Selasa, 2 April 2013

KENAPA NAJIB TAKUT BUBAR PARLIMENSEBELUM JUMPA TOK KADI
CARI REZEKI DULU
 LAGI TEORI BUBAR PARLIMEN

Salam bro aku ade satu lagi ramalan kenapa PRU ditunda sebelum 30 APRIL,sebab harini adalah 2 APRIL 2013..kenapa dengan 2 APRIL? kalau bro rajin bukak paper atau internet cuba try tengok keputusan NO EKOR draw AHAD atau tengok di website jumlah ESTIMATE JACKPOT 4D ade berapa juta dan LOTTO? 

aku usha kat magnum ada dalam 19M,toto 14M,damacai 15M,harini ada SPECIAL DRAW dimana SPECIAL DRAW NI DUIT POKET GOMEN,so ini hari malam nanti try tengok result hilang ke tidak ESTIMATE JCP hari rabu kalau hilang sah sahih estimate JCP tu digunakan untuk dana PRU,tapi 1 je yang aku nak tau..apa no baik yang diorang akan main harini? 

kah..kah..kah..kalau kena x yah jacpot dapat 1st prize pun dah cukup..kah..kah..kah...ada member aku cakap tuk dana PRU no reserved di toto yang takkan ade di kaunter adalah 3228,sape kaki ekor tu try la mainkat BLACK COUNTER ..kah..kah..kah.... on SATU LAGI TEORI KENAPA NAJIB TAKUT
Publish | Delete | Spam
Hamidi Fizie Bin Ahmad
on 4/2/13

MALAM ESOK
DI MARKAS TAMAN MELEWAR
RADIO BANGSAR SIARAN LANGSUNG


--------

NAJIB GUNA DUIT KERAJAAN MACAM BAPAK DIA PUNYA
INI DUIT BAPAK SIAPA?
 Saguhati RM1,000 untuk kakitangan Petronas

Cetak
KUALA LUMPUR: Perdana Menteri sebentar tadi mengumumkan pemberian saguhati RM1,000 kepada kakitangan Petronas sebagai penghargaan kepada warga kerja syarikat itu. 

KAH KAH KAH


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit....PELIK  ...AMAT PELIK.... kah kah kah..

kah kah kah....PASAL APA DAPAT 1,000 RINGGIT?.... kah kah kah..

kah kah kah...SEDEKAH JARIAH APA INI?..... kah kah kah....
KAH KAH KAH
KAH KAH
KAH
woit....INI BUKAN BELI UNDI.... kah kah kah..

kah kah kah...INI NAMANYA DUIT PELABURAN... kah kah kah

kah kah kah....PELABURAN KALAU MINYAK TURUN HARGA...kah kah kah


MALAM ESOK
RADIO BANGSAR 
BUAT SIARAN LANGSUNG

MALAM JUMAAT
RADIO BANGSAR 
BUAR SIARAN LANGSUNG
DARI KAJANG


--------

PEMECAH BERITA - UMRAH KE UUUU MAK MARAHNAJIB AKAN KE SAUDI ARABIA ESOK

kelmarin muhyiddin beri amaran
hasilnya... kah kah kah

jadi umrah ke...
atau tak jadi ...
atau
uuuu.... mak  dah marah
kah kah kah


--------

MARI MENGENALI APA ITU BTN
BTN DAN RASIS MELAYU
BERWASPADA
ULAR BTN SEDANG 
KELUAR MENCARI KERUSI


RASISMA PERKAUMAN DAN  SEJARAHNYA

Pekerja parti tersebut menjeritkan “Bunuh Tian Chua” apabila naib presiden Umno itu menggesa mereka bersatu di belakang Barisan Nasional (BN) dan “menghapuskan pengkhianat” seperti naib presiden PKR — lebih dikenali sebagai Tian Chua di mana sekutunya dalam Pakatan Rakyat (PR) telah dituduh menghasut serangan Sulu terhadap Sabah. – petikan Malaysian Insider

Discussing the battle against a Muslim warlord in Somalia, Boykin told another audience, "I knew my God was bigger than his. I knew that my God was a real God and his was an idol." petikan  Lt. Gen. William G. "Jerry" Boykin dari Los Angles Times

Dua petikan laporan media diatas adalah  kenyataan rasis. Para pembaca pasti akan bertanya bagaimana cara untuk  memahami makna dan tanda kenyataan  tersebut. Justeru, pembaca akan bertanya apa  itu rasisma? Dari mana datangnya rasisma?  Bagaimana rasisma berkembang? Dari mana sejarah punca rasisma?

