Jumaat, 14 Februari 2014

TOLONG GUNA ILMU SEMIOTIK






SEMIOTIK BEEB

Aku tau la, gambar pompuan sebelah ko tu super impose kan? Jangan nak temberang aku la on SENARAI GAGALIS 2014
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/14/14

KAH KAH KAH
KAH KAH
KAH


--------

8 ulasan:

Awanama berkata...

betol la TT...kes superimpose ko ni dekat2 nak sama dengan kes mat said....

Awanama berkata...

Bro tt...ko berdua nie mmg secocok...sama2 boroi

Awanama berkata...

Semiotik itu apa kebenda Pak Haji ?

Awanama berkata...

Bro tt...ko nie cakap jer lebih....exercise yee lek..

DIDI KOTA BELUD berkata...

Kakkakakakaka.....gambar fan di buat modal.....kakakkakakaka........pakai lagi telepon pekak.....sekali tekan....kuar bunyi....pukul tujuh ampat puluh tiga....kakkakaKka.....bos bossss......kanciwaaaa...kanciwa banyak melanda kami...kami amat kanciwaaaaa....kakakkakakaka......ketua hakim rest his kes...........nice try......

Awanama berkata...

Tangan kiri TT sepatutnya atas bahu kiri pompuan tu. Kalau tangan TT dlm kocek seluar, maknanya lakonan! Tiada unsur2 cinta dan kasih sayang!! Woit! Kau tipu hassan malek boleh laaaaaa

Awanama berkata...

Susuk tubuh wanita ini sangat jujur. Normal. Tapi lihat lah tt, tangannya kaku. Sudut badannya seolah olah ingin menunjukkan bahawa kami berdua sangat romantis. Tt menjadi seperti tunggul.
Walaubagaimanapun, rmai yang mengakui tt seorang yang jujur. Semua tertipu!!!!

Awanama berkata...

Muke pompuan tu macam Nami je. Ntah-ntah ko upah Nami menyamar tak?