kita mengucapkan Al-Fatihah kepada kepada yang gugur tanpa mengira kulit, agama dan warna.


Tetapi pada ketika ini dari permerhatian amat jelas kematian mereka Yang Berkulit Puteh lebih bernilai dari kematian  mereka Yang Berkulit Tidak Puteh. 

Saya cukup yakin dengan kenyataan saya ini. Bukti saya cukup senang : Dua malam sebelum Paris diserang , dua bom telah meledak di wilayah Burj al-Barajneh kota Beirut. Seramai  42 tewas dan puluhan cedera.  Bom yang meledak di Beirut ini juga dikatakan hasil kerja Isis. 

Berita bom meledak di Beirut  muncul dan terus padam. Tidak ada siaran terus menerus dari CNN atu BBC. MalaysiaKini dan MalaysianInsider tidak menjadikan berita ini  induk berita. Akhbar internet  tidak membuat laporan terus menerus saperti yang dilakukan oleh The Guardian. Wartawan dunia tidak berbondong-bondong terbang ke Beirut. Tidak ada #we are all lebanese.

Hakikatnya tidak saheboh apa yang sedang berlaku di kota Paris. Media tidak ambil pot apabila yang tewas dan gugur tidak berkulit puteh. Justeru persoalan timbul - Kenapa ini berlaku? 


Persoalan ini wajib mendapat jawapan. Memahami jawapan ini bermakna kita semua memahami apa yang sedang berlaku dihadapan mata kita. Disini saya menjawab dan cuba memberi pencerahan.

Awal wahid - saya berani berkata : Apa yang kamu tanam maka itulah yang kamu tuai. Kalau kamu tanam padi maka kamu akan mendapat beras. Kalau kamu tanam pasir mutahil gandum yang akan kamu tuai. Hukum ini tidak berubah-ubah - untuk yang berkulit puteh atau yang berkulit hitam.

Justeru saya menyatakan disini bahawa kematian di kota Paris ini tidak boleh dipisah dari apa  yang sedang berlaku di Timur Tengah. Serangan gerila Isis ini tidak boleh dipisah dari apa yang sedang belaku di Syria. Tidak boleh dipisahkan dari apa yang sedang belaku di Libya, di Iraq, di Afghanistan, di Yamen atau di Iran.

Membuat laporan berita tanpa mengkaitkan  dengan apa yang sedang berlaku di Timur Tengah pada ketika  ini adalah laporan yang tidak jujur. Bukan sahaja berita tidak jujur malah - berita-berita ini bertujuan jahat. 


Meminggirkan politik Timur Tengah dalam naratif berita ledakan di Paris akan dilihat sebagai usaha untuk memandulkan kesedaran pembaca dari memahami kerja-kerja  jahat  yang sedang dirancang dan sedang dijalankan oleh gerakan Zionis-Anglo-Amerikan.

Untuk saya ledakkan  di Paris hujung minggu ini berpunca bukan hanya kerana perang di Syria atau di Iraq atau di Afghanistan. Saya melihat lebih jauh dari itu. Saya melihat semuanya berpunca dari  kewujudan negara zionis Israel yang telah dipacakkan dibumi Arab pada  semenjak tahun 1948.

Pada hemat saya kewujudan negara zionis Israel inilah punca utama yang sedang memporak perandakan dunia Arab. Gerakan zionis antarabangsa ini juga yang sedang mengharu birukan bukan sahaja warga Arab, warga Islam malah sedang memporak peranda umat manusia.

Gerakan zionis ini sedang bersekongkol dengan kuasa imperial Anglo-Amerika untuk menjadi  satu gerakan Zionis-Anglo-Amerika yang ampoh untuk menawan dunia.

Pada awalnya, sesudah perang dunia kedua - Isreal adalah projek Anglo-Zionis. Kini Isreal telah menjadi projek utama untuk kuasa imperial  Zionis-Anglo-Amerika. Persekongkolan tiga kuasa  telah dan sedang mengkemudikan politik dan ekonomi dunia.