Ini adalah soalan-soalan  wajib dihuraikan agar kita semua mendapat pencerahan. Pencerahan ini juga diharapkan akan dapat digunakan  untuk kita menilai diri kita sendiri. Menilai dan bertanya pada diri sendiri : apakah aku ini seorang rasis?

Satu jalur rasisma ialah fahaman  perkauman. Fahaman perkauman akan membenci   orang asing yang berbeza dari kumpulan sendiri. Jangan silap faham rasisma bukan hanya dimiliki oleh yang berkulit puteh.  Yang berkulit hitam, berkulit sawo matang atau  berkulit kuning pun  berkeupayan untuk menjadi rasis. Asas rasisma bukan warna kulit.

Kebencian dan tidak suka kepada orang lain sahaja bukan rasisma. Kebencian tak tentu hala ini timbul dari  prasangka yang disalut dengan kebodohan. Misalnya  ada kenalan kita yang tidak suka orang lain kerana  orang lain tidak bersunat. Atau tidak suka kerana orang lain ini makan pakai penyepit. Dan dan dan...ini bukan rasis. Ini sikap orang bodoh.

Rasisma sebagai satu jalur fahaman berkait rapat dengan kuasa. Yang TIDAK memiliki kuasa PASTI  tidak akan memiliki keupayaan untuk menjadi rasis.  Untuk rasisma bergerak ianya wajib dibantu dan disokong oleh  kuasa. Tanpa kuasa tidak wujud rasisma. Kuasa pula wajib disokong oleh modal. Rasisma  berpunca dari pemilikan harta kekayaan. Justeru, asal usul rasisma ialah perebutan harta kekayaan.

Kuasa imperial Anglo-Amerika yang menaklok dunia hari ini berasaskan rasisma. Amerika diteroka dan menjadi kaya raya dengan tenaga hamba abdi yang ditangkap dari Afrika. Justeru untuk menghalalkan penghambaan ini disebarkan ajaran tentang warga Afrika yang berkulit hitam ini  bodoh , bebal dan hanya boleh bekerja di ladang.

 Justeru orang  kulit hitam dipaksa  untuk jadi hamba.  Tujuan memiliki abdi ini ialah untuk menggunakan tenaga mereka diladang kapas. Tujuan berladang ialah untuk mengumpul harta kekayaan. Terbukti jelas  asas rasisma ialah pengumpulan harta kekayaan. Dibelakang fahaman ini ialah kuasa senjata tuan empunya ladang.

Fahaman dan falsafah rasis ini juga dibantu oleh Agama. Ajaran agama   yang mengajar  dan mendidik manusia untuk hormat menghormati sesama manusia kini disongsangkan. Ada  rabai, rahib,  imam atau padri yang menggunakan ayat-ayat suci  untuk mengolah persetujuan mencari pengaruh. Lalu para agamawan ini mengakui bahawa agama anutan mereka sahajalah yang tepat. Hanya Tuhan mereka sahajalah yang benar. Hanya bangsa dan kaum mereka sahajalah dipilih oleh Tuhan.

Teknik penjajahan dan penghambaan di Amerika juga dijalankan oleh penjajah British di Tanah Melayu. Disebarkan propaganda tentang Orang Melayu malas. Justeru  melalui  hujah ini  Tanah dan Bumi Melayu diambil. Dengan hujah ini  British memiliki sebab untuk membawa masuk imigran India dan China ke Tanah Melayu.  Sikap rasis British ini bertujuan untuk memunggah harta kekayaan Bumi Melayu.

