Rabu, 29 Oktober 2014

TOLONG JANGAN KELENTONG




KOMENTAR
projek membodohkan orang melayu
wajib dihentikan
beri orang melayu 
maklumat yang betul
jangan biarkan melayu 
terus jadi bangang

apabila suaka politik dipinta
ertinya polis malaysia
ertinya kerajaan malaysia
tidak ada apa-apa kuasa

interpol tidak akan campur tangan
dalam kes suaka politik
jangan kita bodohkan
bangsa dan warga negara kita





KAH KAH KAH
woit
janganlah tipu
jangan kelentong
kesian mak cik felda
kesian orang kampong
kena tipu
tak payah tipu tipu
interpol tak ada masa
interpol banyak kerja lain
kes suaka politik
bukan kerja interpol
jangan tipu rakyat malaysia

KAH KAH KAH



-----------

3 ulasan:

Awanama berkata...

bebila bebudak bahalol dapat kerja gomen , bebudak pakai spm saja sudah di suroh ber fikir macam saintis roket NASA.

maka hasil nya macam sampan di tegak kan untok ke bulan.

yang pasti , tiap tiap hujong bulan dah dapat gaji buta perot boncit enjoy sakan duit cukai rakyat.

sekim pembahalolan bangsa zaman LORD REID (mamat yahudi) 1948 tahan sampai lah nih tau.

bundle mania berkata...

Kalau police inspector general (pig) bodoh,jgn bagitau org,simpai sikit bodoh tu utk hati tua,

Awanama berkata...

Ngo bonggok dan bahalul.....tolong jangan sembelih ayam untuk tujuan yang sia2...