Keterlibatan Peranchis dalam dunia Arab bukan satu yang baru.Harus kita sedari bahawa peta dan wilayah Negara Sham - Palestine, Lebanon, Syria, Jordan dan Iraq adalah hasil kerja kuasa kolonial British dan Peranchis. Perjanjian Sykes-Picot  1916 telah memecah belahkan bumi Arab  dalam usaha untuk meruntuhkan Empire Ottoman.


Perjanjian Sykes-Picot ini sama saperti Anglo-Dutch Treaty 1924 yang memisahkan Bumi Melayu - untuk menjadi  Tanah Melayu dan Indonesia. Perjanjian Anglo Thai 1906 memisahkan empat wilayah Melayu di Selatan Siam. Jelas sempadan yang wujud hari ini adalah hasil projek kuasa kolonial. 

Sebagai ingatan bersama: Pekara pertama yang dilakukan oleh Isis ialah memusnahkan sempadan yang didirikan Perjanjian Sykes-Picot ini. Gerakan Khalifah dibawah Isis menolak semua bentuk sempadan yang didirikan oleh penjajah. Justeru langkah Isis ini mendapat sambutan hangat warga Arab.

Pada ketika ini dunia telah diberitahu bahawa ledakan dan serangan di Paris minggu lalu ialah kerja gerila Isis. Pada ketika ini dunia difahamkan bahawa lapan gerila ini telah ditembak mati. Pada ketika ini dunia telah diberitahu bahawa gerila Isis ini ada memiliki jaringan  di Peranchis, Belgium dan Eropah. Pada ketika ini media dunia telah memainkan berapa gambar muka dan nama mereka yang dikatakan gerila Isis.

Untuk saya hampir semua  cerita-cerita  dan berita yang dilaporkan telah pernah saya dengar. Yang berbeza hanya pelakunnya bertukar ganti. Isi dan teknik naratifnya sama.

Ketika WTC meledak  di New York , Presiden Bush telah muncul dikaca tv. Bush telah  membuat kenyataan yang sama saperti yang dilafazakan oleh Presiden Francois Hollande - we are at war.... kita sedang berperang..’ Presiden Peranchis ini tidak melafazkan apa apa yang baru.

Malah berita-berita  biasa ini  telah sekali lagi menjadi berita  lawak apabila paspot salah seorang yang ditembak mati di Gedung Musik Batclan ditemui. Apabila paspot ditemui maka saya tidak dapat tidak telah ketawa terbahak-bahak. 

Minta maaf bukan kerana saya bersikap kurang ajar kepada kaum keluarga yang gugur. Ini bukan niat saya. Saya ketawa terbahak-bahak kerana ‘penemuam paspot’ ini membawa  ingatan saya pulang ke zaman Ghazali Shafie menjadi Menteri Dalam Negeri.

Pada 26 Ogos 1975 Tugu Kebangsaan yang terletak berhampiran Parlimen telah diledakan oleh gerila Pembebasan Rakyat Malaya. Pada malamnya Ghazali Shafie telah muncul di tv. Dia telah membuat kenyataan  mengatakan bahawa kad pengenalan gerila ini telah tercicir dan ditemui disebelah tugu yang telah  musnah. Mengikut labon menteri ini  pihak polis  sedang mencari Si Polan dan Si Polan yang  tercicir kad pengenalan. Ini berlaku 40 tahun dahulu.


Apabila WTC meledak pada 11 September 2001 pekara yang sama telah juga terjadi. Para pembaca mungkin ketawa sama saperti saya kerana dalam muntahan kebakaran banguanan WTC ini tetiba ditemui paspot Satam al-Sugami warga Saudi yang dikatakan salah seorang pembajak  kapal terbang yang melanggar WTC.

Bagaimana paspot milik al-Sugami ini boleh selamat dalam mutahan api ini wallah hu alam bissawab.


Kesah paspot ini belum selesai. Saya ingin mengembalikan ingatan para pembaca kepada apa yang berlaku di Paris pada bulan Januari lalu dimana pejabat majalah karton Charlie Hebdo telah diserang. Kesah punya kesah sama  saperti kes Tugu Negara kita 40 tahun dahulu. Si Penyerang Charlie Hebdo ini juga tertinggal  kad pengenalan dalam kereta. Ini bukan lawak ini fakta.

