Selasa, 26 April 2016

BUKAN SATU BERITA BARUBUKAN BERITA

BARU

JELAS LUBANG
PELURU SENAPANG
KOMENTAR

tukar tiub dari awal lagi
telah berkata ini kerja CIA
ini kerja daulah terpendam
tujuan  mengepong rusia

malah sampai hari ini
rakyat malaysia TIDAK
diberitahu apa apa
tentang isi kandongan
dalam KOTAK HITAM

amat jelas 
menembak jatuh mh17
adalah projek amerika untuk
meminggir dan beri tekanan
kepada putin dan rusia
hari ini terbukti gagalNahas pesawat MH17: Adakah CIA terlibat?

 | April 26, 2016
Dokumentari bertajuk `The Conspirancy Files: Who Shut Down MH17' itu akan disiarkan stesen televisyen BBC.


PETALING JAYA: Sebuah dokumentari khas berhubung beberapa teori yang dikaitkan dengan punca nahas pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH17 yang ditembak jatuh di Ukraine pada 17 Julai 2014 akan disiarkan pada 3 Mei ini.
Laman Portal Mail Online melaporkan, dokumentari yang bertajuk “The Conspirancy Files: Who Shut Down MH17″ itu akan disiarkan stesen televisyen BBC.
Dokumentari itu berkisar mengenai tindakan menembak jatuh pesawat MAS yang menyebabkan kematian 298 penumpang dan anak kapal terbabit yang didakwa berpunca daripada operasi pengganas dibantu Agensi Perisikan Pusat (CIA).
Walaupun laporan rasmi oleh pasukan penyiasat antarabangsa menyebut bahawa pesawat MH17 telah ditembak jatuh oleh sistem pertahanan buatan Rusia, BUK dari kawasan yang dikuasai oleh pemberontak pro-Moscow, tetapi dokumentari berkenaan mengumpul kenyataan beberapa orang saksi yang mendakwa kapal terbang Boeing 777 terbabit ditembak oleh sebuah pesawat pejuang.

Ia dibuktikan oleh wartawan yang terlibat dalam penerbitan dokumentari berkenaan, Billy Six apabila mewawancara kira-kira 100 orang saksi dengan tujuh daripadanya mendakwa melihat kelibat jet tempur pada hari kejadian.
Dokumentari BBC itu turut menampilkan teori tentang penglibatan CIA melancarkan operasi pengganas untuk meletupkan pesawat terbabit bagi menyalahkan Rusia yang juga seteru AS.
Teori berkenaan dicetuskan oleh penyiasat peribadi, Sergey Sokolov yang percaya CIA membantu pasukan perisikan Ukraine dan Belanda untuk meletakkan bom dalam pesawat itu ketika di Amsterdam.

PROJEK KANTOI

PROJEK MANTOI

PROJEK GAGAL

MALAYSIA TAHU

ATAU KENA 

TIPU?

------------

AYAH PIN TAK CURI DUIT


AYAH PIN
sesesat ayah pin, ayah pin tak curi duit 2.6bilion, ayah pin tak tebang pokok balak di kelantan untuk dijadikan wang..sesesat2 akidah ayah pin, kehidupan dia tidak mbebankan hutang kepada seantera malaysia.ayah pin tak gadai malaysia melalui tppa, ayah pin takda truck transfomer, takda keretapi, takda makan tanggung berak cangkung..

ayah pin tak beli mohor botol besar..yg suci yang bersih yang tuntas akidahnya, mampu tgk german porno, mampu menjadi penasihat bagi kaum2 perompak,mampu beli dan minum botol besar dan lagi hebat bole jual sijil halal kerajaan allah..ayah pin tak makan dedak atau makan ayam stress.. on AL- FATIHAH AYAH PIN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/26/16-----------

SATU PROJEK GAGALPROJEK GAGAL

KOMENTAR

perang di syria
ditaja oleh kuasa imperial
anglo-amerika
dibantu oleh kesatuan eropah
didanai oleh saudi qatar kuwait
dan negara arab telok
tujuan menjatuhkan bashir

projek ini telah gagal

hari ini hasilnya
ialah ribuan pelarian perang
menuju eropah
termasuk ribuan kanak-kanak
mangsa perang

puluhan ribu
mangsa  perang
lari dari kampong halaman
sedang berkampong
di turki di greece
di itali di malta
di france di poland
di german di belgium
di bulgaria di marcedonia

hentikan perang
semua orang pelarian
akan balik ke kampong
hentikan perang
bawa keamanan


Labour says 'fight will go on' after Tories vote down child refugee plan

The shadow immigration minister, Keir Starmer, has promised that “the fight will go on” to force the UK to do more to help some of the thousands of unaccompanied child refugees stranded in mainland Europe.
In a vote in the House of Commons on Monday night, the government narrowly defeated a cross-party amendment to the immigration bill, tabled in the House of Lords, that would have seen the UK accept 3,000 child refugees.
But speaking on BBC Radio 4’s Today programme on Tuesday, Starmer said: “We can’t turn our backs on these vulnerable children in Europe, and history will judge us for that.” He added: “It’s not over: the fight will go on.”-----------------