Konsep  Melayu Malas ialah falsafah,  idealoji dan   faham rasis dari British. Malah semua kuasa yang mengamalkan dasar rasis akan memiliki ajaran  falsafah  yang memperkecil, menghina atau membodohkan sesuatu kumpulan atau bangsa yang ingin dijajah. Kuasa British menghina Bangsa Melayu kerana kaum pemodal British mahu bijeh, emas dan perak yang tersimpan dalam perut Tanah Melayu.

Satelah memahami konsep  dan asal usul rasisma mari kita lihat politik terkini.   Lihat bagaimana penyokong United Malays National Organisation melaungkan   ‘bunuh Tian Chua’.  Ini adalah laungan rasis yang disokong oleh  kuasa. Bukan semua penyokong parti politik  bebas melaungkan bunuh Si Polan atau Si Anu. Kalau para aktivis Angkatan Muda Keadilan bangun dan melaungkan ‘bunuh Najib’ pasti dalam sakelip mata sahaja mereka akan digari.  Disini jelas peranan kuasa   yang menjadi pemandu rasisma.

Kumpulan Pemuda United Malays National Organisation itu sedar bahawa mereka boleh melaungkan ‘bunuh Tian Chua’ kerana mereka tahu  dibelakang mereka adalah kuasa yang menghalal  dan mempertahankan perbuatan  mereka.

Tian Chua dipilih untuk dibunuh bukan kerana sandiwara Lahad Datu atau kerana Tian Chua berkata ‘ soldadu Mati Ibrahim Ali’. Semua ini  tidak betul. Tian Chua TIDAK pernah menyuarakan pendapat  sademikian. Tian Chua hendak dibunuh kerana Tian Chua China. 

Ahli Parlimen Beaufort, Datuk Seri Lajim Ukin dalam ucapannya pada ceramah Pakatan Rakyat  di Dataran Sungai Air Tawar, dengan lantang menyatakan  Lahad Datu adalah  ‘wayang’ yang dipentaskan oleh United Malays National Organisation bagi tujuan untuk menakut-nakutkan rakyat di Sabah. Tetapi Lajim TIDAK diusik kerana Lajim Melayu.

Banyak blog, bayak laman,  ramai warga Sabah  malah saya sendiri tidak  pernah berhenti menganalisa Lahad Datu untuk menerangkan kepada pembaca bahawa Lahad Datu ini hanyalah satu sandiwara.  Tetapi  hanya Tian Chua China dipilih kerana Tian Chua China.

Strateji rasis United Malays National Organisation ini mula disusun  terperinci apabila parti ini tewas dalam pilihan raya 1969.  Sebelum Mei 13  1969  yang wujud hanyalah sikap prasangka antara kaum-kaum – Melayu tak suka China, India tak suka Melayu atau China suka Melayu. Sikap prasangaka yang sedia wujud ini telah diolah  untuk dijadikan satu  idealoji  yang disokong oleh kuasa daulah.

Idealoji rasisma  disusun dan distrukturkan. Kemudiaan pada tahun 1974  lembaga  Biro Tata Negara (BTN) diwujudkan untuk mengembangkan ideloji rasis ini. BTN sebagai satu  organisasi  boleh disamakan dengan   kumpulan Brown Shirt yang membantu  Hitler mewujudkan kuasa Nazi di German. BTN dibawah Jabatan Perdana Menteri,  menyebar dan mengembangkan idealoji rasis Ketuanan Melayu  yang menjadi falsafah pegangan United Malays National Organisation.

Kalau Brown Shirt bergerak untuk memboikot perniagaan orang Yahudi di German. BTN pula menyebarkan pandangan bagaimana Orang Melayu telah hilang harta kekayaan kerana kaum China dan India.  China dan India ditakrif sebagai imigran yang wajib dimusuhi dan dicurigai. Lirik lagu Anak Anak Kecil Bermain Api – lagu resmi BTN -   menjadi pedoman idealoji rasis  BTN.

