Isnin, 7 April 2014

KONSPIRASI PULAAK DAH
Krisis MH370: Utusan tumpu teori konspirasi CIA

Satu tulisan dalam akhbar Mingguan Malaysia hari ini cuba membangkitkan teori yang mengaitkan krisis pesawat MH370 dengan rancangan agensi risikan Amerika Syarikat yang didakwa untuk mengeruhkan hubungan Malaysia dan China.

Penolong pengarang akhbar itu Ku Seman Ku Hussein dalam tulisannya itu turut berpendapat kerajaan juga mengambil kira sebahagian dari “teori konspirasi” mengenai serangan 11 September itu.


 KAH KAH KAH
konspirasi pulaak
kah kah kah

altantuya dibunuh
konspirasi sapa?

kapal selam
tak nyelam
konspirasi sapa?
 KAH KAH KAH


--------

DUNIA SUDAH TERBALIK
Rakyat diseru pertahan ATM

KUALA LUMPUR 5 April - Rakyat diseru bersatu mempertahankan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) yang menerima pelbagai tohmahan daripada pihak luar serta pimpinan pembangkang berhubung pencarian pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 yang hilang sejak 29 hari lalu.

Hishammuddin  Hussein berkata, pelbagai tuduhan yang dibuat termasuk memburuk-burukkan negara ini adalah tidak tepat malah sepatutnya perkara itu tidak timbul memandangkan fokus sekarang adalah mencari pesawat tersebut.

“Saya mahu tegaskan tuduhan-tuduhan ini tidak tepat dan pencarian MH370 sepatutnya melebihi soal politik KAH KAH KAH

dunia sudah terbalik

tentera yang tugas pertahan rakyat malaysia

apa sudah jadi?

KAH KAH KAH


--------

SEMUA KACAU BILAU

Tidak benar MH370 buat bulatan berpatah balik
KUALA LUMPUR - Ketua Pengarah Jabatan Penerbangan Awam Azharuddin Abdul Rahman hari ini menafikan laporan yang menyatakan pesawat MAS penerbangan MH370 membuat bulatan semasa berpatah balik. 

"Pesawat itu tidak membuat bulatan, itu tidak benar," kata beliau merujuk kepada laluan melengkung pesawat yang berbeza, yang bocor kepada pihak awam.   

Azharuddin menyatakan demikian pada persidangan akhbar rutin, yang turut dihadiri Hishammuddin Hussein, ketua pegawai eksekutif MAS, Ahmad Jauhari Yahya dan Panglima Angkatan Tentera i Zulkifeli Mohd Zin.     

Sebelum ini, rakaman radar tentera Malaysia menunjukkan kemungkinan MH370 telah berpatah balik ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. 

 KAH KAH KAH

woit 
ini contoh kenyatan 
kelam bhin kabut
dulu cakap lain
sekarang
cakap lain

kalau tak pusing
ngapa cari di lautan india
cari lah di laut china selatan

CUNT FUSED

--------