BERITA BAIK UNTUK INCEK RAZIF

BERITA BAIK

UNTUK

INCEK RAZIF

Pian Cecupak, Boy Iman, Nash terima gelaran Datuk ...

www.sinarharian.com.my/.../pian-cecupa...
Translate this page
Sinar Harian
May 8, 2014 - Dari kiri Pian Cecupak, NashBoy Iman ... ALLAH SWT tahu apa yang saya buat sehingga mendapat kurniaan dan gelaran Datuk ini,” katanya ...
Missing: johol

Pian Cecupak, Boy Iman & Nash Dapat Gelaran Datuk |

beautifulnara.com/pian-cecupak-boy-iman-nash-dapat...
Translate this page
May 8, 2014 - Tahniahlah diucapkan kepada Pian Cecupak, Boy Iman dan Nash atas ... Pian Cecupak Hidapi Masalah Mental Kerana Gelaran 'DatukDaripada Kerajaan NaningOctober 31, .... Anugerah Undang Luak Naning tidak sah.
Missing: johol

Kerajaan Naning beri gelaran Datuk untuk artis Malaysia ...

www.astroawani.com/.../kerajaan-naning-beri-gelaran-...
Translate this page
May 8, 2014 - Beberapa pelakon dan penyanyi Malaysia baru-baru ini dilaporkan ... (D.J.N.M), dari Kerajaan Naning, yang membawa gelaran Datuk. ... Mereka yang kini bergelar Datuk ialah penyanyi Boy Iman dan Nash , serta pelakon ...
Missing: johol

Dua Artis Terima 'Datuk Naning' Marah Dikutuk - Berita ...

www.mstar.com.my/.../artis-datuk-naning-kesal-dikut...
Translate this page
May 10, 2014 - Pian Cecupak (dari kiri), Nash dan Boy Iman menerima penganugerahan yang membawa gelaran Datuk oleh pengamal adat pepatih Naning.
Missing: johol

INCEK RAZIF

APA KHABAR

PINGAT SUDAH

PULANGKAN

ATAU BELUMKedudukan UMNO di Terengganu terumbang ambing

 | April 26, 2016
UMNO mempunyai tiga pilihan untuk menyelesaikan krisis antara Sultan Terengganu dan Menteri Besar, Ahmad Razif Abdul Rahman.


PETALING JAYA : Kedudukan UMNO di Terengganu terumbang ambing berikutan krisis melibatkan Sultan Terengganu, Sultan Mizan Zainal Abidin dan Menteri Besar, Ahmad Razif Abdul Rahman.
Sehubungan itu, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Batu Burok dari PAS, Dr Syed Azman Syed Ahmad Nawawi berkata, UMNO mempunyai tiga pilihan untuk menyelesaikan krisis iaitu menukar Menteri Besar baharu, membentuk kerajaan perpaduan dengan PAS atau membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN) seterusnya mengadakan pilihanraya negeri.
Menurutnya, walaupun UMNO mempunyai kedudukan majoriti di Dewan Undangan Negeri (DUN) tetapi kemelut dalaman kepimpinan parti tersebut perlu diselesaikan segera.
“Kerana rata-rata rakyat awam sudah terlalu muak dengan sikap terlalu banyak ‘berpolitiking’ sedangkan rakyat kini dihimpit dengan tekanan kos kehidupan termasuk Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) yang amat membebankan mereka,” katanya menerusi kenyataan hari ini

KAH KAH KAH

woit

incek razif

jangan risau

sila jumpa

lokman adam

dia duta wakil

sultan sulu

di gombak ada

kedai sultan 

boleh beli datuk

kalau tak dapat

cari undang johol

kah kah kah

SEMUA BERES
------------

KEDAH PUN HEBATTAK SAH

DAFTAR

BUKAN JENAYAH 

BUKAN KESA

BUNUH


10,915 anak tidak sah taraf di Kedah

JABATAN Pendaftaran Negara (JPN) Kedah mencatatkan sebanyak 10,915 pendaftaran kanak-kanak yang dikategorikan sebagai anak tidak sah taraf bagi tahun 2010 hingga 2015.

Exco Kebajikan Masyarakat Kedah,  Suraya Yaacob berkata, jumlah itu merangkumi pendaftaran yang melibatkan kelahiran tanpa perkahwinan teratur antara kedua ibu bapa dan pendaftaran tanpa maklumat bapa.

“Bagi tahun 2010, sebanyak 1,553 kelahiran anak tidak sah taraf didaftarkan di Kedah, 2011 (1,620 pendaftaran), 2012 (1,932 pendaftaran), 2013 (1,760 pendaftaran), 2014 (1,928 pendaftaran) dan 2015 (2,122 pendaftaran).

