Ahad, 2 Mac 2014

SELAMAT DATANG
Waytha: Jadikan Kajang referendum pada BN
Pengerusi Persatuan Hindraf Malaysia, P Waythamoorthy menggesa supaya pilihan raya kecil (PRK) Kajang dijadikan referendum terhadap sumbangan BN kepada masyarakat India.

Cadangan itu dibuat selepas Waythamoorthy dikecam bekas rakan-rakannya dari BN yang menolak dakwaannya bahawa parti pemerintah gagal membantu masyarakat India.

"Saya menggesa Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin dan Menteri Pertahanan,  Hishammuddin Hussein bekerjasama dengan 'pasukan' mereka, MIC, dan kemukakan satu laporan lengkap mengenai apa yang kerajaan telah dilakukan untuk masyarakat India dalam tempoh 20 tahun yang lalu," katanya dalam satu kenyataan hari ini.

KALAU NAK BAWA UNDI
KALAU NAK HANCURKAN
UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION

RAKAYAT UCAP KAN
SELAMAT DATANG
TERIMA KASEH


----------

KHALID DAN AZMIN SEKALI LAGI


KOMENTAR TUKAR TIUB
sila baca sekali lagi
hishamuddin rais
bertanggung jawab 100% 
atas apa yang ditulisnya

nilaikan isi dari tulisan ini
gunakan akal dan fikrah
untuk menyelami tanda daan makna

PKR minta akhbar parti beri penjelasan berhubung penyiaran artikel Hishamuddin Rais

PKR minta akhbar parti beri penjelasan berhubung penyiaran artikel Hishamuddin Rais
PKR minta akhbar parti beri 
penjelasan berhubung penyiaran 
artikel Hishamuddin Rais


KHALID DAN AZMIN
Umum tahu Azmin Ali telah memasang niat untuk menjadi Menteri Besar Selangor. Umum juga tahu bahawa Parti PAS dan DAP – sekutu PKR dalam Pakatan Rakyat – tidak memiliki keyakinan terhadap sosok yang bernama Azmin Ali. Perlu diingatkan bahawa - kurang yakinnya PAS dan DAP terhadap Azmin Ali ini tidak  ada sangkut paut dengan  ‘perempuan heboh’ yang bernama Ummi Hufilda Ali.

Hanya PAS dan DAP sahaja yang dapat menjawab kenapa mereka merasa tidak yakin terhadap si Azmin. Apa dalam hati perut dua buah parti politik ini hanya mereka sendiri yang tahu. Keyakinan seharusnya wujud kerana  dua parti ini terikat dalam satu perserikatan bersama PKR. Dalam masa yang sama  Azmin Ali yang tidak diyakini ini  berpangat Timbalan Presiden PKR. 

- ulang baca disini -
http://tukartiub.blogspot.com/2014/02/memahami-kajang.html


SIAPA TERBERAK
DIALAH YANG
TERBAU KENTOT

KAH KAH KAH


-----------