Selasa, 19 November 2019

ABAM KENA PAUKENA PAU DARI

MULUT ABAM 

SENDIRI
-------------

TAK DIJEMPUT ?


PASAI

APA

TAK

KENA

JEMPUTSaya tak dijemput, kata Anwar

ANWAR Ibrahim berkata beliau tidak tahu menahu tentang pertemuan antara Mohamaed Azmin Ali dan wakil rakyat PKR di Parlimen hari ini.

Bercakap kepada wartawan di Sepang, presiden PKR itu berkata beliau tidak menerima sebarang jemputan untuk hadir pada majlis anjuran timbalannya itu.

“Saya tak tahu. Saya tak dijemput,” kata Anwar.


INI

MAKIN

BERAT

KAHKAH
KAHKAH

------------

HEBOH SATU DUNIA
HEBOH

SATU 

DUNIA

Azmin jumpa pembangkang demi kestabilan politik, kata timbalan menteri PKR

PERTEMUAN dengan ahli Parlimen pembangkang malam tadi bukan untuk menyekat Dr Mahathir Mohamad daripada meletak jawatan, kata seorang timbalan menteri PKR yang hadir ke pertemuan itu.

Ahli Majlis Pimpinan Pusat PKR Kamaruddin Jaafar berkata, ia sebaliknya hanya membincangkan soal masa depan negara dan mengukuhkan kestabilan politik.

“Tiada apa yang penting, yang kita bincangkan tentang masa depan negara, perlunya perpaduan negara.

“Perlunya diredakan dan dikurangkan politiking antara ahli politik dan menumpukan pembangunan dan kestabilan politik,” katanya kepada wakil media di lobi Parlimen hari ini.

Tambahnya, pertemuan itu juga untuk memberi taklimat kepada ahli Parlimen BN itu mengenai Wawasan Kemakmuran Bersama (WKB 2030).

Beliau juga menjelaskan, pertemuan itu diadakan bersama 17 ahli Parlimen Barisan Nasional dan bukan 22 seperti yang dilaporkan.

Kamaruddin yang juga timbalan menteri pengangkutan antara lima pemimpin PKR yang dilaporkan hadir dalam pertemuan diadakan di kediaman Timbalan Presiden PKR Mohamed Azmin Ali. – 19 November, 2019.


INI SAJE YANG

DIBINCANG

INGAT PROJEK

BILION BILION

INGAT PROJEK

NAK BELI

HELIKOPTER

KAH KAH KAH

ABIH BOREH

JANG OOOOI

KAH KAH KAH
----------

APA ITU SD

APA 

ITU

S.D

Hello TT, Gwa tulis sama lu la Tukar Tiub. Gwa bukan tulis sama itu Takda Telur punya orang. Sekarang punya time politik sudah tunggang langgang. Kawan sudah jadi lawan kemudian jadi kawan semula. Lawan sudah jadi kawan kemudian jadi lawan semula.
 Cakap orang politik memang susah untuk diterima pakai. Semua auta, semua kelentong, semua tipu, semua untuk perut sendiri. So macam mana nak buat orang percaya? Buat AB , Akuan Bersumpah. Orang London kata SD, Statutory Declaration. Tapi bagi Abam Non, AB jugak bermaksud Atas Bawah aku balun. SD pulak Sondol Dubur so delightful. 
on 
APA PULAK INI?
Publish | Delete | Spam
dr chenor
on 19/11/19

Pau
----------

MAJESTIC SECRET SERVICE


DENGAR

DAN

CAYA


Azmin khianat amanah rakyat, kata pemimpin PKRTINDAKAN Mohamed Azmin Ali mengadakan pertemuan tertutup dengan ahli Parlimen pembangkang pada malam tadi menyerlahkan sikap pengkhianat timbalan presiden PKR itu, kata pemimpin parti.

Ketua Penerangan PKR Tuan Haji  Shamsul Iskandar Md Akin berkata rakyat akan memandang demikian kerana pertemuan dibuat selepas PH kalah teruk dalam PRK Tanjung Piai pada Sabtu lalu.

“Biat rakyat menilai, sehari selepas kekalahan teruk PRK di Tanjung Piai… kita ada seorang naib presiden PH yang buat pertemuan dengan pimpinan Umno.

“Perkataan paling sesuai ialah mengkhianati amanah yang rakyat beri kalau pertemuan seperti ini berlaku sehari selepas kekalahan teruk PH,” katanya kepada wakil media di lobi Parlimen.

Beliau mengulas mengenai pertemuan tertutup pada malam tadi bersama Azmin dan pengikutnya bersama sekurang-kurangnya 22 ahli Parlimen pembangkang.

Pemimpin PKR yang terlibat dalam pertemuan itu termasuk Azmin dan dua lagi anggota Kabinet, Zuraida Kamarudin dan Kamarudin Jaafar.


TUAN AJI NI

BUKAN CALANG

ORANG

PELAKON FILEM

UTAMA

DALAM FILEM

ON THE MAJESTIC

SECRET SERVICE
KAH KAH KAH-----------------

AB - ANWAR BUNGKUS


A. B

ANWAR BUNGKUS
AB mungkin anak.bapak..mungkin ahli buret..mungkin ahli bapok dan kemungkinan besar anwar barua... 
on 
APA PULAK INI?
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 19/11/19

P
---------

APA BARANG


APA 

BARANG

Notifications

liked your Tweet
HARI INI DALAM SEJARAH - TWITTER gua juga kembali hari ini - setelah dua bulan di duplicate - sapa punya kerja gua tak tahu pic.twitter.com/ToG8waSDqd
---------