“Setakat Januari hingga Februari 2016, sebanyak 210 anak tidak sah taraf telah didaftarkan di Kedah,” katanya.


KAH KAH KAH

woit

hebat juga kedah

kah kah kah

jual sarkot

mesti maju 

kah kah kah

GUNA KONDOM

--------

MANUSIA BAIK HATI

DALAM DUNIA 

MASIH RAMAI

ORANG BAIK


HADI AWANG DENGAN CAWAT


TUAN HAJI

HADI AWANG

TERLUPA BAWA

CAWAT


PAS Sudah Lupa Hadi Awang Pernah Hina Orang Iban ...

sibuti-selamanya.blogspot.com/.../pas-sudah-lupa-hadi...
Translate this page
Apr 9, 2012 - Perlu Bijak Guna Kesempatan Perbodohkan Pengundi Di Sarawak ..... PAS Sudah Lupa Hadi Awang Pernah Hina Orang Iban Pakai Cawat!

Hadi Awang Kata Orang Sarawak Masih Pakai Cawat

anginperubahan.blogspot.com/.../hadi-awang-kata-ora...
Translate this page
May 5, 2010 - Pada 11 Julai 2009, ketika berkempen dalam pilihanraya kecil di Manek Urai, Hadi Awang pernah mengatakan seperti berikut "Semua ...


PRESIDEN PAS-HAJI HADI AWANG KATA ORANG IBAN ...

www.sematankelawas.com/.../presiden-pas-haji-hadi-a...
Translate this page
Apr 14, 2013 - Similar To "PRESIDEN PAS-HAJI HADI AWANG KATA ORANG IBAN SARAWAK BODOH PAKAI CAWAT?! SEKARANG CAWAT PAS ...

Haji Hadi: Dulu hina orang Sarawak pakai cawat, sekarang ...

ikrarpemuda.blogspot.com/.../haji-hadi-dulu-hina-ora...
Translate this page
Mar 21, 2011 - 3:51 PM Haji Hadi, hina orang sarawak, pakai cawat, PAS bodoh, ... Ai sahaja kita kalah sebab mereka ini tidak reti undi, pakai cawat lagi.".

Linputra: IBAN PAKAI CAWAT SEBAB TU TAK UNDI PAS ...

tunjanglangit.blogspot.com/.../iban-pakai-cawat-sebab...
Translate this page
Jul 28, 2009 - kalaupun benar orang kita iban pakai cawat tak apa... tapi mulut hj haditu kena pakat lah jaga mulut kamu tu......... terlajak perahu boleh ...


hadi awang kata kita orang sarawak pakai cawat turun undi!!

bakobafc.blogspot.com/.../hadi-awang-kata-kita-orang...
Translate this page
Mar 21, 2011 - PRESIDEN PAS HADI AWANG semalam elah menghina beberapa suku kaum di Sarawak yang berpakaian cawat ketika menjalankan ...

UnReportedNews™®: HADI AWANG PAKAI CAWAT ...

theunreportednews.blogspot.com/.../hadi-awang-pakai...
Translate this page
Apr 7, 2012 - HADI AWANG PAKAI CAWAT MOHON MAAF RAKYAT SARAWAK? ... PAS ni berniat nak ambik ati orang Sarawak pasal kes cawat ari tuh?
-----------------

HADI AWANG BARU SEDAR


PEKARA INI

SATU DUNIA

DAH LAMA TAHU

PASAL APA 

POLITIKUS HADI

BARU  SEDAR Agamawan tidak boleh diberi kuasa mutlak – Hadi

 | April 26, 2016
Sistem demokrasi yang memberi kuasa kepada rakyat merupakan sistem yang paling dekat dengan nilai-nilai Islam
MIRI: Parti Islam Se-Malaysia mengakhiri malam pertama kempen Pilihan Raya Negeri Sarawak dengan berkata pemerintahan teokrasi dan kediktatoran bercanggah dengan Islam.
Presidennya, Tuan Haji Abdul Hadi Awang berkata PAS meraikan sistem demokrasi yang menurutnya bersesuaian dengan Islam.
“Sistem diktator memberikan kuasa mutlak kepada seorang atau sekumpulan yang memerintah, rakyat tiada hak. Ini bercanggah dengan Islam.
“Teokrasi juga bercanggah dengan Islam. Dalam masalah politik, paderi, sami dan selepas itu ulama, tidak boleh diberi kuasa mutlak.
“(Dalam) sistem demokrasi, hak diberi kepada rakyat, ini (sistem) paling dekat dengan Islam,” katanya kepada kira-kira 50 hadirin di Majlis Pelancaran Manifesto PAS bagi DUN Pujut dan Lambir, di Saberkas malam tadi

KAH KAH KAH

woit

teokrasi dah lama

kena terajang

dunia tak pakai

hadi baru cakap 

kah kah kah

ini pencerahan

kerana dayak

pakai cawat 

MAT SOTONG
--------------