Tertinggal paspot dan kad pengenalan ini kini kelihatan telah mejadi SOP kepada para gerila dan pembajak kapal terbang. Atau ini hanya SOP lama dari ‘kitab kuning’ tentang teknik dan cara perang saraf.  Mungkin ada yang percaya tetapi saya yakin ramai yang membaca tulisan saya akan tertanya-tanya apakah betul fakta yang saya tulis ini? Atau saya hanya menabur fitnah.


Untuk ledakan Tugu Negara sila pergi ke Arkib Negara untuk mencari fakta. Untuk kes paspot WTC 9/11 dan Charlie Hebdo sila tanya Lebai Google. Jawapan akan terpampang jelas.

Mari kita kembali ke Paris dan bertanya apa sebenarnya yang telah berlaku. Untuk saya apa  sahaja berita serangan , ledakan saperti yang berlaku di Paris minggu ini - saya tidak akan serta merta membuat rumusan.


Memang tidak dapat dinafikan bahawa 8 gerila Isis telah menyerang kota Paris. Mereka telah menembak secara rambang sesiapa sahaja dihadapan mereka. Seramai 150 orang telah gugur dan jumlah mungkin bertambah.  Yang mereka bunuh bukan tentera, bukan soldadu tetapi orang biasa. Semua ini adalah berita benar.

Dibelakang ‘berita benar’ ini ada lagi ‘berita yang lagi benar’. Kini telah mula tersebar bahawa beberapa orang gerila ini telah lama dikenal baik  oleh badan risikan Peranchis.  Ini sama saperti para pembajak kapal terbang yang melanggar WTC. Mereka juga dikenali baik  oleh FBI dan CIA.

Justeru ini sebelum kita membuat apa-apa rumusan,  kita wajib bertanya satu  soalan hakiki -  Cui bono? Ini soalan dalam bahasa Latin ini bermakna - siapa dapat untung? (TT)


NOTA
tulisan ini telah disiarkan
dalam SUARA KEADILAN
sesiapa ingin melanmggan akhbar minngun ini
sila pukul talipon
03-92-21-30-45

----------------

LAGI 27 HARIJANGAN LUPA

LAGi 27 HARIi

NAJiB AKAN

SELESAiKAN

 KES 1MDB
-----------------

DAKWA SAMPAI DIDAPATI BERSALAH
PELiK TAPi

BENAR


KOMENTAR
kes mahkamah ini sama 
macam kes PRU 1999
zainul zakaria 
parti keadilan
lawan sharizat jalil
parti gerombolan
kira punya kira
zainul zakaria menang
kira lagi  kira lagi
ulang kira lagi
ulang kira
tetiba sampai
satu peti kampong bohol
tercicir kerana banjir 
rupa rupa ada bajir 
besar di bangsar
kena pakai sampan 
bawa peti undi
ini fakta bukan auta
ini sejarah pru1999
kira sampai menangDakwaan kali ke-3 satu penyalahgunaan 

sistem, kata Nik Nazmi


Nik Nazmi Nik Ahmad hari ini menolak pendirian peguam negara yang mengatakan pertuduhan ke atas beliau untuk kali ke-3 di bawah Akta Perhimpunan Aman PAA 2012 adalah perlu bagi mendapatkan keputusan muktamad mengenai undang-undang itu.
Ketua Pemuda PKR itu berkata, ia merupakan penyalahgunaan sistem kerana kes beliau sudah dimuktamadkan di Mahkamah Rayuan, di mana ia ditolak kerana Seksyen 9(5) akta tersebut diisytiharkan tidak berperlembagaan.
"Bagaimana peguam negara mewajarkan tuduhan ke atas saya untuk kali ke-3, apabila Perlembagaan dengan jelas menolak 'double jeopardy' (pendakwaan 2 kali), apatah lagi 'triple jeopardy' (pendakwaan 3 kali)?" kata Nik Nazmi kepada The Malaysian Insider.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/dakwaan-kali-ketiga-satu-penyalahgunaan-sistem-kata-nik-nazmi1#sthash.RGwAmrkX.dpuf

