Jumaat, 5 Jun 2015

KEPALA AKAN PUTUS

TORA TORA TORA


KAH KAH KAH

pagi ini paglima bugis dimalukan
maka
kepala siapa akan dipancung
kepala lim kok weng
atau
kepala khirun aseh
KAH KAH KAH
-------------

YA AMPOOON YA MAULANA


Tengku Mahkota Johor kritik Najib kerana tak muncul

Tengku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim menjadi suara pertama kerabat diraja yang mengkritik Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak kerana gagal menghadiri dialog “Nothing To Hide” anjuran SukaGuam pagi tadi.

Menurut Tunku Ismail, sudah dijangkakan Najib yang seharus menjelaskan tentang syarikat sarat hutang 1Malaysia Development Berhad (1MDB) pagi tadi dan turut dihadiri pengkritik utamanya Tun Dr Mahathir Mohamad di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) Kuala Lumpur pagi tadi.

“Bagaimana boleh diadakan suatu dialog bertajuk 'Nothing2Hide' dengan mengetengahkan seorang yang ingin menyembunyikan segala-galanya?


“Tentu sekali dia tidak akan muncul,” titah baginda dalam akaun Facebook Johor Southern Tigers.

KAH KAH KAH
ya ampooon
ya maulanaa
kah kah kah
gwa tak ada apa 
tak nak nak tambah
kah kah kah

YA AMPOOON


-----------

ONLINE LAGI


NAK MONOPOLI
Semuanya pakat2 nak monopoli Allah. Berjaya memonopoli Allah bermakna berjayalah memonopoli segala kebenaran. Apabila telah memiliki kebenaran, maka kerja2 membodohkan orang menjadi semakin mudah sapsapsoi la. Kerja2 ketua jabatan menjadi mudah kerana dia memiliki Allah. Kerja2 pengurus syarikat swasta menjadi lancar dan percuma kerana mereka memiliki Allah.

Dengan sedikit cuit nama Allah, dengan mudah mereka dapat membodohkan orang bawahan. Inilah hikmahnya memiliki Allah. Mudah membolot rezeki dan menipu rezeki bahagian orang bawahan. Orang bawahan akan terus dikekang kononnya kuasa ghaib Allah menyebabkan mereka tidak mampu berusaha naik pangkat dan mendapat gaji yg lebih baik. Padahal hantu sebenar ialah malaun pukimak inilah yg menjadi dalang segala bagai keoayahan orang bawahan. on BELUM ONLINE LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/4/15
TARAF TADIKA
Ape la punya ngong statement perwakilan taraf budak tadika...ape ko ingat tuhan nak jerit dari langit suh lwn br nak lawan ke...akai ada letak kat lobang taik...tu la taraf bani melayu yg 'islam' kononnya...kasihan betul bila tengok perjuangan parti 'islam' yg 'melayau' semuanya terus berfikiran ortodoks...kah kah kah...ape punya perjuangan...puihhhh... on BELUM ONLINE LAGI
Anonymous
on 6/4/1-------------

AL-FATIHAH


AL-FATIHAH
kepada isteri 
tengku razaleigh hamzah
yang baru sabentar tadi
meninggal dunia
amin

PAHLAWAN ZOMBI TAKUT


KOMENTAR
pagi tadi  dalam forum
nothing to hide
mahathir telah dihalang dari bercakap
yang menghalang polis

apakah akhirnya najib
akan menangkap mahathir?

Tun M akan pertahan hak rakyat
 | June 5, 2015
Katanya, halangan yang timbul termasuk daripada kerajaan tidak akan menghalang beliau bagi mencari jawapan terhadap isu yang dibangkitkan termasuk 1MDB.
mahathir_talk_n2h_600
KUALA LUMPUR: Mahathir Mohamad menegaskan beliau akan meneruskan usaha untuk menjelaskan kepada rakyat berhubung isu 1Malaysia Development Berhad (1MDB).
Tegasnya, halangan yang timbul termasuk daripada kerajaan tidak akan menghalang beliau bagi mencari jawapan terhadap isu berkenaan.

“Saya tidak tahu kenapa polis suruh saya berhenti bercakap dengan orang ramai yang hadir pada hari ini sedangkan penganjur memberi laluan.

