Isnin, 10 Jun 2013

CONTOH FIKIRAN SEWEL


'Boleh hancurkan negara'

KUALA LUMPUR 9 Jun - Fitnah dan hasutan berterusan yang disebarkan oleh Red Bean Army menerusi laman sosial seperti Facebook, Twitter dan blog boleh menimbulkan ketegangan dalam kalangan rakyat.

Presiden Gerakan Memartabat Pejuang Negara (GMPN), Mejar (B) Razali Zakaria berkata, kegiatan tentera siber pembangkang itu mesti dikekang demi menjaga kestabilan negara dan keharmonian masyarakat berbilang kaum.

Menurut beliau, aktivis Red Bean Army sengaja memainkan sentimen perkauman sempit semata-mata mahu mengapi-apikan kaum Cina bagi memburukkan- burukkan Barisan Nasional (BN) dan kerajaan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... TIPU UNDI SAHEH HANCUR KAN NEGARA ...kah kah kah..

kah kah kah...MAT BANGLA MENGUNDI LAGI HANCURKAN NEGARA ...kah kah kah..

kah kah kah... MAT POLIPINA DAPAT KAD PENGENALAN SEGERA HANCURKAN NEGARA JUGA....kah kah kah..

kah kah kah...BAGI PROJEK PADA KRONI PASTI HANCURKANB NEGARA... kah kah kah

kah kah kah..NAJIB TERUS JADI PM AKAN MENGHANCURKAN NEGARA... kah kah kahj..

NOTA
kenapa sewel sangat
tak boleh fikir lebih sikit ke
sewel disebabkan 
terlalu banyak
kiri kanan
kiri kanan
kah kah kah


-------

4 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Sewel.jilat liur semasa hayat ker tu.....asik asik tak acher pun...asik asik tak acher...ahhh..dah dekat dekat nak mampos maka berkata katalah ia........hehehehhe...ini planing 5 tahun ni.....yolah...kot kot pru 14...dapat acher aper aper kot....hahahhahahaha...bonsai dari lahir lah lu...sarjan....hahahah...konol tapi otak sajan.....

Awanama berkata...

Sewel ini berpunca dari sifat membodek yg lama & berterusan. Cara mngatasinya:jgn dlayan org sewel ni krn minda nya kini telah tepu akibat dr penyakit buatn sndiri.

insafdoh67 berkata...

kah.kah.kah... ni bukan sewel doh... ni jenis gila babi.. banyok mkn bodek.. kih.kih.kih... siiiioooooot....

Awanama berkata...

Masa berkerja bodek...dah pencen pon bodek....mmmmm....ok lah tu...inilah contoh nak naik...cantas apa yang menghalang...pijak mana yang patut....ligan...pulun biaq puaih....nanti mampuih bleh boh ekon dalam kuboq...kah kah kah