Jumaat, 5 Julai 2013

SATU PENGUMUMAN PENTING





PENGUMUMAN PENTING
semua neng di kawasan gombak
semua neng tukang sapu di kawasan uiam
semua neng tukang masak  di kawasan uiam
semua amah yang bekerja di dalam kampus  uiam
sila ambil perhatian 

awas!
berjaga jaga!

untuk keselamatan diri
jauhi berjalan bersendirian
jauhi jantan bersongkok
jauhi jantan bercakap lorat minang

NOTA
para amah dinasehatkan
jangan sesekali menerima hadiah donut
kerana besar kemungkinan  donut ini
mengandungi ubat tidoo
atau untuk pelali

GAMBAR HIASAN SAHAJA


Rais Yatim dilantik Presiden UIAM
KUALA LUMPUR - Rais Yatim telah dilantik sebagai presiden keenam Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), berkuatkuasa 2 Jun.

Beliau menggantikan  Mohd Sidek Hassan yang tamat penggal perkhidmatan pada 1 Jun.

Menurut Bahagian Komunikasi Korporat UIAM, pelantikan itu dibuat oleh ketua perlembagaan universiti itu, Sultan Pahang Sultan Ahmad Shah.

Rais dijadual mengadakan sesi khas dengan media di kampus utama UIAM di Gombak pada Jumaat
.

Add caption

-------

6 ulasan:

XUMNO berkata...

Sesuai sangat! Naib Canselor dan President memang spesis satu kapal same interest.

Awanama berkata...

Lancow le kominis

Awanama berkata...

Hadiah donut???
Eh ada lagi ke donut2 tu???
Ingatkan semuanya dah didermakan ke sidang redaksi 1malaysia book of stupid records???
Kahkahkah

Awanama berkata...

amah..take action!

kahkah..loghat minang..
ade pangilan dari amah kat kantin deparment,,dia kata nak test powder nak kenen kat rich yatim..kot2 boleh claim juta2..kahkahkah..

Awanama berkata...

donut makan tak habis ada lagi..banyak lagi ni

Awanama berkata...

Tkde org lain ke sampai dlantik perogol amah yg punya bini x tutup aurat dgn rambut ala bini Simpson jadi presiden uia???