“Saya cuma nak bercakap tentang perkara yang ada kaitan dengan apa yang hendak dibincangkan pada pagi ini,” katanya pada sidang media selepas beliau diminta berhenti oleh polis daripada berucap pada majlis tersebut.


KAH KAH KAH
woit
ini sudah hebat
tun akan pertahankan hak rakyat
apa pahlawan zombi akan buat
apa pahlawan  zombi akan lakukan

APA AGAKNYA

--------------

BACA SEKALI LAGI
Najib, Hadi akan terus memimpin kerana 

Melayu malas berfikir 

Orang Melayu akan terus mengundi pemimpin seperti Datuk Seri Najib Razak dan Datuk Seri Abdul Hadi Awang kerana mereka malas dan tidak suka berfikir, kata bekas menteri Umno, hari ini.
Dalam satu posting di blognya, Datuk Zaid Ibrahim berkata di bawah pimpinan Najib dan Hadi, Malaysia akan mempunyai "imej yang baik, pandai putar, tetapi kurang kukuh".
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/najib-hadi-akan-terus-memimpin-kerana-melayu-malas-berfikir#sthash.MUpoP2vi.dpuf


BACA 

SEKALI LAGI


Nilai bani Melayu (Oleh Hishamuddin Rais)

Mengikut Perlembagaan Persekutuan, takrifan Melayu adalah: sosok yang mengamal budaya, bahasa Melayu dan beragama Islam. Takrifan ini cukup senang, demokratik dan tanpa banyak songel. Untuk saya, di belakang takrifan – siapa dia Melayu – ada persoalan yang lebih besar – persoalan nilai Melayu. Takrifan nilai ini sayangnya TIDAK dimasukkan dalam Perlembagaan Persekutuan sebagai cara untuk mengenal siapa Melayu dan siapa bukan Melayu. 
Takrifan siapa Melayu dalam Perlembagaan dilakukan hanya untuk mentadbir. Pentadbiran penjajah British yang membawa buruh imigran dari Cina dan India memerlukan sistem identifikasi. Justeru, lahir konstruksi takrifan Melayu yang membolehkan sosok seperti Mahathir Mohamad, Reezal Merican atau Azeez Rahim menerobos masuk dan mengakui Melayu. Walhal – rupa bentuk, kulit dan iras sosok tidak mencerminkan keMelayuannya. Persoalannya apakah nilai yang diamal oleh sosok ini mencerminkan nilai Melayu?
Saya menimbulkan apa dan siapa itu Melayu kerana pada tahap ini Bani Melayu menghadapi krisis yang maha besar. Bani Melayu hari ini menghadapi krisis identiti diri. Krisis identiti ini membawa Bani Melayu kepada krisis nilai. Justeru krisis nilai Bani Melayu inilah yang sedang kita lihat dalam politik kontemporari Malaysia hari ini.
Nilai muncul dari punca ekonomi. Nilai tidak muncul dari mimpi atau angan-angan. Satu ketika dahulu Bani Melayu keseluruhannya kaum tani, nelayan atau pekebun kecil. Kedatangan British memunculkan sosok Melayu untuk menjadi pegawai kerajaan, anggota polis, askar dan guru. Ramai Bani Melayu sebelum kedatangan British menjadi pelaut yang hebat. Dalam sejarah dan cerita rakyat ada tertulis juragan dan saudagar Melayu yang berniaga di kepulauan Melayu. Si Tenggang adalah contoh juragan dan saudagar dari Bani Melayu. 
Tetapi dengan kesampaian juragan dan saudagar dari India dan Cina yang memiliki jaringan perniagaan lebih luas, membuka persaingan. Akhirnya kerana persaingan sengit kumpulan juragan dan saudagar Bani Melayu pupus. 100 tahun dahulu Bani Melayu tidak kenal duit dan dinar. Ini berbeza dengan kaum imigran India dan Cina yang tamadunnya ribuan tahun mendahului tamadun Melayu. 
Justeru, nilai Bani Melayu adalah nilai kaum tani. Nilai Bani Melayu adalah nilai masyarakat pertanian-agraria. Nilai kaum tani dipasak oleh setiakawan yang intim, kejujuran kata-kata, janji yang ditepati dan paling ampuh adalah nilai bergotong royong. Nilai ini tidak pernah diukur dengan dolar dan dinar. 
