Jumaat, 28 Mac 2014

APA JADI SATELIT MALAYSIA?
Satelit Thailand kesan 300 objek terapung

Satelit Pemerhatian Bumi Thailand (Thaichote) mengesan 300 objek di Lautan Hindi, kira-kira 200 kilometer daripada Barat Daya tempat carian pesawat hilang MH370.

Thailand menjadi negara kelima mendedahkan imej satelit objek terapung di kawasan sama selepas Australia, Perancis, United Kingdom dan China.


KAH KAH KAH
woit… satelit siam
jumpa bangkai
satelit malaysia macam kapal selam
tak leh nyelam

satelit malaysia
hanya para bola astro

kah kah kah


--------

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

memang suwey

bacalah perenggan pertama satelit berkamera malaysia ini

http://en.wikipedia.org/wiki/RazakSAT

kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

BRO ORANG TAK CARI BENDA DALAM LAUT GUNA KAPAL SELAM PERANG.

ORANG PAKAI ROV (REMOTELY OPERATED VEHICLE).

NI LINK LAPORAN ASTRO AWANI. Teknologi Remotely Operated Vehicle (ROV)
http://www.youtube.com/watch?v=5p-IAfVFGLs

TEKNOLOGI KAPAL SELAM PERANG TAK SAMA DENGAN TEKNOLOGI UNDERWATER VEHICLE UNTUK CARI BARANG.


Tanpa Nama berkata...

satelit mesia utk teropong & rakam aktiviti badak berendam kat putrajaya. Tak lama lagi keluar pula filem "badak berendam kat putrajaya" di hollywood, penerbitnya anak badak itu sendiri............pasti meletop!!!

Maklumlah sebulan bil air sampai ribu-riban utk berendam- tiap2 hari tukar air kolam renang sebab itu bil melimpah ruah ..........

Tanpa Nama berkata...

Sorry Isham. Setelit Malaysia full used laa, sedang diguna untuk tetopong dam ambil gambar dalam bontot Saiful...nak cari air mani Anwar srbanyak mungkin. Tak do maso nak teropong MH370.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Pasal apa caj astro asik naik je......tumpang satelite negara lain......pasal apa satelite tu kadang kadang ado kadang kadang takdo......bomoh ibrahim zin hantar ke alam gooooohib.......hehehehe....dijaga burung garuda...pin masuk melawat kena sebut....atok tampar ko ery mcm atok tampor buaya..zam zam ala kazam....jangan shate password ni kat sesiapa...nanti caj astro tak naik naik....kang world cup kansel pulak gara gara anwar ibrahim.....hahahahahhaa....

Tanpa Nama berkata...

Pengikut rejim Ketuanan Melayu berpegang kepada yang agama Islam dan bani Melayu aje yang boleh menyelesaikan masalah sosioekonominya. Maka diusulkan Bank Islam untuk menyelesaikan masalah perbankanan, adanya tadika Islam untuk memberi pendidikan terbaik pada para anak-anak kecil bagi mengatasi masala pendidikan Barat, adanya, syariah Islam untuk menyelesaikan isu moral, jenayah, aqidah, kawin mati orang Melayu dan makanan halal bagi menjamin nutrien terbaik untuk orang Islam/Melayu dan macam-macam yang harus ada Islamik termasuk radar Islam yang belum dicipta lagi. Radar orang 'kapir' boleh mengesan beberapa objek di udara, radar Islam mungkin boleh menangkap lebih pada itu dengan lebih tajam lagi. Malah bomoh Islam boleh berprestasi lebih pada itu, pada hal kini 24 negara 'kapir' sedang mengatasi isu MH370. Aset drp Ketuanan Melayu cuma boleh menyelaras aje, teknologi dan aset dari rejim Ketuanan Melayu masih ketinggalan.

Tanpa Nama berkata...

aset msia semua tak boleh pakai kah kah kah... kalau bodoh jangan.heboh heboh... senyap senyap sudah lah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

nak guna satelit astro kene bayar dulu.

Tanpa Nama berkata...

banyak lurah lendir pun ada satelit......
kah...kah...kah....

Tanpa Nama berkata...

Satelit malaysia telah dihantar simpan di monggolia! kahh.kah..kah..