KAH KAH KAH
woit
ini memang pelik
bicara dapati tak bersalah
bicara lagi sekali
didapati tak bersalah
ulang bicara lagi
kah kah kah
ini bicara sampai
didapati bersalah
kah kah kah
oooooh malaysiaku

PALAT LAGI----------------

TANGKAP TOK AJI

DiCURi ATAU

DiBOCORKAN

KOMENTAR
jawapan dari YApeim
cukup tidak menaykinkan
maklumat bil data 
dikatakan dicuri
persolaan hakiki
apakah maklumat itu soheh?

sebenarnya maklumat dan bil
semua ini pasti telah
dibocorkan oleh orang dalam
yang tidak puas hati
apabila duit anak yatim
digunakan untuk main golf
duit anak yatim digunakan
untuk bershopping di amerika
 | November 17, 2015
Abibullah-Samsudin_akmal-nasri_yapeim_now_600
Dokumen yang dicuri itu telah diputarbelitkan oleh NOW dengan tujuan mahu menjatuhkan keyakinan pelabur terhadap YaPEIM More ››

KAH KAH KAH
woit
juru jual agama
curi macam mana?
curi dari bilik mana?
curi dari beg mana?
kah kah kah
sudah kantoi baru sedar
semua data
semau maklumat
semua bil adalah soheh

TOK AJi CURi---------------

MAKIN RAMAIN MAKIN BERANITAHNiAH

MAKiN RAMAi

MAKiBERANi

20 UMNO cawangan desak Najib letak jawatan
KAJANG: Sebanyak 20 cawangan UMNO Bahagian Sepang mendesak Najib  Razak meletak jawatan Perdana Menteri dan Presiden parti kerana telah hilang kepercayaan terhadap kepimpinan beliau.
Tindakan itu dibuat susulan kegagalan Najib menyelesaikan isu negara khususnya skandal 1Malaysia Development Berhad (1MDB).
Mereka turut menggesa supaya Perdana Menteri diganti dengan Timbalan Presiden UMNO mengikut kedudukan terkini atau mengadakan pemilihan semula parti.
“Isu 1MDB menjadi barah yang merosakkan dan melemahkan UMNO, semakin dibiarkan kemelut dalam syarikat ini, maka semakin lemah dan rosak UMNO yang mudah diserang dan ditohmah oleh pembangkang. 1MDB menjadi modal dan alat untuk melemahkan UMNO.
“Ini amat mengecewakan, kami tidak mahu parti UMNO dijadikan milik seseorang bukan milik peribadi Najib kami harap supaya isu tersebut diselesaikan sebelum UMNO ditolak akan datang,” kata jurucakap yang juga ketua Cawangan Rista Villa Perdana, Rushdan Mohamed.
Antara cawangan UMNO yang hadir sidang media malam tadi ialah Kampung Meranti, Rista Villa Perdana, Admiral, Taman Desa Dengkil, Dengkil Pekan, Pinggiran Cyber , Kampung Sungai Rasau, Kampung Limau Manis, Semarang, Boundry Permai, manakala yang lain tidak hadir namun bersetuju mendesak Perdana Menteri meletak jawatan.
Mengulas lanjut, Rushdan berkata, sebagai rakyat Malaysia mereka malu mempunyai seorang Perdana Menteri yang dihina oleh negara luar.
Katanya, jika Perdana Menteri tidak meletakkan jawatan, UMNO dan Barisan Nasional akan hilang lebih banyak undi orang Melayu pada PRU 14.
Kesemua 20 ketua UMNO cawangan itu bersedia berdepan tindakan disiplin parti kerana membuat desakan demi membawa kebenaran.
“Kami sedia untuk diambil tindakan, kami tak mahu disoal anak cucu apa anda lakukan untuk pertahankan UMNO yang dimusnahkan oleh pemimpin,” katanya.
Sebelum ini, 13 Ketua Cawangan UMNO Teluk Kemang turut membuat desakan yang sama terhadap Najib.