Nilai bani Melayu ini muncul kerana keperluan bertani dan mencari kehidupan. Adalah tidak tepat jika kita menganggap nilai – apa yang dianggap salah dan apa yang dianggap benar – muncul dengan kedatangan Islam. Bani Melayu adalah mualaf yang baru berumur 500 tahun. Nilai salah benar – apa yang baik dan apa yang salah – wujud dalam roh Melayu sebelum sampainya juragan dan sudagar Arab di Melaka. Nilai keterbukaan fikrah bani Melayulah yang menyambut saudagar dan juragan Arab. 
Dunia berubah. Pembuatan dan pekerjaan untuk mata pencarian berubah. Asas ekonomi berubah. Bentuk ekonomi berubah. Semua ini membawa perubahan nilai. Dari asas ekonomi pertanian dan nelayan, Bani Melayu dipaksa ekonomi kapitalis yang berNabikan jual beli dan berkiblat keuntungan. Awalnya resapan ekonomi kapitalis agak lunak. Sistem ekonomi kapitalis masuk secara teratur dan tidak mengganggu gugat ketenteraman Bani Melayu. Walaupun sistem ekonomi kapitalis membawa budaya yang berlawanan dengan budaya agraria Bani Melayu – mereka tidak berasa terancam. 
Nilai kapitalis diukur dengan ringgit dan dinar. Tenaga kini bukan lagi diminta bergotong royong untuk bersama-sama membuat tali air sawah atau membaiki pembetung. Tenaga dalam sistem ekonomi kapitalis boleh dihitung untuk dipukul harga. Awalnya bani Melayu tidak menyedari ini. Perubahan ekonomi membawa perubahan politik. Kuasa politik yang dimiliki oleh United Malays National Organisation mula disedari sebagai lompong. Kuasa politik tanpa kuasa ekonomi hanyalah mimpi yang dimimpi-mimpikan. 
Mimpi ini pecah membawa kesedaran apabila ia diasak oleh kekalahan parti Bani Melayu yang berslogan Ketuanan Melayu pada 1969. Kekalahan besar United Malays National Organisation memunculkan satu dasar ekonomi yang baru. 
Dasar Ekonomi Baru (DEB) memaksa Bani Melayu masuk ke dalam kancah jual beli ekonomi kapitalis. Selama 40 tahun kebelakangan ini, Bani Melayu dipaksa menerima sistem nilai budaya yang dilahirkan oleh sistem ekonomi kapitalis. Justeru krisis politik yang kita lihat hari ini adalah manifestasi dari nilai-nilai tadi.
Pergolakan politik yang berlaku lebih dari sedekad adalah manifestasi berkecamuknya nilai Bani Melayu. Kalau dulu, kata-kata dari mulut Bani Melayu adalah janji yang terikat. Hari ini kata-kata tidak boleh lagi diterima tanpa tandatangan dan surat akuan peguam. ‘Bulat air kerana pembetung, bulat manusia kerana muafakat’ – tidak lagi menjadi asas kemasyarakatan Bani Melayu. 
Setiakawan dan semangat kekitaan dinilai dengan keanggotaan kelab ini atau parti itu. Budi dan bahasa hanya ucapan kosong kalau ia tiada ringgit dan dolar. Dalam masa satu generasi, Bani Melayu dipaksa untuk menerima nilai yang amat asing. Banyak jalur nilai ini tidak berakar umbi dalam pembudayaan salasilah agraria Bani Melayu. 
Perkembangan siasah terkini membuktikan dengan jelas. Tesis bahawa Bani Melayu sedang dilanggar krisis identiti. Krisis identiti ialah krisis nilai. Nilai yang saya jadikan contoh kajian ialah – bagaimana satu kumpulan Bani Melayu sanggup menerima dan menobatkan Najib Razak sebagai pemimpin mereka. 
Pada satu ketika dahulu, jika ada Raja Melayu yang zalim seperti Raja Bersiong atau seperti Sultan Mahmud, maka tidak dapat tidak, walaupun dalam budaya feudal – raja yang zalim ini akan dinyah. Raja zalim akan dihalau atau dibunuh. Ini nilai budaya Melayu – tanpa peguam atau akuan bersumpah. 
