Isnin, 16 Mac 2015

CUBA SELIDIK





SIASAT

 & 
k
CARI
siapa
ganesan tanga vellu
bani melayu
wajib sedar
siapa sosok ini


-----------

11 ulasan:

Awanama berkata...

ganesan tanga vellu tu milik empunya 3 sosok mamak ka bro tt..?? memang baylow nak mampos puak2 barua british ni..kahkahkah

Awanama berkata...

Sudah tukar jadi Shafie Abdodolah...

Awanama berkata...

tlg selidik sakmongkol berkomplot x dgn bekas adun umno utk rembat duit org pakai tpeng agama.

matstimketum berkata...

ab rahman dahalan tu tukang jilat ontot ganesan ke /

hasilox berkata...

Nasib baik ganesan tanga vellu tidak menyamar sebagai melayu dan bersuhabat dengan parti sampah untuk menganiayi melayu. Kalau ada, tengok terseksa tak melayu. haha

Awanama berkata...

Shafee ini budak tangga bodoh ke ???

Awanama berkata...

Sapa ini pariah nak siasat lagu mana bila google yang keluar " CARI siapa ganesan tanga vellu bani melayu wajib sedar siapa sosok ini" berpuluh-puluh page

Awanama berkata...

gua da bp kali mtk tlg lu ejas maklumat siapa bekas adun umno dari Pekan yg jadi buddy sakmongkol...senyap jek lu ni..gua dengar mamat bekas adun tu tipu org sana sini..pakai topeng agama..jual nama PM...jual nama sakmongkol...jual nama almarhum TGNA...mohon didedahkan org ini.apa punya juallll

Awanama berkata...

paria...........

matstimketum berkata...

mp tanah merah pun penjilat tangan ganesan ke?

Awanama berkata...

tanga vello kah ridhuan tee kah semua tu tak penting....kah kah kah apa yang penting....mamak mrnyamar melayu penting...jawatan penting di monopoli oleh mamak itu penting...negara dimufliskan oleh gerombolan itu penting...masa depan.kami gelap itu penting kah kah kah...selafi melayu tidak berubah selagi itu malaysia tidak beeubah untuk kebaikan...apa yang kita nampak selama ini ialah melayu selesa dengan hukum haram halal...rasuah direstui.kejahatan dihalalkan kah kah kah woit yang lain pi mampoos lah
kah.kah kah