KAH KAH KAH
woit
hebat mereka ini
berani dan jujur
pada bangsa agama melayu
dari dulu warga kajang
memang pejuang hebat
woit
yang lain senyap aje
apa cerita?
kah kah kahu

WARGA HEBAT
-------------

JEMPUTAN SEBUAH MADRASAH
JEMPUTAN

SEBUAH


MADRASAH

FiLEM

BAGUN 

MELAWAN


------------

DUIT MAKIN KUREENGDUiT MAKiN

KUREEENG


TERKINI !!!..
BAKI AKAUN SEMASA KERAjaan..
Kini dah tinggal RM5 bilion SAHAJA !!!
HUTANG NEGARA makin bertambah..
Kini RM852.8 bilion SAHAJA !!!
MASIHKAH ANDA INGAT Idris Jala yang juga Menteri di Jabatan Perdana Menteri pernah kata.. "Malaysia akan berhadapan dengan risiko untuk muflis menjelang tahun 2019".
ADAKAH disbbkan faktor penyusutan akaun semasa negara beberapa tahun kebelakangan ini salah satu cara nak penuhkan balik kantong negara balik dgn kadar cepat & efisien adalah dgn KUTIP GST DARIPADA RAKYAT ???
ANDA pon boleh tahu jawapannya..


--------------

SIAPA PENAUNG

SAJE TANYA

JANGAN


MARAHADAKAH BENAR YAYASAN PEMBANGUNAN ANAK YATIM/MISKIN (PEMANGKIN) MILIK YaPEIM DINAUNGI OLEH HAJJAH  ROSMAH MANSOR? 
Saya telah membuat beberapa siri pendedahan sebelum ini yang menunjukkan bagaimana program-program luar negara yang dirasmikan oleh Tuan Haji Jamil Khir Baharom, Menteri Hal Ehwal Islam termasuk di Washington D.C, Amerika Syarikat dan Paris, Perancis yang dibiayai menggunakan wang YaPEIM telah disalurkan melalui Yayasan Pembangunan Anak Yatim/Miskin (PEMANGKIN).
National Oversight and Whistleblowers (NOW) telah membuat semakan latar belakang PEMANGKIN dan menemui satu laporan akhbar Utusan bertarikh 27 April 2009 yang bertajuk “Bantu Anak Miskin, Yatim” yang telah melaporkan majlis pelancaran PEMANGKIN.
Berdasarkan laporan tersebut, Hajjah Rosmah Mansor iaitu isteri Perdana Menteri Malaysia telah dilantik sebagai penaung kepada PEMANGKIN yang mana majlis tersebut telah dihadiri sendiri oleh Tuan Haji  Jamil Khir.
Pada majlis pelancaran PEMANGKIN, sumbangan daripada YaPEIM adalah paling besar iaitu sebanyak RM 4 juta dengan jumlah dana yang terkumpul ketika itu adalah sebanyak RM 5 juta.
Sumbangan terus daripada orang ramai juga dikutip melalui melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) turut dilancarkan yang diberi nama sebagai Skim Sumbangan Amal Jariah untuk Pembangunan Anak-anak Yatim dan Miskin.
 Ini menimbulkan persoalan-persoalan yang perlu dijawab oleh Tuan Haji Jamil Khir seperti berikut:-
1.      Benarkah Hajjah Rosmah Mansor dilantik sebagai Penaung kepada PEMANGKIN?
 2.      Apakah rasional Hajjah Rosmah Mansor dilantik sebagai Penaung kepada badan yayasan yang menguruskan amal jariah anak yatim dan miskin?
 3.      Adakah benar penubuhan PEMANGKIN adalah sebagai usaha bagi menangani masalah anak yatim dan miskin?
 4.      Apakah rasional untuk PEMANGKIN terlibat dengan penganjuran Kursus Perkahwinan dan Kekeluargaan di luar negara?
 5.      Berapa ramai anak yatim dan miskin yang dapat dibantu oleh PEMANGKIN sekiranya wang YaPEIM tidak dibazirkan untuk perbelanjaan program-program luar negara dan sebaliknya digunakan untuk tujuan amal jariah anak yatim dan miskin?
Berdasarkan fakta yang dikemukakan, ini jelaslah menunjukkan apa-apa sumbangan atau wang yang diterima atau disalurkan kepada PEMANGKIN termasuk duit orang ramai dan dana daripada YaPEIM adalah untuk dibelanjakan bagi kegunaan amal jariah bantuan anak yatim dan miskin.
 AKMAL NASIR - NOW
------------