Saya perhatikan krisis nilai menjadi lebih tenat. Dalam masyrakat agraria, salah dan benar adalah salah dan benar. Tidak berdolak-dalik. Tidak perlu peguam atau surat aku janji. Tetapi nilai yang sistem ekonomi kapitalis yang dipaksa ke atas Bani Melayu menjadikan sosok Melayu hilang punca. Bani Melayu yang berslogan Ketuanan Melayu tidak dapat lagi memisahkan mana yang salah dan mana yang benar. 
Untuk memahami krisis nilai, kita lihat dengan lebih dekat. Kes contoh – pembunuhan Altantuya. Dalam kes ini Razak Baginda dituduh bersama dua anggota PDRM. Razak Baginda terlepas dari hukuman gantung manakala dua anggota polis didapati bersalah. Tidak cukup dengan ini, Peguam Negara tidak pula membuat rayuan agar Razak Baginda dibicarakan sekali lagi. 
Perangai Peguam Negara ini amat berbeza dengan kes empat mahasiswa UKM yang didapati tidak bersalah oleh mahkamah kerana terlibat dalam politik. Peguam Negara dengan pantas membuat rayuan agar mereka diulang bicara. Kes bunuh Altantuya tidak ada ulang bicara. Tetapi dalam kes politik mahasiswa UKM, Peguam Negara meminta ulang bicara. Inilah tanda bahawa bani Melayu sesat nilai. 
Kes pembunuhan Altantuya membuktikan tesis bahawa ada satu kelompok besar bani Melayu yang tidak lagi memiliki nilai salah dan benar. Bani Melayu yang berNabikan jual beli dan berkiblat keuntungan tidak lagi memiliki keupayaan untuk menilai mana yang salah dan mana yang benar. Mereka hanya memiliki keupayaan untuk menimbang nilai untung dan rugi. 
Justeru, krisis nilai ditenatkan lagi dengan ajaran agama. Islam mengajar Bani Melayu yang mualaf untuk menjadi manusia yang jujur. Untuk menjadi umat yang berani berkata benar dan bangun menentang kemungkaran dan kebatilan. Semua prinsip ajaran agama ini hancur berderai apabila kita jadikan kes pembunuhan Altantuya sebagai bahan rujukan. 
Dua minggu ini, Bani Melayu mendengar temu bual dan pengakuan Deepak Jaikishan. Saudagar permaidani ini pernah mengakui Rosmah Mansor sebagai kakak angkatnya. Saudagar ini juga memiliki hubungan yang intim dengan suami Rosmah. Dari temu bual saudagar ini jelas menunjukkan bukan sahaja Najib Razak yang terlibat dalam kes Altantuya, malah Rosmah Mansur juga terlibat sama. 
Awas! Bukan setakat laki bini sahaja yang terlibat – adik Najib Razak juga terlibat sama. 
Pada satu ketika dahulu, ada Bani Melayu hingar bingar melauang-laung Ketuanan Melayu. Kedaulatan Raja-Raja Melayu dan Islam kini mereka senyap tidak berkata apa-apa. Tidak ada mufti, tidak ada imam, tidak ada Tok Kadi, tidak ada ustaz atau ustazah yang berani bertanya: Betulkah apa yang dikatakan oleh Deepak ini? 
Tiada seorang pemimpin kerajaan, tidak ada Menteri Besar Bani Melayu, tidak ada Menteri Bani Melayu, malah tidak ada Raja Melayu yang dikatakan sebagai kepala agama Islam yang cuba berani bertanya – Apakah ‘tuduhan dan pengakuan’ Deepak benar atau salah? Untuk saya apabila Bani Melayu ini senyap, maka ini membuktikan tesis saya bahawa mereka sedang sakit tenat dan menghadapi penyakit ketidaktentuan arah nilai. 
Untuk saya – semuanya jelas – Bani Melayu kehilangan nilai – salah dan benar. Bani Melayu tidak dapat lagi mengenal hitam dan putih – yang satu ketika dahulu dimiliki datuk nenek moyang mereka.(TT)
---------------

