Ahad, 26 Februari 2017

PAS DAN GEROMBOLAN SATU KERETAPARTI ISLAM CAKAP BOHONG
Dulu, pm tak elok, bn tak elok, umno tak elok. Kemudian setahun lepas (feb2016), Saya anti Umno….tetapi tidak (anti) orang Umno, orang Umno tidak, orang Umno kita (Pas) hendak berbaik. 

Ada pun parti Umno sudah banyak (buat) kesilapan. (Jadi saya tak anti pm tak anti najib, saya anti umno). Kini, kami bekerjasama dengan umno, kami tak anti umno. 

Kami bekerjasama dengan pm dengan najib, kami bukan anti najib, kami jadi penasehat pada najib (ataupun sebenarnya najib yang menasehat kami, contohnya tukar jenama yang kami laungkan, sebelum ni kami laungkan hudud, selepas najib nasehatkan kami laungkan ruu355, supaya kaburkan sikit fokus awam dari hudud yang ramai tak setuju). 

Selamanya, bikin semua orang keliru! (Dan menyampah serta mengutuk orang yang sepatutnya dilihat sebagai ilmuwan islam!) on MAAFKAN GEROMBOLAN JAHAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:16 PM


------------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

Betul tuh

Parti Angkot Sampah

DIDI KOTA BELUD berkata...

dua menate ni dah tokar bontuk..dah jadi PASU...tompek tanam bunga taik ayam...tanam ganja..itu yg sotim tak mikir orang lain....direnung yo ganja tu mombosar..takut semut naik..eh eh...PASU made in china.....kkakakakakaka