BTN mengembangkan  idealoji rasis  untuk menyokong dan memperkasa  Dasar Ekonomi Baru (DEB) yang diperkenalkan pada tahun 1971. DEB ini berhujah bahawa Orang Melayu miskin kerana harta kekayaan negara ini dibolot oleh orang China.  Keseluruhan Orang China mengikut istilah rasis BTN dilihat sebagai musuh untuk  keseluruhan Orang Melayu.

BTN mengadakan kuliah dan bengkel tertutup. Anak-anak mahasiswa Melayu sahaja  yang diwajibkan datang ke khemah BTN.  Malah jika ada pelajar enggan datang ke khemah BTN mereka akan disenarai hitam. Para pelajar Melayu yang ingin menyambung pelajaran ke luar negara menjadi mangsa BTN. Jika gagal datang ke khemah BTN biasiswa akan ditarik dan  mereka akan dinafikan hak belajar  ke luar negara. Kuliah dan bengkel BTN juga diwajibkan untuk pegawai-pegawai kerajaan yang berbangsa Melayu. Dalam  straterji BTN, untuk DEB berjaya maka para profesional Melayu wajib mendapat suntikan rasis. DEB     memerlukan sokongan idealoji Ketuanan Melayu dari kaki tangan kerajaan.

Laungan ‘ bunuh Tian Chua’  yang kita dengar itu adalah hasil dari penyebaran fahaman rasisma Melayu. Fahaman rasisma Melayu ini semakin berkembang. Ini kerana lembaga BTN ini masih lagi wujud dan bergerak cergas. United Malays National Organisation yang kini terdesak amat-amat  memerlukan idealoji rasis untuk terus bergerak. BTN diperlukan sebagai wadah fahaman rasis Ketuanan Melayu dapat dikembangkan.

Orang ramai dan bakal pengundi  tidak lagi menyokong  konsep  rasis Ketuanan Melayu. Kerana itu parti Ketuanan Melayu ini  dengan bijak  menggunakan pelbagai NGO sebagai anak syarikat untuk terus mengembang fahaman rasis. Badan NGO tajaan United Malays National Organisation ini sedang menyebarkan fahaman rasis dengan berselindung dbelakang Raja, Bangsa dan Islam.

Jangan terperanjat jika saya nyatakan bahawa ‘muka-muka’ besar  dari BTN ini sedang bergerak cergas menyebarkan fahaman rasisma.  Ramai pegawai-pegawai atau bekas pegawai BTN ini  telah menyelinap masuk ke dalam pelbagai parti politik dan badan agama. Hasan Ali ‘taiko BTN’  pada awalnya masuk ke dalam parti Pas, kini menjadi taiko Tiga Jalur. Roslan Kassim yang juga ‘taiko’ BTN, pada  awalnya memasuki PKR  - kini bergerak cergas sebagai Ketua Penerangan Perkasa.

Dimana akan berakhirnya  laungan rasis ‘  bunuh Tian Chua’ masih belum jelas. Apa yang jelas pada tahap ini kita wajib terus menentang dan menelanjangi rasisma ajaran BTN.  Kita juga wajib tegas dan berani melawan ‘tunggul-tunggul’ BTN yang bertaburan atau yang  sedang menyamar sebagai Pak Lebai. (TT)


NOTA
tulisan ini telah disiarkan
dalam SUARA KEADILAN 
sesiapa yang ingin melanggan
akhbar mingguan ini sila pukul talipon:
03 -92-21-40-45

SEBUAH BUKU
HISHAMUDDIN RAIS

----------

SENI BUKAN KERANA ALBUM TAK LAKU ATAU BUKU TAK ADA SIAPA BELISENI UNTUK PERUBAHAN
telah sampai masanya
para pekerja seni
para buruh seni
bangun untuk melawan

seni bukan untuk glamour
seni bukan untuk  masuk frame
seni bukan untuk bergambar  gambar
seni bukan untuk cari makan

kalau seni jadi glamour ini bonus
kalau seni masuk frame ini bonus
kalau seni dapat bergambar gambar ini bonus
kalau seni dapat duit ini pun bonus

seni bukan untuk:
penyajak  buku tak laku
penulis novel buku tak laku
pelukis yang tak laku
kartunis lakaran tak laku
penyanyi  yang album tak laku
pelakun yang dah tak laku

seni ialah bangun melawan

pekerja seni
buruh seni
melawan  mengembang dan mengampoh
gerakan massa untuk  menumbangkan 
united malays national organisation

