Ahad, 7 Januari 2018

HARAM
HARAM


-------------------

NGOK MAKIN MEREBAK


NGOK


BRO


AZWAN


Pemuda Umno Perak buat laporan polis Dr Mahathir jatuhkan Najib


PEMUDA Umno Perak hari ini membuat laporan polis terhadap Pengerusi Bersatu Dr Mahathir Mohamad yang didakwa menghasut rakyat di negara ini untuk menjatuhkan kerajaan pimpinan Najib.

Ketuanya Khairul Shahril Mohamed berkata laporan polis dibuat kerana bekas perdana menteri itu didakwa sering mengeluarkan kenyataan dengan mengajak rakyat menyertai misi beliau untuk menjatuhkan kerajaan Barisan Nasional (BN) pimpinan Najib.

“Kenyataan yang sering dibuat oleh Dr Mahathir yang memburuk-burukkan kepimpinan kerajaan sedia ada sudah tentu mengelirukan rakyat khususnya generasi muda di negara ini. 

“Kita berasa amat kecewa dan terkilan dengan apa yang Dr Mahathir lakukan terhadap Najib kerana tindakan beliau itu dilihat cuba menganggu kestabilan politik dan keharmonian serta demokrasi negara," katanya kepada pemberita selepas membuat laporan polis di Balai Polis Sungai Senam di Ipoh, hari iniMAKIN


MEREBAK


KAH KAH

-----------------

EDI NAMA PENCURI


EDIWANG

Klu nak ngopung kampung n deso kono lah terlobih dulu mengondap anak2 daro mandi berkomban.. Kono jugaklah dikopung lobai2 bilal siak dan jugo anak2 mudo pemukul2 kompang n gondang.. Jgn lupo muko2 eddy ahWANG n Tontotv yg sedondon dgn Jibgor WAJIB selalu disatu2kan.. 


NAMA

Pasal duit dermo pak Arab 2.6billion ddlm akaun Ambank pun WAJIB dicanangkan.. Duit CURI 90juta ddlm akaun Affin pak Imam eddy ahWANG WAJIB ditorangkan.. 


PENCURI

Urang2 kampung WAJIB konal boto2 pak Imam tahajjud penCURI yg bernamo edy ahWANG! Dio urang WAJIB konal boto2 silobai Tontotv yg ketagih PORNO sampai kek German nun.. on
 LIHAT BACA DAN FAHAMI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/5/18-------------------

KESAH BANGANGKESAH BANGANGUdah 2018 mas...8 Comments
Comments
Tukar Tiub wow.... kah kah kah.. masih ada lagi cara lama ini untuk jual agama... kah kah kah... masa sekolah dulu ada surat berantai - ada taufan di india.. ada gunung meletup... ada sungai pecah... semua usaha menakutkan agar kembali kepda agam .... dengan teknoloji KAPIR... pendekatan ni masih berterusan... kah kah kah

Reply
1
20 hrs
Manage
Apiq Putra Ibrahim Putra Paling diingat.
Ramli ngah talib selepas hantar surat berantai tersebut.
...See More


Reply24 mins
Manage
Hizam Putera Btl ke tipu ini wei...

Reply1 hr
Manage
Apiq Putra Ibrahim Putra Hurm.
Kejadian Betul
...See More


Reply26 mins
Manage
Ady Yunn Buat masak lomak

Reply16 hrs
Manage
Nazarudin Mohd Noor Ketik # lalu bertukar manusia kembali

Reply17 hrs
Manage
Al Ikhsan Nordin Bikin 3 rasa sdap

Reply20 hrs
Manage
Ubai Bakar ketik 1 utk lihat ikan begerak

Reply20 hrs
Manage
Syed Helmi Arapaima la tu

Reply20 hrs
Manage--------------------

SUBUR UNTUK DIHASUT
BERITA


AMAT


BAIK
Lebih 50,000 orang dijangka hilang kerja tahun ini


LEBIH 50,000 orang pekerja dijangka akan diberhentikan tahun ini, lapor The Sun Daily. 

Akhbar harian berbahasa Inggeris itu memetik kenyataan Pengarah Eksekutif Persekutuan Majikan-Majikan Malaysia (MEF) Shamsudin Bardan yang berkata sektor pembuatan akan menjadi sektor utama yang terjejas, diikuti dengan sektor insurans, perbankan dan peruncitan, dan juga sektor pembinaan. 

Beliau berkata, pasaran kerja akan berdepan dengan beberapa cabaran, termasuk levi yang dikenakan terhadap majikan kerana menggaji pekerja asing dan Skim Insurans Pekerja (SIP). 

TANAH


SUBUR


UNTUK


DIHASUT


BENCI


NAJIB

--------------------