Jumaat, 28 September 2018

ADA KONDOM DALAM DOMPET





PELIK PELIK
MAMAT NI

BEKAS

 SU POLITIK

ANWAR

PASAL APA 

LAWAN BOSS?

Ezam pertimbang bertanding PRK Port Dickson

BEKAS senator Mohd Ezam Mohd Nor hari ini mengakui menerima desakan daripada rakan lama dalam PKR dan gerakan reformasi untuk beliau bertanding dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Port Dickson menentang Ketua Umum PKR Anwar Ibrahim.

Pengerusi badan bukan kerajaan (NGO) Hisbah Centre for Reform itu berkata beliau setakat ini belum membuat apa-apa keputusan mengenainya dan akan berbincang secara terperinci dengan rakannya berhubung perkara itu.

NI MESTI

ADA GANJA

DALAM KOTAK

ADA KONDOM

DALAM DOMPET



-------------

3 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Woi Eezam ..takat Lu nak crita Lu ada enam buntil maklumat Lu baik pakai kondom dan pancotkan dalam seluar ..tak sekor tahu Lu dah terpancot pancot. Tengok Eesa El-Khinziree ..tak pandang kiri kanan bak babi terlepas kandang ..terus nak bertanding di PD ..dan aku tengok SIONG Isa semakin panjang?. Kata awek semakin panjang semakin sodap ..

Awanama berkata...

I'd like to thank my global readers who have taken the initiative to share my Asia Times article 833 times as of date and to the commentators. As a member of PPBM/Bersatu, I'm trying to get PPBM/Bersatu to co-opt members who were former Malaysian Foreign Ministers and lawyers such as Dr. Rais Yatim & Syed Hamid Albar to provide the necessary impetus and ideas to provide everlasting peace, security, justice & prosperity to the victims & survivors as well in the larger context of the UN and regional groupings such as ASEAN etc. Even social activists like Bro Isham rais are most welcome to contribute.

http://www.atimes.com/the-islamic-state-franchise-bay-of-bengal-trinity-of-terror/


Sincerely,
A.J. Hakimi

Awanama berkata...

dah boss suruh lawan bos..takkan ezam nak diam diri..nanti nampak sgt anwar menang mudah tanpa bertanding..ini carut lagi karut..ketika hadir pameran zunar di shah alam ketika zaman khalid ibrahim, zunar pernah berkata, sekiranya anwar mjd seperti umno, maka zunar juga akan lawan anwar..baru bebas dari penjara kerana kunci mahatir, kini anwar direstui parti keadilan utk mengunakan wang rakyat demi haknya sbg yb yg diragut oleh umno..bukan kami rakyat miskin yg ragut hak itu, bukan lgbt yg ragut hak itu..selepas khalid ibrahim, maka zunar bersiar dikaki lima..gua sokong usaha zunar dan gua sokong agar anwar dibebaskan..namun gua belum tentu sokong anwar jd perdana menteri..