PEKERJA SENI
BURUH SENI
BANGUN MELAWAN
-----

KRISTIAN MEMBIAK KERANA SOLAR POWER


PADI MEMBIAK
 KERANA SOLAR POWER
KRISTIAN MEMBIAK 
KERANA SOLAR POWER


Hasan Ali: Tiada lagi tsunami politik

SHAH ALAM –  Fenomena tsunami politik 2008 tidak wujud lagi malah masyarakat kini melahirkan ketidakpuasan hati terhadap kepimpinan Pakatan Pembangkang, kata Presiden Jalur Tiga (Jati),  Hasan Mohamed Ali.

Respons tersebut diterima Hasan berdasarkan pemerhatian dan maklum balas daripada akar umbi sepanjang menjelajah ke seluruh negeri selepas dipecat dari parti pada  Januari tahun lalu.

“Imej pakatan pembangkang di sesetengah tempat termasuk kubu kuat mereka menerima respons begitu mendukacitakan termasuklah sokongan terhadap Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh sendiri.

“Terlalu banyak isu besar yang menjadikan masyarakat umum dan pengundi khasnya tidak dapat menerima penjelasan dan justifikasi yang cuba dikemukakan pakatan pembangkang,” katanya 


KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit... APA JADI DENGAN VIDEO MURTAD.... kah kah kah..

kah kah kah... MANA DIA KITAB INJIL PAKAI KUASA SOLAR... kah kah kah..

woit... DAH LAMA TUNGGU... kah kah kah...

kah kah kah....  RAMAI ORANM DAH MURTAD MENUNGGU VIDEO MURTAD... kah kah kah..

kah kah kah... RAMAI  MASUK KRISTIAN KERANA TUNGGU SOLAR POWER... kah kah kah..

woit.... PENJIHAD ISLAM ZUL  BISUL PUN TERPAKSA TUNDUK  MINTA MAAF.... kah kah kah..

kah kah kah...ITU NAMA NYA  PANDDY  KUTTY  POWER....kah kah kahMonday, November 21, 2011


KUALA LUMPUR, 21 Nov — Penggunaan kitab Injil yang bersumberkan kuasa solar  didedahkan oleh Exco Kerajaan Negeri Selangor Datuk Dr Hasan Ali minggu lalu adalah faktor utama menyumbang kepada isu murtad di negara ini.....

--------SATU LAGI TEORI KENAPA NAJIB TAKUT


SATU TEORI KENAPA TAK BUBAR BUBAR

Bro , Sebenarnya tarikh PRU 13 sengaja ditangguh supaya keputusan PRU13 berdekatan dengan tarikh pembicaraan kalimah Allah di mahkamah rayuan pada bulan Mei ini. Bila UMNO kalah pada PRU13, maka tuan hakim UMNO akan membenarkan bukan Islam menggunakan kalimah Allah.

 Pemimpin UMNO yang kalah akan menggunakan keputusan mahkamah ini untuk membuat huru hara melalui NGO-NGO mereka iaitu Perkasa, Perkida, Silat Berak Cangkung, dan Pesatuan Mamak. Mereka akan membuat kacau dengan membakar rumah ibadat orang bukan Islam. 

Kalau hakim tidak membenarkan penggunaan kalimah Allah, maka mereka akan membakar masjid dan menuduh orang Kristian yang buat huru hara dan menuduh Pakatan Rakyat tidak mampu membentuk kerajaan yang aman. Jadi saya nak tahu samada pemimpin Pakatan Rakyat sedar tentang rancangan jahat UMNO ini? on LEBAI MONGOLI NAK REKRUT ALLAH PULAAAK
Publish | Delete | Spam
Asal Bukan Rosmah Mansur
on 4/1/13
MALAM ESOK 
DI TAMAN MELEWAR

MALAM JUMAAT
DI KAMPONG GAJAH PERAK

---------

DATUK SERI MANA YANG AKHIRNYA AKAN MASUK PENJARA?