PAK AJI MAIN GOLF
 BiLA PAK AJi


MAiN GOLF


MAK AJi  Gi

SHOPPiNGBERFOYA KE AMERIKA
Kes guna duit anak yatim untuk berfoya ke Amirika .. kes ini telah mendatangkan kemaluan yg besar pada Ustaaz Haji Jamil Khir. Walaupun Haji Jamil ada sebut nak SAMAN .. tapi bila dipikir balik, Haji Jamil ni rasa bersyukur teramat sangat pulak .. ialah kemaluan dah besar, pristasi pun semakin baik .. isteri pun semakin LEBAR senyumnya?? Dah lah dapat pi Amerika secara percuma .. sekarang ni malam semakin pendek pulak rasanya .. jadi ke tidak nak saman ni. on KESAH HAJI DAN HAJJAH
panglimo potaseh
on 11/14/15


ENTOT PELACUR SAMA
Dah alang-alang guno duit haram .. selain shopping di kodai yahudi .. poie lah tengok tarian bogel dan ngentot pelacur minah amirika dongan somahu-mahunyo .. minum-minim sekali .. takdo hal punyo .. mesen cuci doso kan ado. on HAJI DAN HAJJAH TURUN KE AMERIKA
panglimo potaseh
on 11/14/15

HARTO ANAK YATIM
Sontoh anjing tak ado duit .. harto anak yatim ado banyak duit .. ado duit buleh la kito poee Amirika .. Amirika nogaro kapir, nogaro haram, mako kek Amirika lah kito bolanjo duit haram .. tak kirolah duit Amirika dah bosa sekarang .. lagipun bukan duit kito. Lagi pon ikut ilmu matematik, (-)x(-)=(+) .. makno eeaa (haram)x(haram)=(halal) lah .. boto tak .. haram jadah boto .. Jamil Khir bilo nak saman, esok cuti. on APA DIA JAKIM
panglimo potaseh
on 11/14/15

PRESIDENG
Bila lg hadi tuan presideng nak join ni.. on HAJI DAN HAJJAH TURUN KE AMERIKA
Anonymous
on 11/14/15


DULU DUIT ZAKAT
Dulu mamat ni juga tibai duit zakat rm 2 juta buat banglo. Sial betul tak habis2 menteri untuk agama, bangsa dan tanah air rembat duit melayu.kah...kah...kah... on HAJI DAN HAJJAH TURUN KE AMERIKA
Anonymous
on 11/14/15


TINGGI TASTE
Kah kah kah.. lagi tinggi level haji dan hajah, lagi tinggi taste!! Lagi tinggi darjat, lagi tinggi skill mencuri... insyaAllah semua kerana Allah. Main golf pun kerana Allah, yg penting hati mesti bersih, suci dan mulus. Yg penting ketuanan melayu tak hilang. Yg penting melayu berkuasa. Kah kah kah pegi mampus laa makcik felda. on HAJI DAN HAJJAH TURUN KE AMERIKA
Anonymous
on 11/14/15

KAYA BERGAYA
Kaya Ber gaya itu adalah kawanan SETAN SETAN dan BON BON Kalau dah masok GENG MAT BAHALOL semua nya HALAL bah.......... Duit Rakyat Duit Yatim itu kan DUIT dan apa apa BILYON BILYON itu tuk GENG BAHALOL kan Melayu saja Bahalol Kepala Otak !!!!!!!!!!! on HAJI DAN HAJJAH TURUN KE AMERIKA
Anonymous
on 11/14/15


---------------