Ahad, 13 Oktober 2013

CHINA UNTUK NASIONAL TRANSFORMASI

 SEBUAH PARTI POLITIK BARU


3 parti Cina BN bergabung

KUALA LUMPUR 20 Julai - Gerakan, MCA dan Parti Bersatu Rakyat Sarawak (SUPP) akan mengadakan perbincangan rasmi tentang pembentukan satu parti baharu yang berasaskan kaum Cina selepas kesemuanya selesai mengadakan pemilihan.

Pemangku Presiden Gerakan, Chang Ko Youn berkata, perbincangan yang julung kali akan diadakan itu menjurus kepada kepentingan untuk mewujudkan satu entiti parti kaum Cina yang menggabungkan kesemua parti Cina dalam Barisan Nasional (BN).

''Saya bersama Presiden MCA,  Chua Soi Lek dan Presiden SUPP,  Peter Chin Fah Kui telah berbincang tentang perkara ini beberapa kali sebelum ini. Bagaimanapun keputusan tentangnya perlu dicapai hanya selepas semua parti memilih barisan kepimpinan yang baharu, mungkin selepas Oktober.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...  3 PARTI CUKONG NAK BERSATU... kah kah kah..

kah kah kah...INI BERITA LAWAK PAGI AHAD... kah kah kah..

kah kah kah... MEREKA AKAN TUBUH PARTI CHINA BARU.... kah kah kah..

kah kah... NAMA:  CHINA UNTUK NASIONAL TRANSFORMASI... kah kah 

 kah... DALAM BI :  CHINESE UNITY NATIONAL TRANSFORMATION... kah .

kah kah kah...ATAU SINGAKT NYA : CUNT.... kah kah kah--------

SATU PENCERAHAN DARI PEMBACA

KENAPA SHAHRIZAT MENANG
Assalam. pemilihan Umno ni terutamanya pemilihan ketua wanitanya telah membuktikan beberapa fakta tentang UMNO yg selama ini menjadi andaian dan tanggapan umum. Pertamanya, rupa2nya org2 umno khususnya wanita tidak langsung sensetif dgn salahlaku, salahguna wang atau salahguna kuasa.

Bukankah keluarga shahrizat (suaminya) terbukti terlibat dgn skandal lembu? patutlah umno tidak pernah mengambil serius tentang laporan ketua audit negara yg setiap tahun memaparkan penyalahgunaan dan pembaziran wang jabatan dan kementerian - wang rakyat.

Keduanya, umno, terutamanya wanita sudah ketandusan tokoh, sudah kekeringan pemimpin yg berwibawa dan bersih utk memimpin sayap parti yg penting itu di peringkat kebangsaan. Ketiganya, nampak sangat ahli2 umno ni terutama wanitanya ikut dan patuh membuta tuli terhadap ketua mereka. Bukankah dua tiga bulan yg lepas sebelum pemilihan umno ini, Najib Razak, presiden umno tiba2 melantik shahrizat kembali menjadi menteri padahal sebelum ni dia tidak dilantik on BERAPA HARGA SEKILO UNDI
Anonymous

on 10/13/13
---------

SHAHRIZAT LEMBU DENGAN LEMBUNYAKOMENTAR TUKAR TIUB
kalau dulu shahrizat 3 kali
 jadi tamu allah
kini dapat rahmat allah
lalu timbul persoalan
apakah allah bersetuju dengan rasuah


Shahrizat Abdul Jalil
KUALA LUMPUR - "Kemenangan ini satu rahmat yang diberikan oleh ALLAH untuk saya berjuang dalam Pergerakan Wanita Umno", kata Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... HANG INGAT APA?.... kah kah kah..

kah kah kah... MUNKEE NI  SUDAH DAPAT REKRUT ALLAH... kah kah kah

kah kah kah... LEMBU INI  DAPAT ONLINE DENGAN ALLAH ... kah kah kah...

kah kah kah....  DULU MUNKEE NI  JADI TAMU ALLAH..kah kah kah..

