Sabtu, 18 Januari 2020

MAMAT INI TAK FAHAM
WOIT

ADA SAPA

BOLEH BANTU

TOLONG SIKIT

BUDAK YUSUF NI

Kenapa Peguam Negara tidak dakwa Anwar, tanya Yusoff Rawther


MOHAMMED Yusoff Rawther sedia menjawab saman sivil Anwar Ibrahim terhadapnya namun pada masa sama menuntut Peguam Negara memberi penjelasan kenapa presiden PKR itu tidak dihadapkan ke mahkamah kerana menyerangnya secara seksual.

Dalam sidang media bersama peguamnya, Yusoff berkata Tommy Thomas perlu menjelaskan maksud ‘percanggahan fakta yang material’ seperti dinyatakan dalam keputusan badan perundangan itu untuk tidak mendakwa Anwar kerana kekurangan bukti.

Yusoff berkata beliau kecewa dengan keputusan AGC tidak meneruskan meneruskan pendakwaannya terhadap Anwar berhubung salah laku seksual.

Yusoff sebelum ini mendakwa Anwar mencabulnya pada 2 Oktober 2018.


FAHAMLAH

ANWAR IBRAHIM

PEMIMPIN ISLAM

JUJUR WARAK

SEMBAHYANG

JADI IMAM

BACA KUTUBAH

MUSTAHL DIA

NAK CABUL

BUDAK LELAKI

INI SEMUA FITNAH

INI KERJA YAHUDI
KAH KAH KAH
-----------

2 ulasan:

Mat Despatch berkata...

Takyah banyak tanya la usop bukan ko je yang tak puah ati ramai lagi yang duk penin si azmin tu duk sakit ati nape dia tak kene cas. Patutnya cas la dia supaya terbukti harzeq betoi hurmmm...

Awanama berkata...

Mcmni la TT ..pembaca lu bukan bodoh mcm dulu..org kenal siapa aljuburi ni & mat sabu yg panggil dia aljuburi...org semua tau aljuburi & semua pepimoon yg lu sokong Dalam pHdapih ni semua mcm cibai...lu je kaki jilay