MATA MATA DATANG HALANG


PAGI TADI
jelas tuntas
satu pencerahan
 tapi
belum habis pencerahan
 mata mata telah digunakan


ZOMBI DAPAT MIMPI NGERI


Malam ini, saya dan Rosmah tidur nyenyak'3:59PM Jun 4
Najib berkata ini kerana BN Sarawak jelas ikhlas menyokongnya.KAH KAH KAH
kah kah kah
pagi ini bangun bangun
dapat melihat mimpi ngeri
betul betul depan mata

AP PUNYA MIMPI

-------------

PROGRAM HASUT DAN LAWAN

HASUT 

&

LAWAN
(benci kerajaan - sokong pakatan)


SOLIDARITI : 

MALAYSIA MILIK KITA BERSAMA

Tarikh : Sabtu 6 JUN 2015
Tempat : BlackBox, Publika, KL 
Masa : 1.00 petang hingga 10.00 malam

Kugiran yang akan buat persembahan: 

- Dum Dum Tak
- Shh...Diam!
- Spooky Wet Dreams
- Ching It Out
- Orfeus
- The BangsART

Persembahan - Akustik - Tayangan Filem - Booth

Bersih 2.0 - Kelab Filem Bangsar - Impian Malaysia - Genta Media - Alumni Sekolah Demokrasi - Dapur Jalanan - Gerak Budaya - Dubook Press - Rumah Amok - Merpati Jingga - Zine Satu Malam - Bikini Distro - DDt Distro - INSAN - Matthew & Niki - SUARAM - Fathi Aris Omar - All Women Action Society dll...

MASUK PERCUMA !!!
----------

LIDAH PENGARANG
MALAPETAKA
najib membawa lim kok weng
untuk membaiki imej
untuk mendandan najib
untuk membedak najib
agar dapat mengabui kes pembunuhan altantuya
agar dapat menutup fakta  42 bilion ringgit hilang

pagi ini program NOTHING TO HIDE
atau - TAK ADA APA NAK DISOROK
pastilah sebahagia dari perancangan
lim kock weng dan kuncu kuncunya

hasilnya:
malapetaka menimpa najib

kes pembunuhan altantuya
kes hukum gantung sirul
kes hukum gantung azilah
tidak akan pergi dengan nasehat lim kok weng

kes hutang 42 bilion ringgit 1MDB
kes duit negara dirembat oleh jho low
tidak akan padam

ini hakikat
ini hanya permulaan

rakyat telah muak
rakyat telah nak muntah
52% rakyat negara ini telah sepakat
52% rakyat TIDAK beri sokongan pada kerajaan

apco paul stadlen
lim kok weng farid tv 3
johan jaffar
tidak akan dapat menyelamatkan najib rosmah

kerjaan najib rosmah hari ini
hanya bergerak dengan bantuan
jentera jentera kerajaan


pagi ini jelas terbukti bagaimana 
polis telah menyelamatkan najib-------------

CAKAP PAHLAWAN

KOMENTAR
apa yang mahu disorokkan
kenapa tak berani hadapi rakyat


Polis halang Mahathir bercakap, matikan mikrofon 

Polis menghentikan  Mahathir Mohamad daripada bercakap di forum tentang syarikat sarat hutang 1Malaysia Development Berhad (1MDB) yang sepatutnya dihadiri  Najib Razak pagi ini.
Polis naik ke atas pentas apabila bekas perdana menteri itu mula bercakap selama 5 minit dan menggesanya untuk berhenti.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/polis-halang-dr-mahathir-bercakap-matikan-mikrofon#sthash.7qCqk6Z0.dpuf

KAH KAH KAH
woit
apa sudah jadi
kah kah kah
napa tak beri cakap
kah kah kah
apa mahu sorok
kah kah kah
mengaku pahlawan
mengaku wira
kenapa takut
kah kah kah

APA PUNYA TUUR

---------------

LARI LARI LARI


Mahathir muncul di forum bersama Najib

Mahathir Mohamad tiba ke forum bersama Perdana Menteri Najib Razak yang dianjurkan badan bukan kerajaan (NGO) SukaGuam di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di Kuala Lumpur.
Mahathir tiba kira-kira 9 pagi dan disambut beberapa penyokongnya dan beberapa ahli kumpulan Perkasa dan diiringi terus ke bilik tetamu.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/dr-mahathir-muncul-di-forum-bersama-najib#sthash.eIQKb5rU.dpuf