NOTA
terlalu banyak datuk seri
hingga menyusahkan
kerja polisDatuk Seri' yang dikehendaki dilihat bersama Najib


KUALA LUMPUR: Rupa-rupanya orang yang paling dikehendaki polis kerana dipercayai terlibat dengan gerakan teroris Sulu yang menceroboh Lahad Datu dikatakan pernah kelihatan bersama-sama Najib dalam program berkaitan Palestin.

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit... DATUK SERI YANG MANA?.... kah kah kahh

KAH KAH KAH
KAH KAH
KAH
MALAM ESOK 
DI TAMAN MELEWAR

MALAM JUMAAT
DI  KAMPONG GAJAH

------

AYAH KAKI ZZZZZ ANAK PUN KAKI ZZZZZ


GAMBAR   PERJUANGAN KJ

Pembangkang cuba racuni fikiran rakyat

Seremban: Pembangkang cuba meracuni pemikiran rakyat untuk mempercayai bahawa Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) tidak telus, kata Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin.

Beliau berkata, ini berdasarkan tindakan pembangkang yang semakin hebat memainkan isu ketelusan perjalanan PRU, sama ada dalam ceramah mahu pun melalui penulisan di internet. 

Khairy berkata, sistem pilihan raya di negara ini telus kerana Barisan Nasional (BN) tidak pernah mencampuri urusan pilihan raya yang dikendalikan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR). 


KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... MALAON INI PUN BARU BANGUN TIDOOO.... kah kah kah..

kah kah kah,....  AYAH MENTUA BANGUN... MALAON INI PUN BANGUN...kah kah kah..

kah kah kah.... KERANA  BELAJAR DI OXFART MAKA  DIBAWAH INI PANDANGAN
ORANG RAMAI DALAM BAHASA OXFART.... kah kah kahjYOURSAY 'Pak Lah is confident of a big win for BN at GE13? Funny, that's exactly what he said before the last GE.'

Pak Lah confident of big win for BN in GE

your sayKingfisher: This apparently amiable man was given a huge mandate in his first election as prime minister (in 2004), but he "slept through" his administration and lost out on a golden opportunity to put Malaysia on the path to good governance.

The opportune moment has gone, but I hope the decline can be arrested.

Haveagreatday: I see, our ex-PM has woken up from his slumber to make a prediction before GE13. It is of no consequence really for even among the Umnoputras believe his opinion commands as much respect as any John Doe.

Magnus: "I am confident that the BN can win a two-thirds majority for we have worked very hard," said former PM Abdullah Ahmad Badawi.

It's good to see Pak Lah being his relaxed self and speaking tongue in cheek as usual. Those quiet fishing trips must have done him good.

Dood: Yes, so says the man who infamously lost Umno-BN its two-thirds majority and who had to step down after his coalition's worst election result in decades.YOURSAY 'Nothing has been done to give confidence to the rakyat that the coming GE will be conducted fairly.'Nurul Izzah shows proof EC received complaint


your sayFerdtan: Lembah Pantai MP Nurul Izzah Anwar, by showing proof that the Election Commission (EC) had acknowledged receipt her official complaint which EC chairperson Abdul Aziz Mohd Yusof said was not received by the agency, indicates either he is not in control of his department or he is blatantly lying.

He cannot blame the mistake on his junior personnel (the usual scapegoat) as the person who acknowledged the receipt from Nurul is a top official, EC secretary Kamaruddin Mohamed Baria.

Abdul Aziz is giving silly reasons and twisting facts and is obviously buying time to stall and delay all complaints. It will continue until the general election is called, and well over.

We also have to thank the alternative media for reporting and highlighting such dereliction of duty by our public officials. Such news is never reported in the mainstream media.

