Selasa, 20 Januari 2015

HAIRAN HAIRAN PELIK






  • Senarai Hitam - PTPTN

    www.ptptn.gov.my › ... › Bayaran Balik
    Translate this page
    Semakan senarai hitam boleh dilakukan di laman web PTPTN (Semakan Peminjam ... Penerima biaya akan dihalang daripada ke keluar Negaratidak dibenarkan ... Penerima biaya perlu mengemukakan dokumen berikut selepas bayaran ...
  • Peminjam PTPTN Tak Boleh Ke Luar Negara - Blog Santai

    myblogsantai.blogspot.com › Info Serius - Translate this page
    Oct 14, 2014 - You all dah bayar PTPTN? Kalau belum dan telah disenarai hitam oleh Jabatan Imegresen, ini bermakna you all tak boleh lagi ke luar negara.
  • 85,000 Peminjam PTPTN Tak Boleh Ke Luar Negara Selagi ...

    says.com/.../85-000-peminjam-ptptn-tak-boleh-ke-lua...
    Translate this page
    Perangkaan terbaru menunjukkan kira-kira 85,000 peminjam PTPTN yang tidak membayar semula pinjaman mereka tidak akan dapat lagi keluar negara.
  • PTPTN senarai hitam, jika tidak bayar 20 bulan, kata ketua ...

    www.themalaysianinsider.com/.../ptptn-senarai-hitam-j...
    Translate this page
    Apr 22, 2014 - Ketua Eksekutifnya, Agos Cholan (gambar) berkata PTPTN tidak ... seseorang peminjam sekaligus dihalang ke luar negara sebaliknya memberi tempoh ... dengan PTPTN kerana penstrukturan semula bayaran boleh dibuat.
  • MACAM MANA LEPAS 

    TERBANG KE AUSTRALIA


    tak bayor income boleh tahan di airport tak bayor ptptn boleh tahan di airport 

    mamat ni.kes bunuh.tak.tahan plak rekod tuya hilang rekod keluar hilang apa punya negara ni kah kah kah semua boleh berlaku kapal ada hilang terus lenyap.

    menikus kapal kena tembak.menikus.jugak kecik.kecik.lembu jaga sudah besar masuk.askar sudah.pencen.bank.jaga kapal ada enjin.tarak.itu tudm radar ada orang tarak.itu.kerja islam.ada makan rasuah itu halal mummy peluk itu ok

    k pop.peluk tarak.boleh kecik.kecik.lembu jaga peluk.sama shah rukh khan itu ok cium.sama.dia itu boleh melayu peluk k.pop itu tarak boleh kecik.kecik.lembu jaga lembu duduk.kondo itu mewah semua.lembu sudah kena jual lembu tarak susu pun tarak banjir mari.dia.pergi.main.golf sudah bising dia.lari balik tinggal.bini.sama shopping kecik.kecik.lembu jaga lain kali.sambung lagi kah kah kah on JENG JENG JENG
    Publish | Delete | Spam
    Anonymous
    on 1/20/15



    ----------

    4 ulasan:

    Awanama berkata...

    Bro tt...tu tak brape hairan tapi kes ko lagi hairan..hukum bayar denda dah lepas...hukum penjara plak tercicir....hahaha

    Awanama berkata...

    The Land Of Bahalols

    ayen berkata...

    Omak aih tekau..

    Awanama berkata...

    Bro tanpa nama 20 Januari 2015 11:37 PTG...

    bagi aku lagi hairan pak tt menang ratus-ratus ribu terus senyum meleret-leret...

    bila kena denda ribu-ribu terus kata 'akta baginda queen'...

    kah kah kah.