KAH KAH KAH
woit
lari lari lari
kah kah kah
zombi sudah lari

KAH KAH KAH

--------------------

DISELAMATKAN KEBAB

Dialog Bersama PM ‘Nothing 2 Hide’ dibatalkan

 | June 5, 2015
Arahan itu dikeluarkan, Ketua Polis Negera (KPN) Tan Sri Khalid Abu Bakar dalam Twitternya awal pagi ini.
KAH KAH KAH
kah kah kah
nasib baik ada kebab
dapat selamatkan zombi najib
kalau tidak lunyai
kalau tidak lunchai
kah kah kah

NAMPAK TAKUT


------------

ANTI VIRAL YANG VIRAL
KOMENTAR
berita ini memberi makna
bahawa media resmi kerajaan
tidak lagi diyakini
ini bermakna berita dari internet
lebih diyakini dan dipercayai


Mazlan Lazim
KOTA BHARU - Ketua Polis Kelantan, Datuk Mazlan Lazim menggesa orang ramai menghentikan viral kapal terbang terhempas yang didakwa berlaku di kawasan Kampung Lata Manis, Gua Musang, malam kelmarin.

KAH KAH KAH
woit
inilah dunia baru
meminta hentikan berita 
dari jadi viral
juga akan memviralkan
berita itu
terima kaseh ronald reagan

APA PUN REGAN

------------

BERFIKIR ITU BERTANYA

KOMENTAR
befikir ini memerlukan kudrat
berfikir memerlukan keberanian
berfikir ertinya bertanya
bertanya secara jujur pada diri sendiri
bertanya untuk mencari jawapan


malas berfikir 
ertinya malas bertanya 
malas bertanya pada diri sendiri
malas kerana takut pada jawapan yang ditemui

justeru menjadi pengikut
menjadi pembotot
menjadi pak turut
menjadi sebahagian dari yang ramai
adalah senang
lebih senang dari menjadi pemula

menjadi pemula dilihat kesaorangan
menjadi pemula dilihat tidak ramai
menjadi pemula menjemput kutukan
menjadi pemula menjadi ejekan
menjadi pemula menjadi pemikir

justeru
dunia ini ditemui oleh pemula!


Najib, Hadi akan terus memimpin kerana Melayu malas berfikir


Orang Melayu akan terus mengundi pemimpin seperti Najib Razak dan Datuk Abdul Hadi Awang kerana mereka malas dan tidak suka berfikir, kata bekas menteri Umno, hari ini.
Dalam satu posting di blognya,  Zaid Ibrahim berkata di bawah pimpinan Najib dan Hadi, Malaysia akan mempunyai "imej yang baik, pandai putar, tetapi kurang kukuh".
"Kaum Melayu menentukan siapa pemimpin Malaysia dan menurut Mahathir Mohamad, orang Melayu malas. Saya bersetuju dengan beliau. Melayu tidak suka untuk berfikir, itulah sebab wujudnya pemimpin sedia ada seperti Najib dan Hadi Awang yang menarik minat mereka," katanya
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/najib-hadi-akan-terus-memimpin-kerana-melayu-malas-berfikir#sthash.MUpoP2vi.dpuf----------

PAHLAWAN ZOMBI

PAHLAWAN

 ZOMBI


KAH KAH KAH
kah kah kah
kah kah kah
tergolek dog ketawa


--------------

KUBUR KATA MARI


Umno bakal berkubur jika tidak bersatu

SHAH ALAM - Umno digesa menyelesaikan segera pergolakan dalaman parti itu khususnya ketika berdepan dengan isu berkepentingan negara secara bersama jika tidak mahu ia berkubur dalam politik negara ini.
 
Presiden Persatuan Pedagang dan Pengusaha Melayu Malaysia (Perdasama), Moehamed Izat Emir menegaskan segala masalah boleh diselesaikan jika semua pimpinan Umno boleh bertolak ansur.
 
"Sekiranya Umno berpecah sekali lagi kerana kepentingan jawatan atau isu-isu yang boleh diselesaikan bersama tetapi tidak mahu berpakat baik-baik, saya khuatir dan bimbang ia akan menguburkan Umno sebagai tulang belakang pemerintahan kerajaan.

KAH KAH KAH
woit
mustahil dapat bersatu
mustahil dapat kautim
kalau muhyidin kena terajang
najib tak selamat
kalau muhyiddin tak kena terajang
najib tak juga selamat
kah kah kah
 TAK SELAMAT

------------