The moment when BN is toppled, Abdul Aziz must be investigated for whatever offences he may have committed. Let this be a warning to him not to take his authority for granted.

Multi Racial: This goes to show this EC is inefficient, deliberately does not want to look into dubious voters, or a party to the fraud and just an extension of Umno. Whichever you look at it, the EC is run by people of no integrity.

It's best for them to step aside so that someone more credible can restore EC's image.

MfM: The modus operandi is to deny first until evidence is shoved in their face. The arrogance of these BN stooges to try to keep their masters in power is unbelievable.

They know what will happen to them if Pakatan Rakyat comes to power. That is why we need to make sure the opposition get 70 percent of the vote to ensure BN will be buried in GE13, no matter what they do.

Bender: I bet EC is now busy cooking up another batch of excuses to counter this latest revelation by Nurul.

Do they care about Nurul's claim about the EC having no credibility left? No. They're only answerable to Umno, so what do they need credibility for?

What they're doing right now is to buy more time and try to get through the next GE without having to make any major changes to their master plan (to make BN win by hook or by crook), which includes letting these 4,500 problematic voters to remain in the electoral roll.
In the end, they will come out with a scripted response: "Oh, we're sorry, there's nothing we can do about the 4,500 dirty entries in the roll since the election is coming and we don't have the time and the humanpower to remove them, but we'll be sure to do it before GE14."


GAMBAR
YANG TIDAK MAHU DILIHAT
oleh
KHAIRY JAMALUDDIN
----------

ZUL BISUL AJEN 007 - SUDAH JADI TAKUT


 BANER INI DI TEMUI
DI SHAH ALAM

Mohon maaf kepada penganut Hindu

BALING 1 April - Ahli Parlimen Kulim/Bandar Baharu, Datuk Zulkifli Noordin memohon maaf kepada penganut agama Hindu sekiranya kenyataan beliau kira-kira 10 tahun lalu telah mengundang perasaan marah di kalangan mereka.

Menurutnya, kenyataan itu yang telah disunting pihak tertentu bagi tujuan memfitnah dan memburukkan namanya serta diedarkan ke laman YouTube baru-baru ini, dibuatnya ketika beliau masih berada dalam parti pembangkang.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... PADAN MUKA.... kah kah kah...

kah kah kah ... BELUM APA APA DAH MINTA MAAF..... kah kah kah..

woit..TAKUT CAKAP TAKUT..... kah kah kah

kah kah kah... NAK JADI GEDEBE... TAPI TAKUT.... kah kah kah...

woit...HUTANG DG PUAN AINON BILA NAK BAYAR?.... kah kah kah----------

DEMO SUDAH JADI BUDAYA KITA


PELAJAR
 CARI NAJIB DI RUMAH

DARI FACE BOOK


 
Gelombang Anak Muda Tolak Umno/Bn - TOLAK 

Himpunan Anak Muda di depan kediaman Perdana Menteri.

Kami takkan berganjak selagi PM sendiri tidak turun!

Tetapi semua hampa apabila Polis memberi respon kepada anak muda bahawa tiada siapa akan melayan anak muda yang sedang berhimpun di depan Kompleks Seri Perdana.

PM Najib taknak berjumpa anak muda?
Inilah pemimpin kita.

Anak muda datang susah payah, tapi PM Najib taknak jumpa anak muda!

Terjadi beberapa insiden kekasaran oleh pihak berkuasa terhadap anak muda, Akhirnya Anak muda terpaksa bersurai dari Kompleks Seri Perdana setelah dikasari dan didesak.

Pengerusi Tolak, Azan Safar dan beberapa orang ditangkap.KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit.... MANA NAJIB SUDAH LARI.... kah kah kah


kah kah kah... NAK LARI KEMANA?... kah kah kah


woit... PATUT DATANG MINTA BIASISWA...kah kah .


kah kah kah... BUAT MACAM SAIFOOL.... kah kah kah..


kah kah kah...DATANG MINTA NAK JADI PILOT...kah kah 

kah-------