Jumaat, 28 September 2018

PASAI APA SUSAH NAK JAWAB






BERBELIT BELIT
Saya tak serang Nuar sebab dia serang geng super liberal. Sebenarnya saya cuntfuse kerana ramai orang cakap Nuar bi sexual...lagi la cuntfuse bila orang tanya soalan mudah dia berbelit-belit jawab.... kesudahannya tak dapat dipastikan samada dia cuma suka memek atau juga suka pandang belakang. Kalau dah tak sabo-sabo nak jadi PM tentu ramai orang yang meluat dengan tingkah laku orang yang gila kuasa....tentu ramai yang serang. on
 CILAKA SUPER LIBERAL
Publish | Delete | Spam
Asrul Sani
on 9/28/18
-----------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Sudah2lah cerita lucah. Cakap mencarut. Org tua kata kuat mencarut nanti tumbuh buah di mulut.

panglimo potaseh berkata...

Ngikut laporan ..purata usia mati puchok kat Malaysia ..47 tahun?. Satu mende ..satu je ..yg Gwa respek dgn Abam Nuar ..dlm usia 70an beliau ..cerita nye masih pasal bontot ..lanchow ..kontol.. sontot ..gay ..up bottom ..main bini orang ..jilat kelentit ..dan semacam bijik lagi. Yang kita nak tahu YES atau NO ..tu je ..

Awanama berkata...

Bro isham, harapnya prk PD ni 1 lawan 1. Kalau boleh anwar vs saiful. Jika berlaku, harapnya spr larang guna logo parti....calon perlu guna logo YES atau NO sahaja. Kahkahkah.