Jumaat, 28 September 2018

SAMPAI TUMBUH UBAN





SAMPAI PUNAI

TUMBUH UBAN
Menunggu umno memerintah semula adalah umpama menunggu lebai hj hadi menjadi PM. Daripada punai aku belum sunat sampai bulu punai aku dah beruban, tak jugak jadi PM lebai turr. on HANTU TUNGGU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/28/18



-----------------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Brader TT...jangan tunggu dan mimpilah eddy wang nak jadi Pi eM....nak bukak ladang ternak babi terbang pun takkan jadik punya....sebab duk asyik2 dengan seketul daging babi dalam sekawah gulai.....chitttt...podaahhh...kalau bulu ari eddy wang yang beruban dah pakai dai hitam rambut pun dia takkan jadi Pi eM punya..kahkahkah

Pencolekhangek berkata...

Punai siapa????

Awanama berkata...

Hg tggu teori MAHATHIR. Pasni pak gagap jd piyem. Kn lepas tu H, H tu edy wang. Next PRU kn nikmar dah bg indication, PH clearkn hutang supaya PIS boleh rule nation without debt. Ini genius punya plan, nasib PIS ada nikmar, benda benda mcm ni rapiji pon tak boleh fikir