Khamis, 23 Mei 2019

ALAAA.... MAK
ALAA.... MAK

INGATKAN ORANG MELAYU  SAJE
MASUK SYURGA
SAMI VELUU DAN TRUMP PUN
ADA SYURGA
br />-------------

YA MOVE TEE


YA MOVE TEE

NAK TANYA

TT...kau cuba tanya MoveTee Melayu tu Bidadari kat Syurga pakai baju kurung dan tudung macam melayu ker atau bertelanjang bogel pakai kain sutera...?
Apa dia jawabannyalah wahai Ahli MoveTee melayu kayu lagi bijaksana..??.kahkahkah...lawaklaaa...jawabnya Tudung Kulum lerrr macam melayu gak gamaknya...kahkahkah on TAK MASUK AKAL ERTINYA NGOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 17:21

TT

------------

MULA KAN DENGAN TAPIMULA DG TAPAI

DIIKUTI HARIMAU

JAMIN ENJOY RAYA

Sape kate melayu sakai kalau beraye. Aku cukup boring hari raye. Aku pagi raye, pegi masjid, salam org, makan siang pas tu aku terlentang depan tv sampai esok pagi. Bangun nak pegi jamban je. Makan pun kat situ. 
Sejak aku kawin 14 tahun ni. Itu la aktiviti aku lepas pagi raye. Kalau anak aku ajak mandi sungai. Org sebok raya. Aku anak beranak sebok mandi sg kate arwah bapak mertua aku... on JANGAN TANYA MOVE TEE
Publish | Delete | Spam
Lone ranger pomen
at 16:58

In

------------

PENJUAL AGAMA BERGADUH
MAFIA GADUH

REBUT KAWASAN

JUAL DADAH

PENJUAL AGAMA

GADUH PASAL

REBUT 

KAWASAN

PENGARUH
Mohon maaf saja 

tak memadai,

kata Pemuda PAS
PEMUDA parti PAS masih tidak berpuas hati dengan permohonan maaf Mohd Asri Zainul Abidin berhubung gambar anggota partinya yang dikaitkan dengan kes kebakaran kereta mufti Perlis itu.

Naib Ketua Pemuda PAS, Ahmad Fadli Shaari dilaporkan berkata Asri perlu mengambil tindakan ke atas pengendali Facebook yang menyiarkan gambar berkenaan.

Beliau juga menuntut agar identiti pengendali laman Facebook mufti Perlis itu didedahkan dan mempertimbangkan untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas individu tersebut.

“Dalam kes ini, tiga anggota Jabatan Amal Malaysia ditahan untuk diambil keterangan dan ia dimuat naik di Facebook Mufti Perlis itu seolah-olah anggota berkenaan sudah didapati bersalah.

“Ini perbuatan melampau terutama Asri mempunyai kedudukan dan sangat tidak sesuai. Sebab itu, permohonan maaf yang dibuatnya tidak mencukupi,” katanya seperti dipetik dalam laporan itu.

Gambar berkenaan dipadamkan dan Asri juga memohon maaf atas penyiaran gambar yang turut memaparkan Presiden PAS Abdul Hadi Awang.

Asri semalam berkata beliau percaya Hadi tidak mungkin memberi arahan jahat untuk membakar keretanya.

Unit Amal PAS juga semalam mengesahkan anggotanya ditahan oleh polis semalam dan akan direman selama empat hari bagi siasatan kes membakar kereta yang berlaku pada 22 Mac.

Ketua Unit Amal, Mohd Nazree Mohd Aris bagaimanapun menafikan anggota yang gambarnya disiarkan di laman Facebook milik Asri itu terlibat dengan kes tersebut.

Polis juga menahan seorang penganggur pada awal pagi Sabtu lalu di Arau yang dipercayai terlibat dalam perbuatan khianat itu.

Lelaki berusia 36 tahun itu mengaku diupah oleh seorang individu untuk membakar kereta mufti Perlis bersama seorang lagi individu dikenali dengan nama Mie Tomoi yang masih bebas, kata polis. – 23 Mei, 2019.


BISNES 

JUAL AGAMA

AMAT LUMAYAN

TAK CAYA TANYA

JAMIL KHIR

KAH KAH KAH


------------

MATAHARI TERBENAM
AL-KAHFI

MATAHARI TERBENAM
PADA MATA AIR 
YANG HITAM BERLUMPUR

Pulak dah ... 
bukan ke matahari terbenam kat sebuah matair yang hitam berlumpur? Macamana mootee ini cakap bumi keliling matahari? Ini dah langgar apa yang diajar kat Quran. (Al-Kahfi 18:86) 
Sehingga apabila ia sampai ke daerah matahari terbenam, ia mendapatinya terbenam di sebuah matair yang hitam berlumpur kahkahkah kahkahkah Bangang!! on LAWAK DUDUK
Publish | Delete | Spam
Kuda Kepang
on 23/05/19

tak


-------------

PETAI ADAPETAI ADA

 DI SYURGA
NAK TANYA JAGAN MARAH
BIDADARI KENCING 
HARING TAK KALAU
MAKAN PETAI
Sapa la yg tak caya kat Tuhan ni..? Kat Syurga toksah kata petai, kepala bapak pun ada kalau dia nak... ? 
on 
DI SYURGA ADA NERING
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 20/05/19

Sapa


-----------

PERTAMA DI MALAYSIA

DAPUR PERTAMA 

DI MALAYSIA
Girl rising la pulak.
Dapur jalanan lama tak up.
Kah kah kah 
on 
MALAM INI SATU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 29/03/19
Dah lama tak dengar cerita miskin kota. Kau dah jual ke van dapur jalanan? Duit baki dapur jalanan kau dah guna untuk bayar sewa bilik ke? 
on 
MAKSIAT
Publish | Delete | Spam
azam
on 03/02/19Tt sekarang ni dah jadi pemikir agong, dah sama taraf dgn lokman adam. Dia fikir hal global jer bhai sama mcm madey. Apahal nak suruh tt pikir pasal dap guna 4x4 kerajaan negeri punya? Takkan la pemikir global bertaraf dunia mcm tt ni nak pikir hal dapur jalanan pulak? Apa barang bhai? 
on 
PERAS UGUT
 KERANA ANAK IKAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 30/01/19

Li tibai

-------------