kah kah kah...  YANG PELIKNYA... ALLAH TAK MENAFIKAN PULAK... kah kah kah


TIGA KALI 
JADI TAMU ALLAH


NOTA
beli tiket naik kapal terbang ke saudi
pakai duit lembu  
allah tak marah ke
kah kah kah

------

LIDAH KONTOT AKAN SELAMATSHAHRIZAT LEMBU 


Umno: Kemenangan Khairy, Shahrizat indikasi Hishammuddin kekal naib presiden
Kemenangan Khairy dan Shahrizat juga memberikan indikasi Hishammuddin Hussein yang turut berada dalam “Team Najib” mempunyai peluang cerah untuk mengekalkan jawatannya minggu hadapan walaupun ramai penganalisis politik meramalkan beliau sebagai salah seorang calon paling lemah bagi jawatan tertinggi dipertandingkan Umno itu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH 
KAH KAH KAH

woit... INI BERITA AMAT AMAT BAIK... kah kah kah...

kah kah kah... CUCU LELAKI KUTTY KEMPEN BAWA ABAH.. kah kah kah..

kah kah kah...KALAU KALAH... kah kah kah..

kah kah kah...ABAH AKAN MENGAMUK.... kah kah kah..

kah kah kah...TERBAIK.. TERBAIK ...AMAT BAIK... kah kah kah---------

KURSUS TIDAK ILMIAH
 ISLAM DENGAN PANTAS
ooi apa pasal puak2 dunggu ni tak ngji sirah - tt gua pasti ngji,cuma aliran dan jalur yg berbeza. Nabi Ibrahim ada dua isteri, yg tua bernama Siti Sarah merajuk lari ke baitul muqqadis setelah N.Ibrahim kahwin isteri kedua bernama Siti Hajar seorang hamba keturunan afrika . N.Ibrahim mngikuti S.Sarah ke baitul muqqadis ketika S.Hajar sarat mengandung.

 Dgn segala kepahitan S.Hajar melahirkan anak bernama Nabi Ismail di Mekah dgn ketiadaan N.Ibrahim. Tawaf, saai dan telaga zam zam adalah hasil kerja S.Hajar. S.Sarah berumur 80 tahun ketika itu telah dikurniakan anak - Nabi Yaakub setelah lama berdoa kpd Allah di baitul muqqadis. Bani Israel ( Yahudi ) bernasabkan dari Nabi Yaakub .

Allah tak pilih Melayu jadi nabi ooi ! jagan melayu perasan lebih2 ooi ! Hadith Nabi Muhammad saww : Umatku ini berpecah kpd 73 golongan , 72 golongan pasti ke neraka hanya satu ke surga . ( ahli sunnah wal jamaah ada 4 golongan - safie, maliki,hanafi n hanbali ) Manakala yahudi ada 72 golongan on YAHUDI - 24 ORANG NABI YAHUDI
Publish | Delete | Spam
Barak Hussiyn

on 10/13/13

---------

HARI HARI AKHIR SAEKOR ISA


Blog pro Umno serang Isa, dakwa akan ada laporan polis

Peluang Pengerusi Felda, Tan Sri Isa Samad (gambar) untuk memenangi jawatan naib presiden Umno semakin gelap apabila beliau diserang oleh blogger pro Umno, Rocky Bru hari ini. Rocky atau nama sebenarnya Datuk Ahirudin Attan, yang rapat dengan Tun Dr Mahathir Mohamad, mendedahkan satu laporan polis akan dibuat terhadap Isa atas...
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... SEKALI LAGI MAT ISA KENA TUNGGU DI PADANG MAHSYAR... kah kah .

kah kah kah...LAMA MENUNGGU NANTI.... kah kah kah...

 kah..TAPI TAK SELAMA MENUNGGU VIDEO MURTAD HASAN ALI... kah 

kah kah kah... KAT PADANG MAHSYAR PASTI JUMPA ZAHID HAMIDI... kah kah kah


----